GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3DL]Prison Camper Roleplay - uzun zamandır hissetmediğiniz roleplay zevki

Başlatan cyberlife, 27 Ocak 2019, 20:02:23

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cyberlife

Alıntı yapılan: cngznNN - 29 Ocak 2019, 01:05:45

Prison duyunca sevindim, umarım uzun soluklu olur başarılar!

Alıntı yapılan: Joker - 29 Ocak 2019, 03:05:41

Alıntı yapılan: Spike - 28 Ocak 2019, 23:13:13

Alıntı yapılan: cyberlife - 28 Ocak 2019, 22:56:07

Alıntı yapılan: Rivera - 28 Ocak 2019, 20:02:43

Başarılar, gamemod sıfırdan mı? alıntı mı?

Kullanacağımız mod tam anlamıyla bize ait değil, eklemeler yapılarak size sunulacaktır.

Dürüstlük her zaman iyidir. Uğrayacağım :helal:

Alıntı yapılan: Jarveus - 29 Ocak 2019, 00:28:48

Alıntı yapılan: Armen - 27 Ocak 2019, 20:43:42

Daha önce hapishane konseptli bir sunucuda oynamadım. Lâkin siftah sizde olacak galiba. Bence güzel roller dönebilir hapishane ortamında.
   Başarılar dilerim.

Ne diyorsa bir fazlası ! Başarılı bir hapishane , şaşırdım.

Değerli yorumlarınız için ekip olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz, amacımız insanların eğlenmesini ve güzel vakit geçirmesini sağlamak olduğu için mod konusunda problemimiz yok. :)
Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle.

cyberlife

cyberlife

Herhangi bir aksaklık olmaması durumunda sunucu perşembe günü akşam saatlerinde açılacaktır.

Nagwerth

Alıntı yapılan: cyberlife - 30 Ocak 2019, 14:46:30

Herhangi bir aksaklık olmaması durumunda sunucu perşembe günü akşam saatlerinde açılacaktır.

Yarın geliyorum, bana orada iyi bakılmasını istiyorum  :D

cyberlife

Alıntı yapılan: Nagwerth - 30 Ocak 2019, 20:12:31

Alıntı yapılan: cyberlife - 30 Ocak 2019, 14:46:30

Yarın geliyorum, bana orada iyi bakılmasını istiyorum  :D

Merakla bekliyoruz sizleri. :)
İyi geceler dilerim.

cyberlife

Sunucu v0.1 betasıyla bugün oyuncularını karşıladı, ilginiz için teşekkür ederiz!

cyberlife

Sunucu v0.3 sürümüne kadar bu şekilde açılacaktır, bu sürüme gelindikten sonra sunucu kalıcı olarak açık kalacaktır.
Varolan buglar düzeltildiği için sunucu bakımdadır. İlgi ve alakanız için tekrardan teşekkür ederim(z).
Sabrınız için teşekkür ederiz.

TheHunter

Bazıları gelip krallık ilan etmiş....

Unutma sen kısa paçalı don ile gezerken, biz piyasada Tanrıydık, sen yokkende biz vardık, sen gittikten sonrada burada olacağız.

-TheVeKToRs

Rivera

Dostum bu modu biliyiroum daha önceden bu modla sunucu açılmıştı fakat geri kapatıldı. Sebebi ise bu mod her hileyi geçiriyor :D

cyberlife

Alıntı yapılan: Rivera - 01 Şubat 2019, 01:53:52

Dostum bu modu biliyiroum daha önceden bu modla sunucu açılmıştı fakat geri kapatıldı. Sebebi ise bu mod her hileyi geçiriyor :D

Alıntı yapılan: Proton Expert - 01 Şubat 2019, 01:31:18

Uzun soluklu olması dileği ile

Teşekkür ederiz.

Bu modu alıp copy paste ile açmadık sunucuyu, çoğu şey değişti ve birçok şey eklendi.(Hile koruması dahil)
Ekip olarak herkes bi' işin ucundan tutup sunucuyu geliştirmeye çalışıyor, o konud gönlünüz rahat olsun. :)

ManoFire

Umarım uzun soluklu bir proje olur, piyasada prison konseptli sunucu yok. Başarabileceğinize inanıyorum.

cyberlife

Alıntı yapılan: ManoFire - 01 Şubat 2019, 14:42:58

Umarım uzun soluklu bir proje olur, piyasada prison konseptli sunucu yok. Başarabileceğinize inanıyorum.

Teşekkür ederiz, Manofire.
Bu güzide fikriniz bize moral veriyor. :)

cyberlife

Sunucu v0.2 betasıyla kullanıma sunuldu.
Serverden kareler paylaşıldı.

Destek veren herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunarız, sunucuyu beta olarak açtığımız için bulunan buglardan bazı kişiler yararlanmaya çalışıyor. Unutmayınız ki, zarar vermeye çalışan kişiler için daima hazırlıklıyız.
Bildirilen buglar bu gece düzeltilecektir.
Bütün oyuncularımıza tekrardan teşekkür eder, iyi roller dileriz

FireFox

TurkOglu

cyberlife