GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

NPW ROLEPLAY - www.npwroleplay.com

Başlatan lacosapalm, 29 Kasım 2017, 21:36:09

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TheLife

kyreqtalous

Ya hocam bu Jarveus'un da ne yaptığı belli değil ha, bi Project açıyor bi onu açıyor bi şunu açıyor, bunu da açıp giderse cidden sinirlenicem ha.

KYREQTALOUS

lacosapalm

Alıntı yapılan: kyreqtalous - 14 Aralık 2017, 19:03:39

Ya hocam bu Jarveus'un da ne yaptığı belli değil ha, bi Project açıyor bi onu açıyor bi şunu açıyor, bunu da açıp giderse cidden sinirlenicem ha.

nPw projesi RPG platformuna hitap etmektedir. Jarveus ekibimizde yer almaktadır sunucuyu kendisi açmamaktadır. Konuyu detaylı okuyup yorum atmanızı tavsiye ederim, iyi günler.

- S O N

Jarveus

Project tek şahsımın projesidir. Amentes gibi yerlerden sorumlu tutulmak istemem. RP Sunucularında kadroda hep eksikle gittim her şeye yetmeye çalıştık ama olmadı şuan nPw gibi bir yerde Hakan Kutlu , ManoFire gibi isimlerle çalışıyorum üstünede sağlam ekip arayan bir ben eklenince efsane bi şey oluyor. Burada yönetim ekibinde olduğumdan ötürü buranın kapanma ihtimali benden dolayı sıfırdır ayrıca yaptığım hatalar için platformdan özür amaçlı buradayım..

nPw ekibi iyi geceler diler..
Son düzenlenme: 14 Aralık 2017, 21:08:38 Jarveus

ManoFire

NPW ROLEPLAY - V1:BETA sürüm için çalışmalarımız devam ediyor. Hazırlanan ufak tefek sistemlerden bir kaç kareyi sizlerle paylaşmak istedik.

Araç Yönetim Menüsü & Araç Satın Alma

Birlik Yönetim Paneli

İşyeri - Ev Yönetim Paneli

Kıyafet Satın Alma

Son düzenlenme: 16 Aralık 2017, 14:04:25 ManoFire

Stranger

İzlenimlerime göre Jarveus'u kendi ihtimallerim doğrultusunda ekipte para yardımı(!) rolünde bulunduğunu var sayıyorum. Bakalım neler olacak.

lacosapalm

Alıntı yapılan: Stranger - 19 Aralık 2017, 17:45:49

İzlenimlerime göre Jarveus'u kendi ihtimallerim doğrultusunda ekipte para yardımı(!) rolünde bulunduğunu var sayıyorum. Bakalım neler olacak.

:D  Açıkçası, bir oyun yetkili'sinin "Finansal Kaynak" olarak gösterilmesi komiğime gitti. Biz hiçbir projemizde oyunculardan dahi "Premium,Donate" çatısında para istemezken saatlerce emek paylaştığımız ekip arkadaşlarımızdanmı isteyeceğiz. nPW projesinin "Management" ekibi maneviyatta olduğu gibi maddi olarakta gayet üst düzeydedir.

Siz yanlış gelmişsiniz sanırsam konuyu detaylı okumanızda önem var. nPW projesi "Mod,Panel,Client" olarak kodlanma aşamasındadır. Modun her satırı her sistemi dahi kendi emeğimizle saatlerimizi ayırarak yaptığımız satırlardır. Aynı şekilde Client ve Panel üzerinde ise Management olarak bizimle olan "ManoFire" çalışmaktadır. Bizim amacımız, ROLEPLAY sunucusu açmak.
Son düzenlenme: 19 Aralık 2017, 17:57:40 lacosapalm
- S O N

Jarveus

Alıntı yapılan: Stranger - 19 Aralık 2017, 17:45:49

Şey kusura bakmayın gülmekten cevap veremedim. Ben sadece kendi projelerimde para kaynağı oldum. Emin ol yöneticilik becerilerim para yardımını aratmıyor , haklısın :)

Carotis

Sunucu tanıtımları arasında olumlu yönde gözüme çarpan tek RP sunucusu sanırım NPW-RP. Forum temasına henüz ulaşılmamasına rağmen güzel bir şey olacak gibi duruyor. Şahsi fikrimi söylemem gerekirse; hiç görülmemiş sistemlerin kodlanmasına gerek yok, sistem bize ait diyebilmek için ilginç işlere imza atmanında bir manası yok bana kalırsa. Ekonomi politikası, yönetim-oyuncu ilişkisi, istikrar ve rol düzeni olduğu sürece yüzlerce oyuncu sayısına da ihtiyacınız yok. Şans sizinle olsun, kolay gelsin. Takipteyim.  :helal:

Whatever you decide to do, make sure it makes /you/ happy.

evol

Alıntı yapılan: Carotis - 19 Aralık 2017, 18:45:06

Sunucu tanıtımları arasında olumlu yönde gözüme çarpan tek RP sunucusu sanırım NPW-RP. Forum temasına henüz ulaşılmamasına rağmen güzel bir şey olacak gibi duruyor. Şahsi fikrimi söylemem gerekirse; hiç görülmemiş sistemlerin kodlanmasına gerek yok, sistem bize ait diyebilmek için ilginç işlere imza atmanında bir manası yok bana kalırsa. Ekonomi politikası, yönetim-oyuncu ilişkisi, istikrar ve rol düzeni olduğu sürece yüzlerce oyuncu sayısına da ihtiyacınız yok. Şans sizinle olsun, kolay gelsin. Takipteyim.  :helal:
Yorumunuz için teşekkür ederiz. Sunucumuzda bulunan her şeyin en iyisini yapmak için uğraşmaktayız. Şu anlık foruma ulaşım kapalıda olsa yakın zamanlarda duyuru yapılacak.

Stranger

Siz beni yanlış anlamışsınız, sadece varsayımda bulundum. Cevabımı aldığıma göre, başarılar dilemek boyun borcudur.

Jarveus

Alıntı yapılan: Stranger - 20 Aralık 2017, 19:17:59

Siz beni yanlış anlamışsınız, sadece varsayımda bulundum. Cevabımı aldığıma göre, başarılar dilemek boyun borcudur.

Tanıtım hakkında ve yakında modumuz ardında yönetim poltikalarimiz ve şekilimiz hakkında yorumunuzu bekleriz..

pag

Onun bunun projesini egoist tavırlarla eleştiriyorsunuz,sizin sunucu nasıl olacak çok merak ediyorum... :cakal:

lacosapalm

Alıntı yapılan: ReDDooM - 21 Aralık 2017, 12:13:49

Onun bunun projesini egoist tavırlarla eleştiriyorsunuz,sizin sunucu nasıl olacak çok merak ediyorum... :cakal:

Maalesef, Roleplay adı altında "Medium Kalitesi" içerisinde olan projelere bizim arkadaşlarımızında eleştiride bulunması "Egoist" 'lik değil bilakis SA:MP RPG platformunun kalitesini düşürmeye çalışanlara karşı vurulan mizahi bir darbedir. Forumun etnik kalitesini bu denli düşüren projelere "OO SÜPER" yorumları yazmak yerine "Kalitemizi" forumada yansıtmaktan çekinmiyoruz.

- S O N

Kraus

Tartışma ve baltalama amaçlı iletiler silindi. Lütfen bu amaçlı yorumlarla tartışma yaratmayın. Aksi takdirde iletiler silinecek ve devamı halinde ceza işlemi uygulanacaktır.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net