GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

<TR> Lances Gaming Hırsız Polis ~ Yakında ~ www.lances-gaming.com

Başlatan DracDonix, 18 Ocak 2020, 01:39:09

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AYN3F

Ortamda kalitesini durusunu begendigim nadir insanlardansin yolun acik olsun basarilar.

DracDonix

Alıntı yapılan: AYN3F - 18 Ocak 2020, 18:03:12
Ortamda kalitesini durusunu begendigim nadir insanlardansin yolun acik olsun basarilar.
Güzel yorumun için teşekkürler.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Tektabanca

Ne olursa olsun bence herşey tanıtımda başlar ve  gördüğüm kadarıyla tanıttığın hiç bir şey yok. Konu tasarımına 5 üzerinden 2 konu yorumlarına alâknıza 4 puan verdim. Umarım istediğiniz hedefleri sistemleri ve projeyi uzun soluklu ve düzenli bir şekilde devam ettirirsiniz

《Hırsız~Polis》《2015&2021》

DracDonix

Alıntı yapılan: Tektabanca - 18 Ocak 2020, 23:07:05
Ne olursa olsun bence herşey tanıtımda başlar ve  gördüğüm kadarıyla tanıttığın hiç bir şey yok. Konu tasarımına 5 üzerinden 2 konu yorumlarına alâknıza 4 puan verdim. Umarım istediğiniz hedefleri sistemleri ve projeyi uzun soluklu ve düzenli bir şekilde devam ettirirsiniz
Sistem tanıtımı için sistemlerin tam olarak hazır olması gerekir. Yorumunuz için teşekkürler.
Son düzenlenme: 18 Ocak 2020, 23:18:55 DracDonix

Grace

DracDonix

Xchatt

Alıntı yapılan: DracDonix - 18 Ocak 2020, 23:15:08
Sistem tanıtımı için sistemlerin tam olarak hazır olması gerekir. Yorumunuz için teşekkürler.

Sunucunun temelleri 2017 yılında atıldı yazıyorsunuz , bir de sistemler hazır değil yazıyorsun 2 yıl boyunca naptınız merak ediyorum :) tanıtım yetersiz klasik sözler " en iyisi olucaz , efsane olucaz falan bla bla " başarılar

Sa-Mp 2014-2020

DracDonix

Alıntı yapılan: Chatt - 19 Ocak 2020, 22:27:18
Alıntı yapılan: DracDonix - 18 Ocak 2020, 23:15:08

Sunucunun temelleri 2017 yılında atıldı yazıyorsunuz , bir de sistemler hazır değil yazıyorsun 2 yıl boyunca naptınız merak ediyorum :) tanıtım yetersiz klasik sözler " en iyisi olucaz , efsane olucaz falan bla bla " başarılar

Temeller 2017 atıldı diyoruz 2 yıldır geliştirme yapıyoruz demiyoruz. Daha iyi düşünmen için inşaat örneğini verebilirim. Sistemleride günümüz teknolojisine uyduruyoruz :) . Efsane olucaz yada en iyisi kelimelerini hiç bir zaman aklımdan dahi geçirmedim buna inanabilirsin. Yorumun için teşekkürler. Sahaya atılmanı bekliyoruz.

Vanity

DracDonix

SingaRRo

Başarılar dilerim. Özgün sistemler olması ve ilgi alakanızı kesmemeniz dileği ile...

DracDonix

Alıntı yapılan: SingaRRo - 20 Ocak 2020, 19:18:30
Başarılar dilerim. Özgün sistemler olması ve ilgi alakanızı kesmemeniz dileği ile...
Yorumun için teşekkürler Can abi. Elimizden ne geldiyse onu yansitmaya çalışıyoruz.

ReaptioS

Reis sırf senin için samp yükleyip uğrayacağım başarılar :)

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Artık Bir Ölü.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

DracDonix

Alıntı yapılan: ReaptioS - 20 Ocak 2020, 23:27:56
Reis sırf senin için samp yükleyip uğrayacağım başarılar :)
Teşekkürler, bekleriz :)

Juice

Milletin konularina alinti mod yazip alinti modda server açmak ne bilim