GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

only roleplay - Rise-roleplay.site +30

Başlatan Coln, 24 Ağustos 2019, 11:11:51

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Co-Cain

Dreandy

Co-Cain

Karakter başvuru sistemi hazır forumda mevcut ancak açılış süresince yani ilk ay boyunca pasif de bekleteceğiz. Kitle oturduğu zaman sistemi aktif hale getireceğiz.

Co-Cain

Cavanagh.

you should see me in a crown.

Co-Cain

Coln

25DK sonra sunucu açılıyor! Biz hazırız ya siz? Sunucu açıldığı gibi anında haberdar olmak istiyorsanız discord adresimiz!

https://discord.gg/kkmdUDd

if(serverstatus === true)
{
console.log(`Future Roleplay Başlatılıyor...`);
accounts();
settings();
console.log(`Future Roleplay Başlatıldı...`);
console.log(`created by ibrahimcetnr`);
}

Gratex

Merak edip rakip olabilecek misiniz diye bakmaya girdim sunucuya Novelty modu 0 edit mapler hariç emeksiz şekilde açmışsınız ki V2'ye bir sürü vaadler vermişsiniz. 10 gün içerisinde kilit arşiv olursunuz. Yanılacağımıda zannetmiyorum başarılar.  :sigara:

ayazcik

Dediklerinizin hiç birini sunucuda göremedim üç tane coder var demiştin, üç tane coder'de Novelty modunumu kullanmayı tercih etmiş ilginç, eminimki o coderler'de samp'ı bilmeyen insanlardır. Yine Novelty v4 yine hüsran.

oxygenz

Alıntı yapılan: AyazDuru - 03 Eylül 2019, 08:13:36
Dediklerinizin hiç birini sunucuda göremedim üç tane coder var demiştin, üç tane coder'de Novelty modunumu kullanmayı tercih etmiş ilginç, eminimki o coderler'de samp'ı bilmeyen insanlardır. Yine Novelty v4 yine hüsran.
Maalesef öyle :( , Hile fix için bana yazıyor sonrada sunucudan banlıyor yazık cidden..

Coln

Alıntı yapılan: Gratex - 02 Eylül 2019, 22:54:42
Merak edip rakip olabilecek misiniz diye bakmaya girdim sunucuya Novelty modu 0 edit mapler hariç emeksiz şekilde açmışsınız ki V2'ye bir sürü vaadler vermişsiniz. 10 gün içerisinde kilit arşiv olursunuz. Yanılacağımıda zannetmiyorum başarılar.  :sigara:

Onlar vaat değil yapılmışlar zaten.

Yazılımcılarımızdan birisinin annesi hastalandı hastaneye kaldırıldı günlerdir onunla uğraşıyor bir diğerinin taşınma telaşı var bir kişiyle olabildiğince emek veriyoruz. Ayrıca biz şunu şunu ekliyecez demedik , şunu şunu ekledik dedik hepside var sunucuda tam incelememişsiniz demekki bir daha bekleriz.

Alıntı yapılan: MerttDurgutt - 03 Eylül 2019, 08:18:56
Maalesef öyle :( , Hile fix için bana yazıyor sonrada sunucudan banlıyor yazık cidden..

Sunucuya girip hille kullanıp ban yiyen OxyGen'in sunucu karalaması adlı çalışmayı inceliyoruz.

Yorumlarınız için teşekkürler
Son düzenlenme: 03 Eylül 2019, 13:47:13 Coln

{
accounts();
settings();
}

Coln

Sunucumuz bugün 25-30 user arasındaydı hatta son attığımız mecburi restarta kadar 20'den düşmedi desek yeridir. Daha 5 gün oldu açılalı hepinize yoğun ilgi için çok teşşekür ediyorum.

Allahın izniyle daha iyi yerlere varacağız.

Sizleride aramıza bekleriz

HostName: [AKTIF]Future Roleplay - 2x PayDay Açılışa Özel!
Address:  2.59.119.79:7777
Players:  22 / 100
Ping:     27
Mode:     Future Roleplay
Language: Turkce/Turkish/Türkçe

https://discord.gg/kkmdUDd

{
accounts();
settings();
}

DracDonix

Tekrardan başarılar, madem 5 gündür büyük ilgi görüyor ise. :)

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Coln

Alıntı yapılan: DracDonix - 04 Eylül 2019, 21:17:07
Tekrardan başarılar, madem 5 gündür büyük ilgi görüyor ise. :)

Teşekkür ederiz

{
accounts();
settings();
}

Eleanor