GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

» PUBG | NirvanaTR | 77.83.202.142:8888 |

Başlatan BeylerBeyi, 13 Aralık 2018, 22:54:34

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BeylerBeyi

Alıntı yapılan: DarkJen - 14 Aralık 2018, 14:42:43

:helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal:]

Ben Emeğe Saygılıyım Ama biraz mta daki benzemiş ama Tutar Başarılar Bizim Emeğe Saygımız Sonsuzdur
Alıntı yapılan: Radless - 14 Aralık 2018, 16:08:00

Alıntı yapılan: DarkJen - 14 Aralık 2018, 14:42:43

:helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal:]

Ben Emeğe Saygılıyım Ama biraz mta daki benzemiş ama Tutar Başarılar Bizim Emeğe Saygımız Sonsuzdur
Benzese nolucakki? MTA Ve SA:MP oyuncuları 2 ye ayrılıyor yani hiç ben sampda pubg modlu server görmedim adam sırf pubg girmek için mta indirmemeli bence.
Alıntı yapılan: Vanquish - 14 Aralık 2018, 17:36:09

Farklılık iyidir, başarılar dilerim.
Alıntı yapılan: Alice. - 14 Aralık 2018, 17:59:26

efsane dayiii
Yorumlariniz bizim için çok değerlidir teşekkür ederiz :)

HeartlesS

BeylerBeyi

GÜNCELLEME

SUNUCUMUZ 2 DİL OLARAK AYARLANDI TÜRKÇE VE İNGİLİZCE

DROP SİSTEMİ EKLENDİ

OYUNCULAR İÇİN /SORUSOR KOMUTU EKLENDİ

NORMAL CHAT ENGELLENDİ TAKIMLI MODA TAKIM CHATİ EKLENDİ /T VEYA /TC

Furkan.grs

başarılı böyle genç zekalardan böyle güzel proje çıktıgı için ilk önce senden ve tüm samp aleminde başarılı sunucusu olan kişilere teşekkür ederiz   (iyigünler Dilerim )  :helal:

Furkan.grs

İnşallah sunucun daha da çok gelişir ve daha faydalı olur bu PuBG plart formunu samp sunucusuna getirdigin için  eline sağlık demek isterim inşallah daha da çok yüksek lere çıkar başarılarının devamını dilerim (İyigünler Dilerim)  :helal:

BeylerBeyi

Alıntı yapılan: Furkan.grs - 17 Aralık 2018, 13:25:17

İnşallah sunucun daha da çok gelişir ve daha faydalı olur bu PuBG plart formunu samp sunucusuna getirdigin için  eline sağlık demek isterim inşallah daha da çok yüksek lere çıkar başarılarının devamını dilerim (İyigünler Dilerim)  :helal:
Alıntı yapılan: Furkan.grs - 17 Aralık 2018, 13:20:27

başarılı böyle genç zekalardan böyle güzel proje çıktıgı için ilk önce senden ve tüm samp aleminde başarılı sunucusu olan kişilere teşekkür ederiz   (iyigünler Dilerim )  :helal:
Bu tarz destekler hep onurlandırmıştır beni teşekkür ederim yorumun için inşallah daha başarılı olur sizlere daha kaliteli bir sunucu sunarız :)

Backup

0.3DL kullanarak pubg'deki skinleri geçirebilirdiniz. 0.3.7 ile başlamak hata olmuş. Ayrıca c# kullanarak basit bir plugin derleyip SA-MP aktörleri ile oyuna bot ekleyebilirsiniz. Sunucu boş olsa bile botlar ile oyun olabilir.
Son düzenlenme: 17 Aralık 2018, 14:10:59 Backup

BeylerBeyi

Alıntı yapılan: Backup - 17 Aralık 2018, 14:08:17

0.3DL kullanarak pubg'deki skinleri geçirebilirdiniz. 0.3.7 ile başlamak hata olmuş. Ayrıca c# kullanarak basit bir plugin derleyip SA-MP aktörleri ile oyuna bot ekleyebilirsiniz. Sunucu boş olsa bile botlar ile oyun olabilir.
bir plugin sayesinde serveri hem 0.3dl hemde 0.3.7 de acabilme imkanı sunuyor onu geciricez ve skin ekleyeceğiz bot konusu olabilir ama botları öldürmek kolay olacağından skor kolay kasılacaktır diye düşünüyorum fikir verdiğiniz ve yorumunuz için teşekkür ederiz :)

Furkan.grs

mesela birşey demek istiyorum benim bilgisayarımda   0.3.7 R2 yerine  0.3.7 R3 kurulu sunucuya giriş yapabiliyormuyum merak ettim
veya illaha  0.3.7 R2 kurmam şartmı   0.3.7 R3 ile girememmi cevaplarsan sevinirim
Son düzenlenme: 17 Aralık 2018, 15:59:57 Furkan.grs

Radless

Alıntı yapılan: Furkan.grs - 17 Aralık 2018, 15:57:33

mesela birşey demek istiyorum benim bilgisayarımda   0.3.7 R2 yerine  0.3.7 R3 kurulu sunucuya giriş yapabiliyormuyum merak ettim
veya illaha  0.3.7 R2 kurmam şartmı   0.3.7 R3 ile girememmi cevaplarsan sevinirim
Benim bildiğim 0.3.7 R3 sürümü yok daha sunucularda, yani sen 0.3.7 R 1 - 2 -3 ile tüm 0.3.7 sunucularına girebilirsin.

"Life's too short to hold grudges."

[R]ussell_Savrinn

Şöyle adam gibi Sunucular açında gelelim.Ney öyle ya RPG Hp Bıktım farklı konseptler lazım.Kesinlikle oynayacağım, başarılar.

[R]ussell_Savrinn

Alıntı yapılan: Radless - 17 Aralık 2018, 16:41:29

Alıntı yapılan: Furkan.grs - 17 Aralık 2018, 15:57:33

Benim bildiğim 0.3.7 R3 sürümü yok daha sunucularda, yani sen 0.3.7 R 1 - 2 -3 ile tüm 0.3.7 sunucularına girebilirsin.

R1 ile diğer sürümlere giremez.
R3 ile R2 sürümüne giriş yapabilir.

BeylerBeyi

Alıntı yapılan: NovaCrawlS. - 17 Aralık 2018, 17:50:16

Şöyle adam gibi Sunucular açında gelelim.Ney öyle ya RPG Hp Bıktım farklı konseptler lazım.Kesinlikle oynayacağım, başarılar.
Teşekkür ederiz destekleriniz bizim için çok değerlidir :)

BeylerBeyi

GÜNCELLEME

Droplardan Araç da Çıkıyor

Dropun Düştüğü Yer Uçak Simgesi İle Mini Haritada Beliriyor

Araçlarda ki Benzin Sistemi Yenilendi [Benzin Çabuk Bitiyordu]