GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Pars Roleplay - 185.255.94.153

Başlatan Berkay!, 12 Mart 2020, 18:55:18

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Berkay!

Pars Roleplay, Türkçe konsept & Yabancı Konspet olarak sizlere hizmet veren bir SA-MP sunucusudur. Bu sunucu altında Los Santos şehrinin verdiği âzim'i role dökerek eğlenmek ve mutluluk duymak için hizmet alacaksınız. Sunucumuzun logları her zaman kontrol edilmektedir, herhangi bir "Admin Power" durumunda yetkililerimiz uyarılmaktadır. Sunucumuz daha yeni olduğu için küçük olaylarda hapis/ban işlemi uygulanmayacaktır.

Sunucumuzun işlemesindeki en önemli roller birliklere & oluşumlara aittir. Oyuncuların sunucunun kaderini belirlediği için, anlayışlı bir işleyişimiz mevcut. Sunucumuz da rol konusunda yetersiz kalan birlik ve oluşumlar için ekibimizle birlikte hususi olarak rol arayışına girip onları oyun içinde yalnız bırakmamak ve onlara bir rol ortamı kurmak ekibimiz için önemlidir.

Pars Roleplay, sunucumuzdaki yenilikleri görmek için aşşağıda bulunan "Spoiler" butonuna tıklayabilirsiniz! (Sistemlerin hepsi yazılmamıştır.)

Yönetim Ekibi
Tamay (Management)
Berkay (Management)
Mahmut (High Senior Admin)
Kaan (Senior Admin)
Emir (Senior Admin)
Ali (Game Admin)

Website: www.pars-roleplay.net(22.03.2020)  |  Server Adresi: 185.255.94.153:7777(Aktif)
 Discord: https://discord.gg/AJZWwdp

"Tanıtım Kurallarını okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 12 Mart 2020, 19:15:43 Berkay!

Xchatt

Konuda alıntılar mevcut , başarılar.

Sa-Mp 2014-2020

Muteo

@lacosapalm @Enkei
Alıntı
Konu içeriği özgün olmalıdır. Grafik, sistem anlatımları, sistem görüntüleri vs. çalıntı yapanların konuları kilitlenecektir.
https://www.gtamulti.com/forum/sa-mp-sunuculari/reverse-roleplay-her-sey-istanbul-icin!-(13-03-2020)/

Enkei

Alıntı yapılan:  Bölüm kuralları
Konu içeriği özgün olmalıdır. Grafik, sistem anlatımları, sistem görüntüleri vs. çalıntı yapanların konuları kilitlenecektir.

Kurallara uygun olacak şekilde içeriğinizi düzenleyip tekrar konu açınız. K/A.