GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Multi RolePlay - New Day / New Life

Başlatan Coln, 06 Aralık 2018, 22:53:48

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coln

Biz Kimiz ?
- Biz SAMP platformuna birşeyler katmayı düşünen insanlarız. Yeni bir harita ve yeni bir rol ortamı sağlayacak kişileri. Sevgili Multi RPG takipçileri , San Fierro'da geçen muhteşem bir hikayeye katılmak istemez misiniz ?
Kim istemez ki , yeni bir harita ile ezberleri bozmaya geliyoruz. 

Farkımız Nedir ?
- Los Santos tabanlı birçok sunucunun varlığı nedeni ile birçok role player Santos haritasını ezberledi ve buda o kişinin sunucuya başlar başlamaz yaptığı rol fark edilmeksizin haritayı dört dörtlük bildiği ve bununda gerçekçiliği yok ettiğini düşündüğümüz için birçok sunucudan farklı olarak haritamızı değiştirmeyi istedik.
Peki bunun bize yararı ne olacak ? Ezberlenmiş birçok şeyi yok etmiş olacağız. Mesela birçok Santos haritası kullanan rol play sunucusunda belli başlı hood bölgeleri mevcuttur. Bu hood bölgeleri birçok il-legal rol yapan kullanıcının rol ortamını ele veriyor. Haritanın farklılığı bu ezberi yıkacak ve kimsenin bilmeyeceği yeni bir dünya yaratacaktır. 

İllegal Düzen (Hikaye) ;

Senaryo I - Japonya -
San Fierro'da hüküm süren bir aileden geliyor bu hikayenin başlangıcı ; Raiden ailesi Japonya'da zengin ve ihtişamlı bir aile idi. Uzun yıllar Japonya'da politika ile ilgilenen bu aile 2000'li yılların başlarında illegal düzen ile tanıştı. Başlarda zorlansa da kısa bir süre içinde bu duruma adapte oldu. Başlarda sadece tefecilik ve kumar işleriyle uğraşsada zamanla işlerini büyüttü ve büyük bir isime sahip oldu. Bir iki yıl içinde silah, uy****rucu, cinayet, adam kaçırma, kumar oynatma gibi birçok suçtan polis dosyalarında ismi geçmeye başladı. Japonya'da hüküm sürmeye devam eden bu aile illegal yüzünü politikayada çevirmeye başlamıştı. Politikacıları kaçırıp birçok ihaleyi ailenin adına olan şirkete almaya başlaması ile hükümetin ilgisini çekmeye başlamıştı. Polis baskısı ve göz önünde bulunmak ailenin işlerini kısıtlamıştı. Bu durum fazla sürmedi ve polis baskılarına dayanamayan aile San Fierro'ya yerleşmeyi planladı. Japonya'da bulunan şirketin ve diğer mal varlığının bir kısmını satıp ailenin lideri olan Sho Raiden San Fierro'ya yerleşti.

Sahne II - San Fierro -
Bir süre burada legal işerle uğraşıp para kazanmaya başlayan bu aile Japonya'da yaptığı işleri burada devam ettirmek istedi. Başlarda zorlanıyorlardı çünkü buradaki düzen kendi ülkelerinde ki gibi değildi. Sho başlarda birkaç cinayetin azmettiricisi olarak San Fierro'daki ilk illegal eylemlerine başladı. Büyük para ile bu şehire gelen Sho parasını fazlası ile kullanıyordu. Kısa bir süre içinde dönemin Polis Şefi ile anlaşıp büyük rüşvetler ile işlerini ilerletmeye başladı. Faaliyetleri büyüdükçe verdiği para artmaya başlamıştı. Sho başlarda bu durumu fazlası ile benimsediği için olduğu konumu pek önemsemiyor sadece bu hayatı olduğu gibi sürmeye devam etmek istiyordu. Ancak zaman geçtikçe gücü arttı ve birçok büyük isimin ilgisini ve dostluğunu kazandı. Departman aldığı rüşveti her geçen gün arttırıyordu , bu durum Sho'nun canını sıkmaya başlamıştı ve Şefin konuşma yaptığı bir gün nerden geldiği bilinmeyen bir kurşun ile Şef San Fierro'ya gözlerini kapattı. Bu faaliyeti illegal alemde fazlası ile konuşulmaya başlamıştı. Kimsenin gösteremediği bu cesareti Sho'yu her geçen gün biraz daha tehlikeli yapıyordu. Yaklaşık 3 yıl içinde San Fierro'da birçok mafyayı öldürüp şehirde ki düzenin tek kurucusu olduğunu duyurdu ve kendisine biat etmeyen birçok insanın canını aldı. Politikayı bildiği için ülkedeki politikacılara para yediriyordu ve Departman Raiden ailesine baskı yapamıyordu. Sho şehirdeki illegal düzenin sahibi ve silah , uy****rucu gibi birçok faaliyeti şehirde yürüten insan oldu.

Polis Departmanı (Hikaye)
Jhanson Augustine San Fierro'nun en kaliteli adamlarından birisi , Vali Abraham Bernardonun üvey evladı. İki sene önce Las Venturas Polis Departmanındaki Çavuş rütbesinden San Fierro'ya Şef olarak atandı . Jhanson'un eski şefin ölmesinde parmağı olduğu her ne kadar halk arasında konuşulsada Jhanson kanunlara sadakati sonsuz olan birisidir. Üvey babası ne emrediyorsa onu uygular ek birşeye ihtiyacıda yoktur . İki senede bitirmedik çeteci , dağıtmadık mafyalaşma bırakmamış hatta büyük baskınlarıyla adı sokaklarda çınlamaya başlamıştır. Fakat şu son zamanlarda babasının uyarılarıyla baskınlarını azaltmış ve yavaştan çeteleşme ve mafyalaşmaya yol vermiştir. Her ne kadar halkın bu duruma itirazları olsada mafyalaşma artıkça şehrin ekonomiside artmaya başlamıştı.

Güncel Sorular

[S1] Ekonomi nasıl olacak ?
[C1] Ekonomi hakkında şunu söyleyebiliriz ; Başlarda para kazanma işleri pek dert olmayacaktır ancak zaman geçtikçe sunucu durumuna göre ekonomik denge adına adımlarımız olacaktır.

[S2] Niye siz ?
[C2] Ekonomik bir kaygı duymuyoruz , kar gütme hedefimiz yok. Tamamı ile eğlence odaklı açtığımız bu sunucuyu yıllardır edinmiş olduğumuz rol tecrübelerinden yola çıkarak şekillendireceğiz.

[S3] Admin - Kullanıcı arasındaki ilişki arasında ne söylenebilir ?
[C3] Kesinlikle adaletçi bir insanım ve sunucunun sahibi olarak adaletin gerektirdiği yerde adminleri gözümü kırpmadan uzaklaştırabilirim. Kafamda her zaman sunucunun admininin sunucu kullanıcısı için var olduğu düşüncesi oldu. Bu düşünceden şaşmam admin kullanıcı için vardır ancak admine saygı gereklidir çünkü bu işi sizin için yapıyor.

[S4] Yönetim kadrosu hakkında ne söylenebilir ?
[C4] Yönetim kadrosu yani kemik kadromuzun rol deneyimi vardır ve kendilerinin tamamen adaletçi düşüncelere sahip insanlar olduğunu düşünüyorum. Sadece adalet yetermi tabi ki de hayır. Bu yüzden yönetim kadromuzda ki bir çok adminin olduğu gibi yaratıcı , deneyimli ve sabırlı insanlar olması bizi mutlu ediyor.

[S5] Bu işe başlarken ne gibi zorluklarla karşılacağınızı düşünüyorsunuz ?
[C5] Map ın birçok insan tarafından bilinmemesi bize birçok yerde zorluk çıkaracaktır ancak insanlar alıştıktan sonra çok zevk alacaklarına eminim.

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 06 Aralık 2018, 22:55:18 Coln

if(serverstatus === true)
{
console.log(`Future Roleplay Başlatılıyor...`);
accounts();
settings();
console.log(`Future Roleplay Başlatıldı...`);
console.log(`created by ibrahimcetnr`);
}

5YPEXE

Konu düzenini biraz toparlarsanız güzel olabilir.  :helal:

Serhat54

Joker

Konu düzenlenip daha ayrıntılı bir hale getirilebilir. Şimdiden başarılar dilerim.  :helal:

open.mp Turkey Department Manager
victimrp.com founder

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

pag

67gurkan67

Kaliteli bir rol ortamı olacak başarılar.

RaideNN

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

triplexenes

hoşuma gitti, oyuna tekrar bu sunucudan döneceğim galiba

Jawié

"...yeni bir harita ile ezberleri bozmaya geliyoruz." Öyle bir söz yazmışsınız ki...  :şeytan: Sıfırdan yeni bir şehir tasarlayacaksınız sandım, merak ettim, okumaya devam ettim. :uzgun:

Konunuzun sadeliği hoşuma gitti -ki konu açmayı beceremeyen, direkt sunucu bilgilerini yazıp kaçan insanlar (Bkz. İnsan: Aklı ve düşünme yeteneği olan, dille, sözle anlaşan, en gelişmiş canlı sayılan yaratık.) da var(!). Konuda az çok dilbigisi hataları var, konuyu önerimi göz önünde bulundurarak düzenlerseniz benden bir artı daha kapabilirsiniz.

Rol yapma modlarının şu dönemde fazla tutacağını zannetmiyorum. Mademki kâr gütme amacınız da yok, o zaman açmanız için bir engel de yok demektir. Başarılar dilerim.  :helal:

ReaptioS

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Artık Bir Ölü.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Coln

Alıntı yapılan: 5YPEXE - 06 Aralık 2018, 22:54:24

Konu düzenini biraz toparlarsanız güzel olabilir.  :helal:

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz , bekliyoruz :)

Alıntı yapılan: Serhat54 - 06 Aralık 2018, 23:16:07

Başarılar sunucunuzda.

Teşekkür ederiz sizide bekleriz aramızda :)

Alıntı yapılan: Joker - 07 Aralık 2018, 00:38:11

Konu düzenlenip daha ayrıntılı bir hale getirilebilir. Şimdiden başarılar dilerim.  :helal:

Yakında sesli ve görüntülü bir şekilde sistemler ve teaser videomuz gelecek. Yorumunuz için teşekkürler aramıza bekleriz :)

Alıntı yapılan: DracDonix - 07 Aralık 2018, 10:39:43

Başarılar

Teşekkürler sizleride bekleriz :)

Alıntı yapılan: Vanquish - 07 Aralık 2018, 20:58:56

Başarılar.

Teşekkürler sizleride bekleriz :)

Alıntı yapılan: 67gurkan67 - 07 Aralık 2018, 23:27:21

Kaliteli bir rol ortamı olacak başarılar.

Teşekkürler , Los Santos artık öyle bir hale gelmiştiki en küçük örnekle PD karşı oyuncunun nereden çıkacağını bile ezbere biliyordu.  Rusyadan ilk kez gelmiş rolü yapan adam Santos'u ezbere biliyormuş gibi davranıyordu. Bizde bunun önüne geçmek için böyle birşey düşündük.

Alıntı yapılan: RaideNN - 08 Aralık 2018, 16:28:40

Başarılarğ

Teşekkürler

{
accounts();
settings();
}

Coln

Alıntı yapılan: triplexenes - 08 Aralık 2018, 16:35:22

hoşuma gitti, oyuna tekrar bu sunucudan döneceğim galiba
:D

Bunu duymak bizi çok gururlandırdı , sizi aramızda görmekten şeref duyarız :)

Alıntı yapılan: Jawié - 08 Aralık 2018, 17:06:39

"...yeni bir harita ile ezberleri bozmaya geliyoruz." Öyle bir söz yazmışsınız ki...  :şeytan: Sıfırdan yeni bir şehir tasarlayacaksınız sandım, merak ettim, okumaya devam ettim. :uzgun:

Konunuzun sadeliği hoşuma gitti -ki konu açmayı beceremeyen, direkt sunucu bilgilerini yazıp kaçan insanlar (Bkz. İnsan: Aklı ve düşünme yeteneği olan, dille, sözle anlaşan, en gelişmiş canlı sayılan yaratık.) da var(!). Konuda az çok dilbigisi hataları var, konuyu önerimi göz önünde bulundurarak düzenlerseniz benden bir artı daha kapabilirsiniz.

Rol yapma modlarının şu dönemde fazla tutacağını zannetmiyorum. Mademki kâr gütme amacınız da yok, o zaman açmanız için bir engel de yok demektir. Başarılar dilerim.  :helal:

Ekibimizde hiçkimsenin paraya ihtiyacı yok çok şükür , bu yüzden bizimde paraya ihtiyacımız yok çok uzun süredir SAMP ortamına böyle bir sunucunun gelmesini bekledik baktık açan yok bari biz açalımda diğer bekleyenler için fırsat olsun dedik ve bu projeye giriştik :)

Konuya sesli ve görüntülü bir şekilde çekilmiş sistemler ve teaser videomuz en kısa sürede yüklenecek :)

Alıntı yapılan: ReaptioS - 08 Aralık 2018, 18:00:01

Başarılı  :helal:

Teşekkürler :) Umarım dahada başarılı olacağız ve siz değerli SAMP kitlesine hizmet vermeyi tam anlamıyla hak edeceğiz.

{
accounts();
settings();
}

Jarveus

Mod tamamen Hera modu. Pawncoder yok ve tecrübesi olmayan bir yetkili kadrosu var. Keşke daha önceden başka sunucularda yetkili olup , o sırada pawn öğrenseydiniz.

Coln

Alıntı yapılan: Jarveus - 09 Aralık 2018, 14:20:09

Mod tamamen Hera modu. Pawncoder yok ve tecrübesi olmayan bir yetkili kadrosu var. Keşke daha önceden başka sunucularda yetkili olup , o sırada pawn öğrenseydiniz.

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

{
accounts();
settings();
}