GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Manhattan Roleplay - www.manhattan-roleplay.com [First Season]

Başlatan Libbyphay, 22 Ekim 2019, 21:06:06

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Libbyphay

Alıntı yapılan: Hosselen - 22 Ekim 2019, 21:58:10
Benim temamın altına kendi isminizi yazmanızı sorabilir miyim?
Merhabalar tema size ait değildir tema phpbb'den alınıp smfye uyarlanmıştır geliştiren ise distrouble'dir

Founder & Management
Libbyphay

evol

Alıntı yapılan: Libbyphay - 22 Ekim 2019, 22:00:03
Alıntı yapılan: Hosselen - 22 Ekim 2019, 21:58:10
Benim temamın altına kendi isminizi yazmanızı sorabilir miyim?
Merhabalar tema size ait değildir tema phpbb'den alınıp smfye uyarlanmıştır geliştiren ise distrouble'dir
https://www.gtamulti.com/forum/index.php?topic=8337.0

view-source:https://www.manhattan-roleplay.com/forum/

Linkten benim temamı indirip, kendi temanız ile karşılaştırma yapabilirsin. toolbar.csssine kadar aynı. Sadece renk kodlarını değiştirmek kendi adınızı yazmanız anlamına gelmez.

Libbyphay

Varsa kanıtınız yasal işlem başlatın ücretini biz vereceğiz iyi günler.

Founder & Management
Libbyphay

evol

Alıntı yapılan: Libbyphay - 22 Ekim 2019, 22:09:24
Kanıt çok.

Libbyphay

Founder & Management
Libbyphay

Libbyphay

Temayı phpbb türkiye formundan arkadaştan aldık mysql'undan dahi hepsini biz ekledik ve geliştirdik kişinin linkinide attım ve gerekli kanıtıda sundum buyrun yasal işlem başlatıcakmışsınız buyrun başlatın ücretini biz verelim konuyu uzatmayınız. Şikayet edince haklıysanız, hakkınızı alırsınız

Founder & Management
Libbyphay

evol

Alıntı yapılan: Libbyphay - 22 Ekim 2019, 22:28:07
Temayı phpbb türkiye formundan arkadaştan aldık mysql'undan dahi hepsini biz ekledik ve geliştirdik kişinin linkinide attım ve gerekli kanıtıda sundum buyrun yasal işlem başlatıcakmışsınız buyrun başlatın ücretini biz verelim konuyu uzatmayınız. Şikayet edince haklıysanız, hakkınızı alırsınız
Attığınız kişinin son girişi 2008, neyi kanıtladınız?

Vesa

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

Radless

» Kural dışı iletiler silindi, kişiler uyarıldı tekrarı halinde ceza alacaksınız.

"Life's too short to hold grudges."

Libbyphay

Founder & Management
Libbyphay

Sawyer

Artık bu kardeşiniz RageMP de daha mutlu SA:MP ile ilgilenmiyor.

Libbyphay

Alıntı yapılan: HeisenBerg - 22 Ekim 2019, 23:01:56
Başarılar Dilerim Yolun Açık Olsun Kardeşim.
Değerli yorumunuz için, teşekkürler.

Founder & Management
Libbyphay

mortale

Alıntı yapılan: Libbyphay - 22 Ekim 2019, 22:17:13
Bizdede, kanıt çok.

Yalnız hosselen(matchless) attığı ekran görüntüsünde <a> etiketini kapatmayı gözden kaçırmış. Sizin attığınız ekran görüntüsünde de aynı şey var, arkadaşınız 2008 yılında da mı aynı hatayı yapmış? Çalıntı içerikle sunucu tanıtımı açmak yasak. @Vengeance

Alıntı yapılan: Hosselen - 22 Ekim 2019, 22:13:37
Kanıt çok.

Son düzenlenme: 22 Ekim 2019, 23:13:45 Renard

Distrouble

Alıntı yapılan: Renard - 22 Ekim 2019, 23:11:42
Bizdede, kanıt çok.

Yalnız hosselen(matchless) attığı ekran görüntüsünde <a> etiketini kapatmayı gözden kaçırmış. Sizin attığınız ekran görüntüsünde de aynı şey var, arkadaşınız 2008 yılında da mı aynı hatayı yapmış? Çalıntı içerikle sunucu tanıtımı açmak yasak. @Vengeance

Kanıt çok.

3

Kitlemelik bi durum yok kişi konuyu kötülemek için elinden geleni yapıyor ama başaramıyacak temayı phpbb ile ilgilenen arkadaştan satın aldık smfye uyarladık ve geliştirdik arkadaşada kanıtları sunduk yasal işlem başlatacağım dedi buyrun başlatın parasınıda biz verelim dedik konuyu uzatmaya ve baltalamaya gerek yok bence yetkililer zaten uyardı yorumunuz için teşekkürler.
Son düzenlenme: 23 Ekim 2019, 00:36:31 Distrouble

evol

Alıntı yapılan: Distrouble - 23 Ekim 2019, 00:31:42
Alıntı yapılan: Renard - 22 Ekim 2019, 23:11:42
Bizdede, kanıt çok.

Kanıt çok.

3

Kitlemelik bi durum yok kişi konuyu kötülemek için elinden geleni yapıyor ama başaramıyacak temayı phpbb ile ilgilenen arkadaştan satın aldık smfye uyarladık ve geliştirdik arkadaşada kanıtları sunduk yasal işlem başlatacağım dedi buyrun başlatın parasınıda biz verelim dedik konuyu uzatmaya ve baltalamaya gerek yok bence yetkililer zaten uyardı yorumunuz için teşekkürler.
Hiçbir kanıt sunmadın, son aktifliği 2008 olan bir kişinin phpbb community profil bağlantısını attın sadece. Eğer cidden bu tarz olayların ülkemizde doğru sonuçlanacağını bilsem bir dakika bile durmam şikayet ederim. Şimdi daha fazla "satın aldık tema bizim", "temayı biz sıfırdan yaptık" tarzı saçmalıklara girmeyin.