GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Nerio RPG! [AKTİF] 185.118.140.4:7777 v2.1

Başlatan neriorpgg, 16 Ağustos 2017, 19:47:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

neriorpgg

NERİO RPG

SUNUCU BİLGİLERİ

Durum : Aktif
SA-MP Server İP : 185.118.140.4:7777
Forum : https://neriorpg.tk/
TS İP : 185.118.140.4
SAMP Sürüm : 0.3.7
Versiyon : V2.1

ÖNSÖZ
Öncelikle tüm Pawnoturk ve Nerio-RP ailesine iyi günler diliyorum.Sunucumuz hakkında sizlere birkaç önsözde bulunmak istiyorum.Sunucumuzu birkaç ay önce açıcaktık fakat yönetim kadrosundaki eksiklikler dolayısıyla bu biraz ertelendi fakat artık bu sorunlar ortadan kalktığına göre uzun bir süre birlikte olucağımızı düşünüyorum.Biraz da sunucu içi bilgilerden bahsediyim.Balıkçılık mesleğinde her balık tutuşunuzda %70 başarı sağlama oranına sahipsiniz.Aynı zamanda aktif olan diğer mesleklerde de çalışabilirsiniz tabii.Sunucumuza admin alımı şuanlık bulunmamakta.Sunucumuza yeni katılan dostlarımıza ufak bir başlangıç hediyemiz tabiiki  var.Sunucumuzda birlik kurmak isteyen arkadaşlara ise yardımımız bulunmakta fakat birlik kurmak için en az 3 kişi olmanız gerekiyor.Şimdilik tüm oluşuma alımlar TS adresimizden mülakat ile sürdürülecek.LSPD-LSMD-SanNews oluşumlarına girmek için mikrofonunuzun olması zorunludur..Ayrıca belirtmek isterim ki sunucumuzda DDoS koruması da mevcuttur.Bizim tek amacımız sizleri eğlendirmek.Fazla uzatmadan sistemlere geçelim.

SİSTEMLER

• Emniyet kemeri.
• Ev sistemi.
• Araç bagaj sistemi.
• Kişisel Gate sistemi.
• Araç kilit sistemi.
• Araç boyama sistemi.
• uy****rucu sistemi.
• Bir çok meslek.
• Silah satma sistemi.
• Kelepçe & Tazer sistemi.
• Rapor & PM sistemi.
• Materyal Pickup sistemi.
• Yaralanma sistemi.
• Oyuncuyu yere yatırma sistemi.
• VIP sistemi.
• Araç galerisi sistemi.
• Kişiye özel ev.
• Ev kilitleme sistemi.
• Market sistemleri.
• Açlık sistemi.
• Rozet takma.
• Suç temizleme sistemi.
• Ehliyet sistemi.
• İşyeri sistemi.
• Benzin sistemi.
Ve daha sayısız sistem ile seni bekliyoruz !

YETKİLİ KADROSU

• A7 - Server Owner : Gökhan & Özgür

• A6 Admin : İbrahim

• A5 Admin : -

• A4 Admin : Berat

• A3 Admin : Selena

• A2 Admin : -

• A1 Admin : -

Nerio-RP Ailesi olarak hepinize yapacağınız her türlü yorumlar için çok teşekkür  eder,iyi roller iyi eğlenceler dileriz :D

Son düzenlenme: 19 Ağustos 2017, 20:01:31 Prisonero

ByGoldenPars

RolePlay Sunucuları Çogalmaya başladı.  :polis: Rakipler çogalıyor eger bir yere varmak istiyorsanız çok çalışmanız lazım başarılar.
Son düzenlenme: 16 Ağustos 2017, 19:51:40 [T.S]UmutBaysaL

Zeus

neriorpgg

Fikrini belirten herkese çok teşekkür ederim ^^

Paylaşımımı gören tüm arkadaşlar kendi fikrini belirtirse çok sevinirim, teşekkürler :D

Castroll

Kardeşim tanıtımı izin almadan alıyorsun resmen. Sistemler kısmı Master RPG'ye ait.

Lé Spîke

Xobho

Can sıkıntısıyla açılmış bir sunucu.

Lé Spîke

Alıntı yapılan: Xobho - 17 Ağustos 2017, 20:48:54

Aynen maddi israf resmen ( yapıldıysa ) mesela bizde sunucu açacağız ama hrp açacağımız için modları geliştiriyoruz map zamanla TAMAMEN İZMİR olacak 1 aydır calisiyoruz ve iddialiyizda ama hemen acmioruz aceleye gelmez bu işler  :hm: :hm: :hm: :hm: :hm:

neriorpgg

Alıntı yapılan: DeliOqlan - 17 Ağustos 2017, 20:53:49

Aynen maddi israf resmen ( yapıldıysa ) mesela bizde sunucu açacağız ama hrp açacağımız için modları geliştiriyoruz map zamanla TAMAMEN İZMİR olacak 1 aydır calisiyoruz ve iddialiyizda ama hemen acmioruz aceleye gelmez bu işler  :hm: :hm: :hm: :hm: :hm:

Madem öyle düşünüyorsun önce konuyu incele 1 aydır uğraşdıgından daha uzun süredir uğraştığımız yazıyor bu sunucu adına.

neriorpgg

İnsanları eğlendirmek için diyelim. Zaten bi kazanç sağlamak için açmadığımızı belirtiyoruz ve buna can sıkıntısı deniyorsa evet can sıkıntısıyla açılmış bir sunucu.ve şuanlık 14 oyuncuya ulaştık.Bir şikayet gelmedi sunucu hakkında oynayan insanlar memnun.

neriorpgg

Arkadaşlar bu gün 15 kişiyi gördük herkese sonsuz teşekkürler.Umarım buradan daha iyi yerlere gelebiliriz sizlerin yardımıyla.Herkese iyi roller dilerim ^^
Son düzenlenme: 19 Ağustos 2017, 13:16:27 neriorpgg

Lé Spîke

Alıntı yapılan: neriorpgg - 18 Ağustos 2017, 23:04:59

Arkadaşlar bu gün 15 kişiyi gördük herkese sonsuz teşekkürler.Umarım buradan daha iyi yerlere gelebiliriz sizlerin yardımıyla.İyi herkese roller dilerim ^^

Başarılar devam edin...

Alıntı yapılan: DeliOqlan - 17 Ağustos 2017, 20:53:49

Derken ben onu demek istemedim sizin sunucular arasında patlayacak bir sisteminizi görmüyorum. Birşeyler uretin yardım edebilirim  :helal:

Prisonero

Tartışma içerikli iletiler silindi, tartışma yaratıp dahil olanlara gerekli yaptırımlar uygulandı. Eleştiri yaparken veya herhangi bir yorum yaparken saygı çerçevesi içinde olmaya özen göstermelisiniz. Aksine müsaade edemeyiz.
Son düzenlenme: 20 Ağustos 2017, 23:37:10 Prisonero

Kronos