GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Marina Roleplay - feel the difference.

Başlatan Narisca, 22 Temmuz 2022, 11:24:57

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Talhq1.

Dondurmam fantalı pepsi
Akşama ev var mı Rüştü
kilomu tart mıcaksan girme altıma

Narisca

Alıntı yapılan: Superman - 23 Temmuz 2022, 00:25:04
Komik :D

Bu sefer ne yapacaksın Narisca??? Hakanın paylaştığı v2yi alıp, ismini değiştirip daha sonrasında XXX sunucusunun sitesini alıp sadece bannerını değiştirip ben mi yaptım diyeceksin.
Bilmem, öyle mi yapacağım?

İletişim: narisca@marina-gaming.com
Discord : Narisca#1041
Web Developer & Game Developer
Project : www.marina-gaming.com
2020-2022

mtb

Alıntı yapılan: Narisca - 22 Temmuz 2022, 19:08:11
Cidden çok garip insanlarsınız, jaweed, mtb, kratos vs. Platformda güzel dostluklar edinmek yerine sürekli birileriyle kavga edip, kendi adınızı kötülüyorsunuz. Yetmiyormuş gibi girip ayrıldığınız veya düşman olduğunuz kişilerin cidden emek verdikleri projeyi kötüleyerek insanların gözünde algı yaratıyorsunuz. Sözüm Rheme'yede geçerli, kendisi ekipten atıldı, burada güldüğüm kısım jaweed'in yazdığı. Kratosa gelince bir insan aciz olabilir ama bunu belirten kişide aciz olmamalı. Yinede değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
benim kimseyle sorunum yok arkadaşımla bi grupta konuşurken beni çıkardı boş boş ondan sonra aldıgı adama bak diye attıgım ss yayılmış ha umrumda değil yayılması da iyi olmuş demek ki kefil olduğun adam da böyle bir yapıya kefil olmuş

valla kimse umrumda değil sever sevmez ama gidipte kimi yüzsüzler gibi ismimi değiştirip devam edemem kabul eden böyle etsin

2017-2024

Narisca

Alıntı yapılan: mtb - 23 Temmuz 2022, 12:30:43
Cidden çok garip insanlarsınız, jaweed, mtb, kratos vs. Platformda güzel dostluklar edinmek yerine sürekli birileriyle kavga edip, kendi adınızı kötülüyorsunuz. Yetmiyormuş gibi girip ayrıldığınız veya düşman olduğunuz kişilerin cidden emek verdikleri projeyi kötüleyerek insanların gözünde algı yaratıyorsunuz. Sözüm Rheme'yede geçerli, kendisi ekipten atıldı, burada güldüğüm kısım jaweed'in yazdığı. Kratosa gelince bir insan aciz olabilir ama bunu belirten kişide aciz olmamalı. Yinede değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
benim kimseyle sorunum yok arkadaşımla bi grupta konuşurken beni çıkardı boş boş ondan sonra aldıgı adama bak diye attıgım ss yayılmış ha umrumda değil yayılması da iyi olmuş demek ki kefil olduğun adam da böyle bir yapıya kefil olmuş

valla kimse umrumda değil sever sevmez ama gidipte kimi yüzsüzler gibi ismimi değiştirip devam edemem kabul eden böyle etsin
Harbiden yüzsüz insanlarsınız, gülüyorum size. Size kıyamadığımdan verdiğim teklifi bile burada paylaşıp ego kasıyorsunuz ya cidden yazık be oğlum. SS'i senin yaydığınıda herkes biliyor problem yok ki önemli değil, boş insanlarsınız. Ekibimede kimseyi almıyorum, konu üzerinde istediğiniz kötülemeyi yapabilirsiniz. Hepiniz blacklisttesiniz. Açılışta görüşmek üzere!

İletişim: narisca@marina-gaming.com
Discord : Narisca#1041
Web Developer & Game Developer
Project : www.marina-gaming.com
2020-2022

mtb

Alıntı yapılan: Narisca - 23 Temmuz 2022, 13:26:27
Alıntı yapılan: mtb - 23 Temmuz 2022, 12:30:43

Harbiden yüzsüz insanlarsınız, gülüyorum size. Size kıyamadığımdan verdiğim teklifi bile burada paylaşıp ego kasıyorsunuz ya cidden yazık be oğlum. SS'i senin yaydığınıda herkes biliyor problem yok ki önemli değil, boş insanlarsınız. Ekibimede kimseyi almıyorum, konu üzerinde istediğiniz kötülemeyi yapabilirsiniz. Hepiniz blacklisttesiniz. Açılışta görüşmek üzere!
zaten sunucunda oynamam üstelik kıyamama demen komiğime gitti kendin istek attın yardımcı oldum sonra gel ekibime katıl dedin bu kadar eşşek sıpası bi insan olacagını bılseydık zaten gelmezdik

2017-2024