GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Palomino Roleplay ~~ good old days

Başlatan egege, 08 Aralık 2019, 04:34:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

egege

Hikaye

Yıl 2009...

Los Santos'ta yaşanan terör olaylarından dolayı nükleer santralin patlaması sonucunda 470 ton radyoaktif madde havaya karıştı. Daha fazla radyoaktif maddenin havayla teması tüm ülkeyi etkileyeceğinden ekiplerin bir kısmı önlem almak için bölgeye giderek müdahalede bulundular ancak birkaç dakika içerisinde radyasyondan dolayı hayatlarını kaybettiler. Los Santos'a dışarıdan gelen ordu birlikleri reaktör enkazında kısa aralıklarla çalıştılar fakat diğer ekiplerden tek farkı bu kişilerin birkaç ay sonra hayatlarını kaybetmeleriydi.

Radyasyona maruz kalmış kişilerin ellerinde, ayaklarında, karın bölgelerinde ve suratlarındaki ilginç yaralar oldukça dikkat çekmekteydi. Birkaç yıl sonra doğan çocukların zararlı mutasyon geçirmeleri ve kısa sürede ölmeleri dünya gündemine oturdu.
Los Santos, Ocean Docks harici tamamen karantina altına alındı ve tüm vatandaşlar tahliye edildi. Reaktör binası 3 bin ton çelikle gömüldü. İnsanlar çevredeki yıkık dökük sığınaklara saklanıp radyasyondan korunmak için ellerinden geleni yapıyorlardı. Los Santos Hükümeti bu görevi üstlenerek Palomino Creek'e yeni bir sığınak inşa etti.

Patlamadan 10 yıl sonra sığınaklar artık müze olarak kullanılmaktaydı ve kasabanın yeni geçim kaynağı turizme dönüşüyordu. Dışarıdan gelen insanlar sanki 100 bin yıl öncesinden kalan taşa toprağa bakar gibi pas tutmuş evlere bakıyorlardı. Eski Los Santos Hükümeti, Palomino Creek'e yeni hastane, şerif departmanı, market gibi hizmetler sağlayarak bölgeyi canlı tutmayı başardı.

Eski Los Santos halkı tüm yaşadıklarını içlerine gömüp Palomino Creek'te yeni bir hayata imza atacaklardı.

Kasabadaki tanınan kişiler;

Kasabanın Şerif'i- Thomas Winchester;

1979 yılında Los Santos'da doğmuş bir Amerikalı, 2009 yılındaki patlamadan sonra kasabadaki şerif departmanında onbaşı olarak görev almaya başladı ve günümüzde kasabanın albayı olarak devam etmektedir. Halka arası iyi olarak bilinmektedir, ahlaka önem verir, resmiyeti sever, disipline önem verir, yakınları ile abartılmayacak derecede samimidir.

Departman Teğmen'i - Jonathan Miller;

1976 yılında San Fierro'da doğmuş bir Amerikalı, 2019 yılında yeni olarak kasabaya şerif departmanı şefi olarak olarak atandı, şerif ile yeni kaynaşıyor, halk onu tam olarak tanımıyor.

Kasaba Belediye Başkanı - Garret Hughlett;

1972 yılında Palomino Creek kasabasında doğmuş bir Amerikalı, halkına önem veren, halkı tarafından çok sevilen, halk için hizmet eden, disiplinli, ahlaklı bir belediye başkanı, kasabayı en modern hale getirmiş kişi, 2009 seçiminde göreve gelmiştir, kasabada göreve geldiği zaman neredeyse hiç bir yer yoktu, hastane, evler, işyerlerini yaptırdı.

Kasabanın Mafya Babası - Matias McKinley;

1978 yılında Palomino Creek'de doğmuş bir Amerikalı, neredeyse kasabadaki büyük işyerlerinin bir kısımına sahip, kasabanın tek kumarhanesine sahip kişi, kasabadaki işyerlerinin haraçlarını yöneten kişi Thomas Winchester ile 2013 yılından beri araları bozuk, bir birlerinden nefret ediyorlar, Matias McKinsley'in yaptığı her iş gizli olarak yürütülmektedir, devlet ve şerif memurları adamları bulunmaktadır, kendisine ait tüm delilleri yok ettirmektedir.

Kasabanın İşletmecisi - Dan' Daniel Livingston;

1980'li yıllarda Los Santos'da hayata gelmiş Amerikalı, Los Santos ve Las Venturas'da yapmış olduğu işlerden büyük paralar kaldırmış ve işlerini sonlandırıp 2014 yılında kasabaya yerleşmiş bir zengin, kasabadaki en işlek bara sahip kişi.

OOC Bilgilendirme!

Merhabalar, konuya gereksiz yere sunucu sistemleri yazıp bir sunucuda olması gereken sistemleri yazmadık, zaten alışmış olduğunuz sistemlerin büyük kısımı ekli.
Kasabada geçtiği için farklı meslek yerlerini ve ait videoları koyuyoruz, sunucu içerisinde "/credits" komutunda "Zoxy" adlı yetkilinin adı geçmektedir, mod tamamen bize ait değildir, bunu zaten belirtiyoruz.
Kasabada geçen pek roleplay sunucusu olmadığının farkındayız ve böyle bir sunucu açma fikrini ortaya koyduk ve sunucumuzu açmaya karar verdik ve modun büyük bir kısımını düzelttik, eklemelerimizi yaptık.

Sistemler ( Videoları Ekleniyor... )

Taşımacılık Mesleği

Balıkçılık Mesleği

Odunculuk Mesleği

Silah Elde Etmek

[/i]

Sunucu Yönetim Bilgisi
Developer: calgon, xNou
Web Developer: Aranıyor

[/i][/i]

Bilgilendirme
Palomino Roleplay sunucusu 7.12.2019 tarihinde AÇIK BETA altında açılmıştır.
Sunucu modu Zoxy'den alınmıştır ve önemli geliştirmeler yapılmış - yapılmaktadır.

[/i][/i][/i][/i]

[/i][/i][/i][/i][/i][/i]
* tanıtım kurallarını anladım ve kabul ediyorum. *
Son düzenlenme: 12 Aralık 2019, 14:43:21 lacosapalm Sebep: Konu ön eki eklendi.

egege

08.12.2019 19.00'da sunucu erişime açılacaktır, bu süreç boyunca sunucuya çeşitli düzenlemeler ve konumuza çeşitli eklemeler yapacağız.
Son düzenlenme: 08 Aralık 2019, 11:50:36 Palomino RPG

Specter

Tanıtım güzel, farklı konseptlerin destekcisiyim.

Saygılarımla Specter...

eggy9

@xNou ile başladığımız proje, şimdiden güzel yorumlarınız için herkese teşekkürler.

808

EightyEightRoleplay

Alıntı yapılan: Palomino RPG - 08 Aralık 2019, 04:41:43
08.12.2019 19.00'da sunucu erişime açılacaktır, bu süreç boyunca sunucuya çeşitli düzenlemeler ve konumuza çeşitli eklemeler yapacağız.

Victim modunun kasabaya uyarlanması saçma olmuş, o mod modern sistemler ile modern bir rol mantığına sahip, tutmaz.

DracDonix

Tanıtım güzel Mod Victim modu mu?

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

eggy9

Alıntı yapılan: DracDonix - 08 Aralık 2019, 12:32:08
Tanıtım güzel Mod Victim modu mu?
Alıntı yapılan: EightyEightRoleplay - 08 Aralık 2019, 12:28:09
Alıntı yapılan: Palomino RPG - 08 Aralık 2019, 04:41:43

Victim modunun kasabaya uyarlanması saçma olmuş, o mod modern sistemler ile modern bir rol mantığına sahip, tutmaz.

Evet haklısınız, Victim modunu doğrudan eklemek saçmalık olduğunun farkındaydık, yaklaşık 28 günlük bir çalışma sonucu neredeyse sistemleri kasabaya uygun şekilde ekledik ve düzelttik. Victim modundaki VIP sisteminin özelliklerinden bahsedebilirim mesela bir çok şeye sahipti, yine bir çok şeye sahip fakat diğer oyunculardan çok üstün olmayacak şekilde.

808

Desky

egege

Merhabalar, discord adresimizden ulaşabileceğiniz linkler ile sunucu içerisinde helper, pcsd alımlarını açtık. Ekstra olarak projemizde web developer arıyoruz, discord üzerinden bizimle iletişime geçebilir. Ek not olarak: "victim modu saçma olmaz mı" diyecek arkadaşlar için, sunucuda tabi ki zırh vb. gibi sistemleri kaldırdık gönlünüz ferah olsun.
Son düzenlenme: 12 Aralık 2019, 01:02:32 Palomino RPG

zeroo

egege

Palomino Roleplay 27 aralık cuma günü saat 18:00'da sizlerle.

lacosapalm

Sunucu aktifliğini yitirmesi sebebiyle kilitlenip,kilitli konular bölümüne taşınmıştır.

- S O N