GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Manhattan Roleplay - www.manhattan-roleplay.com

Başlatan BoomeR, 22 Mart 2020, 00:49:03

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RaideNN

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

BoomeR

Slenty

Vesa

Başarılar.
Son düzenlenme: 23 Mart 2020, 00:03:03 Vestro
"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

BoomeR

Değerli, yorumlarınız ekipçe bizi çok mutlu etti teşekkür ederiz herkese.

Hypnotic

Daha 3 gün önce farklı bir sunucu tanıtımı açan bugün isim degistirip yeni bir sunucu açıyor çok boş işler bunlar Tutmaz.

Chouse

<3

BoomeR

gercekleracidir

Kendi dünyamın tanrısıyım.

Wroozy

"Hayatta daima gerçekleri savun! Takdir eden olmasa bile, vicdanına hesap vermekten kurtulursun." - Che Guevara

Goddeww

Başarılar, pawn bilgisi olmayan kişilerle çalışırsan baştan uğraşma başaramazsın zaten platform ölü dostum. Eğer bilgisi olan kişiler varsa ekipte başarma şansın var.

BoomeR

Evet, doğru söylüyorsun dediklerini dikkate alıcağım teşekkürler.

Alice

agaaa Escobar kimmmm, gerçek Pablo Escobar bennnimmmm

ayazcik

Şimdi, bir kaç şeye değineceğim. Öncelikle sunucu adı kucaktan kucağa geziyor her ay başkasının elinde, ikinci olarak ekibindeki bir kaç insan nasıl desemki? Medeniyetsiz insanlar diyeyim, örneğin bir oyun ben bunu öldürdüğüm için beni discorda çağırıp sövmüşlükleri var bilemem oyuncularada söver belki kim bilir?

Şöyle söyleyeyim, iyi bir sunucu açmak için karakterli sağduyulu bir ekip toplamalısınızki ekip ciddiyetini bozmasın, ayrıca gidip kendinize araba para silah gibi şeyler vermemelisiniz ki adaletli bir ortam oluşsun şahit oldum, adam sunucuyu açıyor arkadaşına 1mlik evi alıyor veriyor sunucu açılalı 1 gün olmuş. Sorduğumda beni banlıyorlar siz siz olun böyle olmayın kg.
Son düzenlenme: 23 Mart 2020, 09:43:08 Ayaz ama duyyu olan

BoomeR

Dediklerinizi dikkate alıcağız merak etmeyin öyle birşey olmucak teşekkürler :)