GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Novelty Gaming Hirsiz / Polis - www.noveltygaming.com

Başlatan Rodriquez, 13 Ocak 2020, 15:19:32

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rodriquez

Alıntı yapılan: lacosapalm - 13 Ocak 2020, 19:01:02
Alıntı yapılan: Hwang - 28 Şubat 2017, 22:58:00
Konu içeriğinde özgünce tasarlanmış logo, özgün şekilde sunucuyu tanıtan bir metin, sunucu bilgileri ve sosyal medya ağı(website veya herhangi bir sayfa) olmak zorundadır.

"90 Dakika" içerisinde Sunucuya ait bir adet logo ekleyiniz.Aksi takdirde işlem uygulanacaktır. Anlayışınız için teşekkürler. İyi forumlar dilerim. :polis:

Tabiki hemen ekliyorum yazı fontu hoşumuza gittiği için logo niyetine düz onu yapalım dedik :) uyarınız için teşekkürler.
Son düzenlenme: 13 Ocak 2020, 19:48:27 Rodriquez

Radless

"Life's too short to hold grudges."

Caner K.

Rodriquez

Alıntı yapılan: Radless - 13 Ocak 2020, 19:56:18
Logodaki kontur kaç 50?

1, fazla grafik bilgimiz olmadığı için aciliyettin yaptık konu kitlenmesin diye.

Alıntı yapılan: Caner K. - 13 Ocak 2020, 20:02:13
Başarılar :'D

Eyvallah aslan parçası.
Son düzenlenme: 13 Ocak 2020, 20:22:00 Rodriquez

nikobernoo

Dediğiniz gibi konunuza baktım ne düzen var ne doğru düzgün yönetim ekibi var ve insanları kandırmağınızı gördüğüm için yorum yaptım bu benim en doğal hakkım GtaMulti.com'da, ve sizin neden yorum attığımı sorgulamaya tenezzül etmeniz garibimr gitti eğer kaldıramadıysanız söylesendiniz ÖM den :)

Please (g)old days, come back.

Rodriquez

Alıntı yapılan: niko.berno - 13 Ocak 2020, 20:51:57
Dediğiniz gibi konunuza baktım ne düzen var ne doğru düzgün yönetim ekibi var ve insanları kandırmağınızı gördüğüm için yorum yaptım bu benim en doğal hakkım GtaMulti.com'da, ve sizin neden yorum attığımı sorgulamaya tenezzül etmeniz garibimr gitti eğer kaldıramadıysanız söylesendiniz ÖM den :)

Bak şimdi konu başka yerlere gidiyor güzel arkadaşım bizim ekibimizi bizden iyi bilemezsiniz konuya yeterince düzen verilmemiş olabilir bunu zaten zamanla düzelteceğiz şuanki önceliğimiz modun geliştirilmesi ve düzenli bi şekilde açılması ben burada senin yorumunu sorgulamadım sen   "Bukadarmı düştünüz?" kelimesini kullanmıyacaktın benim her platformda oyun sunucum var bu platformda 2, 1 roleplay 1 hırsız polis bu benim kararım kalkıpta bana bukadarmı düştünüz hakaretinde bulunamazsın madem discorda girmeyi tenezzülünde bulunmuyorsun ozaman bilip bilmeden veya tam konuyu incelemeden gelipte bu konuya yansıtamazsın varsa problemin discord veya teamspeak üzerinden iletişime 7/24 benle iletişime geçersin kaldırsam nolucak kaldırmasam nolucak? takmıyorum seni.
Son düzenlenme: 13 Ocak 2020, 20:57:59 Rodriquez

nikobernoo

Ben ne dediğimi iyi bilirim arkasındada dururum. Seninle discordda yazışmam bile yok??? :D

Sen kendini kandırmayan devam et.

Rodriquez

Alıntı yapılan: niko.berno - 13 Ocak 2020, 21:07:19
Ben ne dediğimi iyi bilirim arkasındada dururum. Seninle discordda yazışmam bile yok??? :D

Madem yok, madem beni tanımıyorsun nerden yalancı olduğumu biliyorsun :D kendi kendine ele veriyorsun.

nikobernoo

Alıntı yapılan: Rodriquez - 13 Ocak 2020, 21:08:33

Madem yok, madem beni tanımıyorsun nerden yalancı olduğumu biliyorsun :D kendi kendine ele veriyorsun.

Aynı grupta bulunduk hatırlıyosan hani Goddew'e sinirlenince yalandan dini değerlere sövdü ne biliyim Atatürke sövdü falan diyodun ya, bende oradaydım bari biraz Allah korkun olsun! Yani anlamıyorum o ara atıcak yalanmı bulamadında?? Abi yani kim birine sinirlenince Atatürke küfür etsin dini değerlere küfür etsin. Bende senden kanıt bekliyorum hadi bakalım. Ha bu arada bu dediklerini yapacak olan tek kişi sensin bu platformda bunuda asla unutma!

Rodriquez

Alıntı yapılan: niko.berno - 13 Ocak 2020, 21:14:01
Alıntı yapılan: Rodriquez - 13 Ocak 2020, 21:08:33

Aynı grupta bulunduk hatırlıyosan hani Goddew'e sinirlenince yalandan dini değerlere sövdü ne biliyim Atatürke sövdü falan diyodun ya, bende oradaydım bari biraz Allah korkun olsun! Yani anlamıyorum o ara atıcak yalanmı bulamadında?? Abi yani kim birine sinirlenince Atatürke küfür etsin dini değerlere küfür etsin. Bende senden kanıt bekliyorum hadi bakalım. Ha bu arada bu dediklerini yapacak olan tek kişi sensin bu platformda bunuda asla unutma!

Ahahaha goddew'i ekipten atma sebebim bu zaten yonetim ekibinin ailevi değerlerine sövdü ve atatürke küfür etti ve bunu yönetim ekibimizdeki herkes gördü direk tekmeyi koyduk sövdüğü için.
Son düzenlenme: 14 Ocak 2020, 03:40:24 Rodriquez

Rodriquez

Sunucu Aktif edildi İP : 137.74.90.74:7777
Son düzenlenme: 13 Ocak 2020, 23:51:51 Rodriquez

Levi

Arkadaşlar merhaba, aranızdaki özel meseleleri buraya yansıtmanız doğru değil. Ek olarak, bir şeyleri tartışırken veya bir yorum yaparken kullandığınız kelimelere dikkat etmeniz gerekiyor. Devam ederseniz yaptırımlar gelebilir.

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."