GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Oven Roleplay | Tekrardan Sizler İle!

Başlatan Oven RPG, 23 Ocak 2019, 03:22:09

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oven RPG

Merhaba, Sayın Pawnoturk Ailesi. Geçtiğimiz aylarda, açtığımız olan Oven Roleplay projesini yeniden başlatıyoruz. Oven Roleplay'ı "Fort Carson" projesi olarak nitelendirebiliriz,. Sunucumuzda "Fort Carson" Kasaba'da roller dönücektir. Açılımışta sizlerin para kazanmanızı sağlıyacak bir şekilde balıkçılık mesleğini 100½100 orana getirdik.

Sistemler ve Güncellemeler

»NPC Sistemi Eklendi.
»Kelepçe Bug Sistemi Düzeltildi.
»Tüm Santos'taki ev vb Kasabaya Taşındı.
»Bagaj Sistemi düzeltildi.
»/hasatet Komutu Düzenlendi.
»Ev Sistemi.
»İşyeri Sistemi.
»Kelepçe Sistemi.
»Rozet Sistemi.
»Taksi Sistemi.
»Envanter Sistemi.
»Maske Sistemi.
»Araç Kiralama Sistemi

Sunucuya başladım? Nasıl para kazanabilirim? Nerelerde Roller döner?

İlk olarak size şöyle diyebilirim, balıkçılık mesleğini ilk gün 100'de 100 oranla 1 saatliğine aktif ediceğiz, test ekibimiz test etti ve, 1 balıktan 500 dolar kazanacaksınız. İlk gün 1 saat oyunda kalarak en fazla 50 bin USD kazanabilirsiniz. Peki? Nerelerde rol döner? sunucumuzda, sizlerin görüş açınızı etkileyecek çok iyi haritalar bulunmakta. En geniş rolleri balıkçılık çevresinde dönücektir.

Sunucu "AP" ile ilişkisi?

Sunucumuz "AdminPower" yapıcak kadar kişiliksiz insanlar değiliz. Diğer oyuncularımız gibi emeğimizle para kazanırız. AdminPower yapan adminimiz affı olmayacak, direk banlanıcaktır.

» Sunucu Adresi: 77.83.202.132:7777 [ Güncelleme Aşaması ]
» Discord: https://discord.gg/c7Muvdt [ Aktif ]
» Web Site: oven-roleplay.com [ En Yakın Zamanda]

Tüm oluşumlar ve helper alımları başladı!

Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum.

Son düzenlenme: 24 Ocak 2019, 15:19:39 Oven RPG

Oven RPG

PawnoTurk Ailesi Hazır Olun Bomba Gibi Geliceğiz! OVEN ROLEPLAY

No-Name

Konuda çok fazla yazım yanlışı var. Tanıtım çok iç açıcı değil. Olmayacak gibi, umarım başarırsınız.

Oven RPG

Alıntı yapılan: No-Name - 23 Ocak 2019, 04:06:58

Konuda çok fazla yazım yanlışı var. Tanıtım çok iç açıcı değil. Olmayacak gibi, umarım başarırsınız.

Değerli yorumunuz için teşekkürler, en yakın zamanda tanıtım konusunu değiştireceğiz.

[T.R]BuRaK

Hayat Buysa...

triplexenes

Oven RPG

Alıntı yapılan: triplexenes - 23 Ocak 2019, 12:51:16

Değerli yorumunuz için teşekkürler, en yakın zamanda tanıtım konusunu değiştireceğiz.

Leonssmat

Oven RPG

PascheN

Discord adresi alabilirmiyim davetin süresi geçmiş

Each#7401

Oven RPG

Oven RPG

Sunucumuz Son 30 Dakika Sonra Açılıcaktır!!

Zoxy

Tartışma içerikli mesajlar silinmiştir. Devamı halinde tartışma yaratmaya çalışan kişiler cezalandırılacak.