GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

• OT - Freeroam Race/TDM/Derby 2017 • Türkiye

Başlatan Syber, 15 Temmuz 2017, 01:25:16

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Syber

- Proje 10.07.2017 Tarih'inde başlamıştır , 15.07.2017 Tarihinde Deneme olarak sizlere sunulmuştur ilerleyen zamanda konuyu düzeltip Normal bir şekilde yeni sunucu ip'mizle sizlere sunacağız oyun modumuz Hwang ( Emir ) arkadaşımızın kodlamış olduğu moddur bende kendim edit yaptım serverimize göre ayarladım.

-- SERVER'DEN KARELER --

-- GEÇİÇİ SUNUCU İP --

88.231.100.102:7777

Home Add Server Forums Favourites Contacts

Admin / Anim Alımlarımız Şimdiden başlamıştır , şuanki halimiz hazırlık olarakdır.

Syber

TRSinan28

Başarılar dilerim.Textdrawı vs. değiştirmeni öneririm.Bazı kıskançlar gelip kopyala yapıştır yapmışsın diyecektir.Ben kendi sunucumda çok şeyi değiştirdiğime rağmen bazı çekemeyenler gelip kopyala yapıştır yapmışsın diyor.Yinede karar senin :) Tekrardan başarılar.

Syber

Alıntı yapılan: Sinan28 - 15 Temmuz 2017, 11:39:33

Başarılar dilerim.Textdrawı vs. değiştirmeni öneririm.Bazı kıskançlar gelip kopyala yapıştır yapmışsın diyecektir.Ben kendi sunucumda çok şeyi değiştirdiğime rağmen bazı çekemeyenler gelip kopyala yapıştır yapmışsın diyor.Yinede karar senin :) Tekrardan başarılar.
Eyvallah reis zaten tam açılış yapmadık şuanlık home olarak açıyoruz arada bir serveri , 2-3 güne host geçeceğiz.

XORTO1999

Blackman

keşke sıfırdan bir mod olsaydı, başarılar