GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

☾★ Sancak HırsızPolis ☾★ | ☾★ v1.Beta ☾★ | Sancak Ailesi

Başlatan Lé Spîke, 11 Kasım 2017, 20:25:18

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lé Spîke

Alıntı yapılan: TheLife - 12 Kasım 2017, 20:34:38

Başarılar kardeşim seviliyorsun -LucioTR

Eyvallah kardeşim sende seviliyorsun <3 beklerim

Lé Spîke

An itibariyle konumuz güncellenmiştir.
Mini Oyunlara "Futbol" eklenmiştir.
Oto Giriş Sistemi temelleri atılmıştır.
Oto DJ sistemi temelleri atılmıştır.
Sunucu ismimiz değişmiştir.

Pablo

Alıntı yapılan: DeliOqlan - 11 Kasım 2017, 20:25:18

Herkese merhaba arkadaşlar. Uzun süredir üzerinde çalıştığımız 15 Temmuz HırsızPolis sunucusunun artık neredeyse bitimine geldik. Sunucumuz için oldukça çok çalıştık. Temellerini Ağustos ayında attığımız sunucumuzu SA:MP 0.3.8 sürümü ile süslemek için yeniden ele aldık. Sunucumuzun sistemleri şu anda yapım aşamasındadır. Sunucunun açılış tarihi 27.01.2018 Cuma günüdür. Sunucumuzun ismi yönetim kararı ile 13.11.2017 tarihinde Sancak HırsızPolis olarak güncellenmiştir.

Misyonumuzdan bahsedecek olursak, öncelikli var oluş sebebimiz alışılmış CnR sunucularından sıyrılıp güzel bir RolePlay CnR sunucusu olmaktır.

Vizyonumuz, akıllarda kalan bir CnR sunucusu konumuna gelebilmektir.

Görev Sistemi
Sunucumuzda birden fazla görev bulunmaktadır. Bu görevleri yaparak xp, para, skor ve daha birçok hediye kazanabilirsiniz.

Seviye Sistemi
Yaptığınız görevlerden ve öldürdüğünüz insanlardan aldığınız tecrübe puanları(XP) ile seviye atlayabilirsiniz. Seviye atladıkça hediyeler kazanırsınız.

Araba Sistemi
Kendinize ait araçlarınız olabilir. Bu araçlar için saat başı vergi ödersiniz. Araçlarınızı limanlarda hurdaya çevirip para kazanabilirsiniz. Araçlarınızı /apanel komutu ile yönetebilirsiniz.

Ev Sistemi
Kendinize ait evleriniz olabilir. Bu evler için saat başı vergi ödersiniz. Hırsızlar bu evlerden para çalabilirler. Evlerinizi /epanel komutu ile yönetebilirsiniz.

İşyeri Sistemi
Kendinize veya birliğinize ait işyerleriniz olabilir. Bu işyerleri için saat başı vergi ödersiniz. Hırsızlar bu işyerlerinden para çalabilir. Bu işyerlerine saat başı ödeme yapılır. İşyerlerinizi /ipanel komutu ile yönetebilirsiniz.

Kılavuz Sistemi
Sunucumuzda aktif rehber bulunmadığı zaman chat'e SSS içerisinde bir soruyu yazarsanız Oto Rehber size cevap verecektir. Ayrıca sunucuya ilk girdiğinizde sizlere oyunu öğretecektir.

Mini Oyun Sistemi
Sunucumuzda birden fazla mini oyun bulunmaktadır. Bu oyunları kazanırsanız derecenize göre hediyeler verilmektedir.

Sosyal Medya Sistemi
Sunucumuzda Whatsapp ve Twitter ağları bulunmaktadır. Bu ağlar ile oyuncular paylaşım yapabilirler.

Telefon Sistemi
Akıllı ve akılsız olmak üzere sunucumuzda 2 tür telefon vardır. Bu telefonlar ile oyun oynayabilirsiniz, arama yapabilirsiniz, Twitter ve Whatsapp'ta gezebilirsiniz.

Hat Sistemi
Sunucumuzda Avama ve Türkicell olmak üzere 2 tane servis bulunmaktadır. Bu servisler birbirinden farklı avantajlar, kampanyalar yapmaktadır. Bu servislerden internet, sms ve dakika alabilirsiniz.

Google Play Sistemi
Telefonlarınızda Google Play Store yüklü olur. Tabii telefonunuz akıllı telefon ise. Google Play Store'den uygulamalar indirebilirsiniz. Bu uygulamalar şu anda Cep Bank, Matematik testi, GPS, Twitter,
Whatsapp gibi uygulamalardır. İnternetiniz oldukça indirme yapabilirsiniz.

E-Bank Sistemi
Cep Bank uygulaması ile e-bank sisteminden yararlanabiliyorsunuz. Bu şekilde işlemler daha hızlı ve güvenli hallediliyor.

Hacker Sistemi
Sunucumuzda birden fazla meslek bulunmaktadır. Diğer mesleklerin aksine Hacker mesleği biraz zordur. Mesleğe girebilmek için Hackerliğe Giriş kitabını okumuş olmanız gerekmektedir. Hackerler yakınındaki bir oyuncunun telefonuna sızabilir ve oyuncunun telefonunu kontrol edebilir. Dilerse parasını alır dilerse telefonunu çökertir :)

Tamamen Değiştirilmiş Skin Sistemi
Sunucumuzda birden fazla skin bulunmaktadır. Hepsi Türk kültürüne uygun olarak dizayn edilmektedir. Skinler tarafımızca yapılmaktadır.

Çete Sistemi
Her oyuncu bir çeteye üye olabilir. Çeteler kendi aralarında diplomasi kurabilir. Çete savaşlarına polisler karışamaz. Çete menüsünden Çete Ruleti'ni çevirerek hediyeler kazanabilirsiniz.
Çete menüsüne /cpanel komutu ile ulaşabilirsiniz.

Kurucu
FatihBEY - ManyakTR - DeliOqlan

Sahip
FatihBEY - ManyakTR - |TR|Konya

Genel Yönetim
DeliOqlan

Admin Yönetim
STaRDuST10

Rehber Yönetim
==========

DJ Yönetim
=======

Baş Admin
======

Yetkili Admin
========

Admin
====

Deneme Admin
=========

Sunucu Adı: 15 Temmuz HırsızPolis
Sunucu Adresi: NaN
Açılış Tarihi: 27.01.2018 Cuma

Sunucu Adı: 15 Temmuz HırsızPolis Web Sitesi

Sunucu Adı: 15 Temmuz HırsızPolis TeamSpeak Sunucusu

Mini Oyunlara "Basketbol" eklendi.
Anti hile sistemleri geliştirilmesi başlandı.
Oto Rehber sisteminin temelleri atıldı.
Kayıt sistemi geliştirildi. Otomatik kayıt sistemi eklendi.
Oyuncularımızın aktiflik süresini yüksek tutabilmek için saatlik hediye sistemi kodlandı.
Harita geliştirmelerine başlandı.
Türk skinleri yapılmaya başlandı.
Türkiye içerisinden sokaklar caddeler "Yeni Map" olarak yapılmaya başlandı.
Mini Oyunlara "CS:GO" yapılmaya başlandı. Temeli SA:GO'dan alındı.
Hacker Sisteminin temelleri atıldı.
Mini Oyunlara "Futbol" eklendi.
Oto Giriş Sistemi temelleri atıldı.
Oto DJ sistemi temelleri atıldı.

Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum.

Mod Güzel Servere Gelicem :)

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

_DecaT

Lé Spîke

Alıntı yapılan: ByGold
Mod Güzel Servere Gelicem :)

Eyvallah. Bekliyoruz  hepinizi  yakında forum aktif olacaktır.

Lé Spîke

Alıntı yapılan: _DecaT - 13 Kasım 2017, 20:28:57

bu adamın sunucusunda oynanır @Delioplan

Sağol  ama DeliOplan değil DeliOqlan olacak :helal: Bekliyorum  sunucuya :helal:

Hades

Tekrardan hayırlı olsun kardeşim.
Fakat ismi degistirmeni tavsiye ederim başka bir sunucuya benziyor o isim 😊
Son düzenlenme: 13 Kasım 2017, 21:17:28 Hades

alicaliskan

Lé Spîke

Alıntı yapılan: Hades - 13 Kasım 2017, 20:56:54

Tekrardan hayırlı olsun kardeşim.
Fakat ismi degistirmeni tavsiye ederim başka bir sunucuya benziyor o isim 😊

Teşekkürler bilmiyordum :(

Dyternal

Alıntı yapılan: Yasin - 13 Kasım 2017, 21:11:08

Resmen alinti isim krdsm koyacak baska bisey bulamadinizmi

Kardeşim öncelikle alıntı değil bizim bir toplulugumuz var Sancak diye ve buna özel TS3 bile var. Bizde ismimizi böyle yapalım istedik. Alsancak Kırmızı Sancak Bizimki sade Sancak.

:kahkaha:

Lé Spîke

Alıntı yapılan: STaRDuST10 - 13 Kasım 2017, 21:48:46

Alıntı yapılan: Yasin - 13 Kasım 2017, 21:11:08

Resmen alinti isim krdsm koyacak baska bisey bulamadinizmi

Kardeşim öncelikle alıntı değil bizim bir toplulugumuz var Sancak diye ve buna özel TS3 bile var. Bizde ismimizi böyle yapalım istedik. Alsancak Kırmızı Sancak Bizimki sade Sancak.

:kahkaha:

Bu arada aynen o Alsancak. İsim kalıyor arkadaşlar. Sancak #biziz

Lé Spîke

Lé Spîke

Alıntı yapılan: Yasin - 13 Kasım 2017, 22:37:31

Anlayışınız tessekurler Biz dusman deil dostluk istiyoruz

Bizde düşmanlık yapmıyoruz. Neyse burası tanıtım konusu iletileri silelim lütfen.

Lé Spîke

Alıntı yapılan: Yasin - 13 Kasım 2017, 22:40:55

Başarılar
Alıntı yapılan: Yasin - 13 Kasım 2017, 22:40:55

Başarılar

Teşekkürler.
Not: Artık kimseyi düşünmüyorum dediğim gibi Sancak #biziz
Bizi seven bu isimle sever. İyi forumlar