GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Marina Roleplay [www.marina-gaming.com]

Başlatan __TuNaHaN__, 01 Mart 2020, 15:54:05

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

__TuNaHaN__

Merhaba Sevgili PawnoTurk ailesi, Marina Roleplay sizlere roleplay zevkinin doruklarında yaşatmaya götürüyoruz. Daha kaliteli ve SA:MP platformunda sizlere roleplay'i yaşatmak için buradayız.

Marina Roleplay saygılı ve adaletli yönetim ekibiyle sizlere en iyi hizmeti verebilmek için sürekli çalışmaktayız. Sunucumuz 2019 Ekim aylarında açılmıştır ancak bir aksilik olduğu için gerekli bir süre kapatılmıştır.  Ve Geri  Açılmıştır. "Marina RolePlay"
"Since  2019"

Forum
www.marina-gaming.com
(Aktif)

Discord
https://discord.gg/scqq5kP
(Aktif)

SA:MP
164.132.239.72:7777
(AKTİF)

Marina Roleplay ailesi olarak sizlere güzel bir oyun sunmak için çalışıyoruz. Sizlere Roleplay'da güzel bir hizmet sunacağımızı ümit ediyoruz. Şu zamana kadar sunucumuza yapılan saldırıların haddi hesabı yok ama yıkılmayacağız pes etmiyeceğiz. Sizlerle birlikte oyunumuzu oynuyacağız. Sizler için elimizden gelen herşeyi yapacağız.

• Sunucumuzdaki Admin Ekibimiz
    "Server Owner (Marina) Head Admin (Eray)
    Sunucumuzda Admin Ekibine Alımlarımız Mevcuttur."

Client Eklenecektir

Marina Roleplay Olarak sunucumuza client ekliyeceğiz bu client sayesinde oyundaki hilelerden ve saldırılardan korunacağız Clientimiz eklendikten sonra konumuz düzenlenecektir..
Marina Roleplay

Evet her şeyi okudunuz. Sizleride aramızda görmek istiyoruz siz değerli oyuncularımızı sunucumuza bekliyoruz.Saygılarımla..,
Marina Roleplay.

[/list]
Son düzenlenme: 01 Mart 2020, 17:37:25 __TuNaHaN__

Wisdom

dossx

Güzel olacağını düşünüyorum, inşallah tutar.

YiğithanÖğüt

Umarım başarılı bir proje olur, güveniyorum.

...

__TuNaHaN__

ayazcik

Client bir zorunluluk değildir, client getirince hilelerin gelmeyeceğini sanmayın adamlar 500 kişi çeken sunucuya hile sokup herkesi uçuruyorlar sizin internetten bulduğunuza bilmem ne yaparlar acaba.

__TuNaHaN__

Alıntı yapılan: Ayaz. - 01 Mart 2020, 17:28:14
Client bir zorunluluk değildir, client getirince hilelerin gelmeyeceğini sanmayın adamlar 500 kişi çeken sunucuya hile sokup herkesi uçuruyorlar sizin internetten bulduğunuza bilmem ne yaparlar acaba.
Bizim internetten bulduğumuzu kim söylüyor dostum tabiki sunucuya hileler girecek ve client zorunlu diye birşey demedik biz sunucuya tabiki hile giricek bizde admin ekibi olarak onları uzaklaştıracağız. Şimdi neden böyle birden kötüleme yaptın anlamadım dostum.

Sulozzy

ahaha beni ekipten atıp sunucuyu kuramayan çocuk :D maşarılar
Son düzenlenme: 06 Mart 2020, 16:00:43 SuloBey

Desky

__TuNaHaN__

sa1l0r

Hiç bir şekilde kötülemek olsun diye atmıyorum, ama bu konuşmayı gördükten sonra oynayacağımı sanmıyorum. üyelere açık bir chat'de böyle konuşulması çok kötü.

İPŞİR

2 kişilik yönetim ekibi, hazır oyun modu. Muhtemelen oturtulmuş oluşumlar arası düzen de yoktur.
Umarım uzun sürmez; diğer büyük sunucularda mutlaka rol eksikliği vardır ekip olarak gidip oluşum kurun bence.

#Codec

Başaracağınıza inanmıyorum, başarılar..

"Hayat zordu ama güzeldi"