GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3DL]Prison Camper Roleplay - uzun zamandır hissetmediğiniz roleplay zevki

Başlatan cyberlife, 27 Ocak 2019, 20:02:23

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cyberlife

Prison Camper Roleplay

Prison Camper Roleplay yaklaşık olarak 4 aydır üzerinde çalışılan ve insanlara kaliteli rol zevki yaşatmayı amaçlamış bir roleplay sunucusudur. Ülkemizde açılan hapishane konseptli sunucuların başarıya ulaştıklarını söylememiz pekte doğru olmaz. Bu gerçeği yıkıp yolumuzda devam etmek için başlatılan projemizin ana gayesi uzun zamandır hissetmediğiniz Prison Roleplay tadını sizlere sunmaktır.

Yapabileceğimiz roller kısıtlı değil mi?

Çoğu kişinin kafasında yer edinmiş olan "Bir süre sonra sıkılacağım zaten, ne gerek var girmeye." algısı sanılanın aksine tamamiyle yanlıştır. Hapishanede yapabileceğiniz rollerin belirli bir kısıtlaması yoktur, bu roller tamamiyle değerli oyuncularımızın hayal gücüne bağlı kalan bir durumdur. Bunun yanı sıra hem para kazanıp hemde rol yapabileceğiniz mesleklerimiz bulunmaktadır.

NOT: Sunucu yönetim kadrosu olarak elimizden geldiğince aktif roller çevirip oyuncularımızın eğlenmesini sağlayacağımıza dair söz vermekteyiz. Sunucuyu açıp pasif kalma/ilgisizlik gibi bir durum söz konusu değildir, olmayacaktır.

Sunucuda hangi oluşumlar bulunmakta?

Parole Prison Guardian Department: Hapishane içerisindeki disiplinin ve düzenin korunmasında görevlidirler. Olası bir durumda caydırıcı olmak adına kullanabilecekleri bazı silahlar bulunmaktadır.

Parole Prison Medical Department: Hapishane içerisindeki insanların sağlık durumundan sorumludurlar. Olası bir yaralanma, hastalık, ölüm gibi durumlarda müdahalede bulunacak kişilerdir. Aynı zamanda genel sağlık kontrollerinde yer alacak kişilerdir.

NOT: Bunlar devlete ait oluşumlardır, bunların yanı sıra oyun içerisinde mesleklerden sorumlu mahkumlar seçilecektir. Bu kişiler mesleklere başvuruda bulunan mahkumları alabilecek aynı zamanda meslekten atabilecek yetkiye sahiptirler. Aynı zamanda herhangi bir durumda sorguya çekilecek ilk kişilerdir.

NOT: Değerli oyuncularımız isterlerse forum üzerinden başvuru yapıp birlik sahibi olabileceklerdir.

Sunucu Sistemleri

Sistemler hakkında bilgilendirme eklenecek.*

Yönetim Ekibi

Developer
Awan
Mafik

Scripter
Anthony_

Admin
Caspy

Tester
cybear
Archeva

Sunucu Bilgileri

Sunucu Adresi: 5.39.5.57:7777
Discord Adresi: https://discord.gg/jcmxaMC
Forum Adresi: www.p-camperrpg.com

Genel Notlar

➥ Forum adresimiz bugün gece saatlerine doğru açılacak, sunucu ise en geç bir hafta içinde hizmetinize sunulacaktır. (27.01.2019)
➥ Yaşanan aksaklıklar sebebiyle forum bugün açıldı. (29.01.2019)
➥ Gardiyan başvuruları açıldı. (29.01.2019)
➥ Sunucu iki saatlik bir süreç olmak üzre v0.1 betasıyla oyunculara sunuldu. (31.01.2019)
➥ Sunucuya özel harita tasarlandı, eski harita artık kullanılmıyor. (02.01.2019)
➥ Sunucuya özel skinler eklendi, yakın zamanda skinler için bir komut getirilecek. (02.01.2019)
➥ Sunucu v0.2 betasıyla oyunculara sunuldu. (03.02.2019)

Sunucudan Kareler

Sunucu v0.1 betasıyla bugün oyuncularını karşıladı, ilginiz için teşekkür ederiz!

Sunucu v0.2 betasıyla oyuncularını karşıladı, ilginiz için teşekkür ederiz!

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."

Mahkumların çalıştırılması için haritada bulunan bir alan.

Mahkumların gökyüzünü bir kaç saatliğine bile olsa görebildikleri tek yer işte avlu ! :)
Son düzenlenme: 24 Şubat 2019, 16:53:06 cyberlife

cyberlife

[T.R]BuRaK

olusum alimlarınız mevcut mu ? mevcutsa  ekipimizle kalıcı olarak gelebiliriz

Hayat Buysa...

cyberlife

Alıntı yapılan: [T.R]BuRaK - 27 Ocak 2019, 20:32:12

olusum alimlarınız mevcut mu ? mevcutsa  ekipimizle kalıcı olarak gelebiliriz

Discord adresimiz üzerinden cybear ile iletişime geçin.

Armen

Daha önce hapishane konseptli bir sunucuda oynamadım. Lâkin siftah sizde olacak galiba. Bence güzel roller dönebilir hapishane ortamında.
   Başarılar dilerim.

Adobe Illustrator - Adobe PhotoShop CS6 - GFX Pack
Designer - Logo Designer - Graphic Editor - Index Designer

GodOfArmen#0437

cyberlife

Alıntı yapılan: Armen - 27 Ocak 2019, 20:43:42

Daha önce hapishane konseptli bir sunucuda oynamadım. Lâkin siftah sizde olacak galiba. Bence güzel roller dönebilir hapishane ortamında.
   Başarılar dilerim.

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz, kapımız her zaman açıktır.

Nagwerth

Daha önceden bir kaç sunucuda oynamayı denemiştim fakat ne yalan söyleyeyim.. Yetersiz rol bilgisi, hile açıp dm atanlar, bir kaç mantık hatası, mod üzerinde ki buglar vs. bir çok sebepten pek fazla tadını çıkaramamıştım. Umarım ciddi bir rol ortamı ve başarılı bir gardiyan ekibi olur, rollerin zevkini çıkarırız. Başaılar dilerim umarım yakın zamanda sunucuya girme zevkini tadarız. Kolay gelsin arkadaşlar.  :helal:

cyberlife

Alıntı yapılan: Nagwerth - 27 Ocak 2019, 21:01:16

Daha önceden bir kaç sunucuda oynamayı denemiştim fakat ne yalan söyleyeyim.. Yetersiz rol bilgisi, hile açıp dm atanlar, bir kaç mantık hatası, mod üzerinde ki buglar vs. bir çok sebepten pek fazla tadını çıkaramamıştım. Umarım ciddi bir rol ortamı ve başarılı bir gardiyan ekibi olur, rollerin zevkini çıkarırız. Başaılar dilerim umarım yakın zamanda sunucuya girme zevkini tadarız. Kolay gelsin arkadaşlar.  :helal:

Teşekkür ederiz, doğruyu söylemek gerekirse bizde açılışı dört gözle bekliyoruz. :)

cyberlife

Aksaklıklar sebebiyle oluşturulan geçici forum adresi discordda duyurulmuştur.

Rivera

cyberlife

Alıntı yapılan: Rivera - 28 Ocak 2019, 20:02:43

Başarılar, gamemod sıfırdan mı? alıntı mı?

Kullanacağımız mod tam anlamıyla bize ait değil, eklemeler yapılarak size sunulacaktır.

Lé Spîke

Alıntı yapılan: cyberlife - 28 Ocak 2019, 22:56:07

Kullanacağımız mod tam anlamıyla bize ait değil, eklemeler yapılarak size sunulacaktır.

Dürüstlük her zaman iyidir. Uğrayacağım :helal:

Jarveus

Alıntı yapılan: Armen - 27 Ocak 2019, 20:43:42

Başarılar dilerim.

Ne diyorsa bir fazlası ! Başarılı bir hapishane , şaşırdım.

cngznNN

Prison duyunca sevindim, umarım uzun soluklu olur başarılar!

Developer
Ücretli script.

Joker

Alıntı yapılan: Spike - 28 Ocak 2019, 23:13:13

Alıntı yapılan: cyberlife - 28 Ocak 2019, 22:56:07

Dürüstlük her zaman iyidir. Uğrayacağım :helal:

open.mp Turkey Department Manager
victimrp.com founder