GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

NPW ROLEPLAY - www.npwroleplay.com

Başlatan lacosapalm, 29 Kasım 2017, 21:36:09

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ParsMapping

rolex

Önceden aylarca beklediğim ve ekibinde bulunduğum sunucunun tekrardan aktif hale getirilmesi beni çok mutlu etti açıkcası, trailerde olmam da büyük gurur. :)
Jarveus, Manofire gibi isimlerle daha önce de çalıştım. Umarım istediğiniz yerlere varırsınız arkadaşlar.
Son düzenlenme: 01 Aralık 2017, 21:09:54 rolex

lacosapalm

Dostlar, düşünceleriniz için çok teşekkürler. Sunucumuzun traileri npw ekibi tarafından çekilmiştir. Çalışmalarımız devam etmektedir,takipte kalınız!

- S O N

Yazar

Kaliteli bir sunucuya benziyor ama keşke şu kalıplaşmış forum tipinden kurtulsaydınız, onun dışında hoş gözüküyor. Uğrayacağım.

Asperatus

lacosapalm

Alıntı yapılan: Asperatus - 04 Aralık 2017, 17:43:13

Hep aynı, her sene aynı.

Maalesef, bu sene aynı değil. Bu sefer'de aynı değil.  Sistem tanıtımlarını yakın bir zamanda sunduğumuz zaman bunu çok iyi anlayacaksınız. NPW projesi uzun emekler içeren bir projedir asla oyuncularımızı bırakmayacağız. Bunun için her gün daha çok vakit ayırarak çalışmalar sürdüyoruz. Tanıtımda belirttiğimiz gibi tamamen kendi kodladığımız mod ile yola başlayacağız bu yüzden bu kadar emeği sadece bir konuya sığdırıp oyuncularımızı yüz üstü bırakacak değiliz.

Alıntı yapılan: Yazar - 03 Aralık 2017, 21:42:20

Kaliteli bir sunucuya benziyor ama keşke şu kalıplaşmış forum tipinden kurtulsaydınız, onun dışında hoş gözüküyor. Uğrayacağım.

Forum düzenimizde şuanlık bir değişim görünmesede bu konu düşünelecektir. Öneriniz için teşekkür ederim(z).

- S O N

kayserilipastirma

Her zaman aynı mevzu konular özen gösterip açılıyor sunucuya geliyoruz sonuç  :uzgun:

Ozy

lacosapalm

Alıntı yapılan: Ozi - 04 Aralık 2017, 18:56:47

Başarılar dilerim.

Yorumunuz için teşekkürler.

Dostlar, forum temamıza geçiş yapılmıştır. Forum  temasının düzenlenmesi tamamen npw ekibi tarafından yapılandırılmıştır.
Son düzenlenme: 05 Aralık 2017, 21:47:51 lacosapalm
- S O N

bozy

Eğer gerçekten rollerin iyi kalitede olduğu bir sunucu açmak istiyorsanız size bir tavsiye vermek istiyorum. Ekonomi hakkında iyi bir çalışma yapın. Yani sistemsel meslekler ile para kazanmak zor olursa, oyuncular rollere yönelecektir. Tabii bu değil ki birlik açanlar ev/araba alamayacak. Sunucu başlarında kurulacak birliklere kredi şeklinde yani sonradan ödemesi şartıyla ev ve araba verebilirsiniz. Oyuncular da bu sayede rollerine sunucu açıldığı gibi başlayabilirler. Hem de oyuncuları sistemsel para kasmak yerine rollere yönlendirmiş olursunuz.

Boxing, Weaving, Sneaking, Shooting. The four niggas lived together in harmony until the sneaking nation attack. Only the bozy of all four elements could stop him. Will bozy mark be able to restore balance to the hood?

ManoFire

Alıntı yapılan: bozy - 05 Aralık 2017, 23:48:27

Eğer gerçekten rollerin iyi kalitede olduğu bir sunucu açmak istiyorsanız size bir tavsiye vermek istiyorum. Ekonomi hakkında iyi bir çalışma yapın. Yani sistemsel meslekler ile para kazanmak zor olursa, oyuncular rollere yönelecektir. Tabii bu değil ki birlik açanlar ev/araba alamayacak. Sunucu başlarında kurulacak birliklere kredi şeklinde yani sonradan ödemesi şartıyla ev ve araba verebilirsiniz. Oyuncular da bu sayede rollerine sunucu açıldığı gibi başlayabilirler. Hem de oyuncuları sistemsel para kasmak yerine rollere yönlendirmiş olursunuz.

Roleplay sunucularında düzenin büyük bir kısmının ekonomi üzerinde olduğunun farkındayız. NPW ROLEPLAY yönetim ekibi olarak sunucu içerisindeki ekonomi üzerinde detaylı, dengeli ve adaletli bir düzen oluşturacağız. Önerileriniz için ekip adına teşekkür ediyorum.

Bilgi: NPW ROLEPLAY geliştirici ekibi tarafından düzenlenen yeni forum temasına geçiş yapmış bulunmaktayız. Yakın zamanda V1:BETA modu ve NPWClient ile karşınızda olacağız. Takipte kalın!

evol

Tema üzerinde ki şu anlık tüm düzenlemeler bitti, gün geçtikçe göze batan düzenlemeler gelecektir. Temanın son hali görünmüyorsa CTRL+F5 yapmanız rica ve önem taşımaktadır.
Son düzenlenme: 06 Aralık 2017, 11:33:57 matchless

wildclaWZ

Ücretli grafik tasarım
İletişim için; wildclawz#8853
https://www.behance.net/semhbkn

ManoFire

Bilgilendirme: Öncelikle hepinize merhaba, yaşanan son olaylardan dolayı ufak bir bilgilendirme yazısını sizlerle paylaşmak istedik. SA:MP platformu doğduğundan beri ortamı baltalamaya çalışıp, huzuru bozduğuna inanan insan sayısının ne kadar fazla olduğunu hepimiz biliyoruz. NPW ROLEPLAY yönetim ekibi, hiç bir sunucuda hiç bir kişinin emeğine saygısızlık ederek reklam girişiminde bulunmamıştır. Yaşanan bu olay da bir baltalama girişiminden farklı bir şey değildir. Böyle çocukça davranışları bir kenara bırakıp, sizleri olgunlaşmaya davet ediyorum.

Güncelleme: Yakın zamanda newPure:BETA modundan, forumdan, karakter kontrol panelinden ve NPWClient'ten görüntüler konu altından sizlerle paylaşılacak. Beklemede kalın.

rolex