GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3DL] Life Roleplay - www.life-rp.com

Başlatan Yusuf467600, 29 Haziran 2019, 18:04:42

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yusuf467600

Life Roleplay - www.life-rp.com

Bu projenin bir oyun olduğunu unutmamanizi istiyoruz çünkü gelişen bir sunucuda insanları kaybetmek yerine eğlenmek daha doğru olacaktır.Sizlerin desteği ile en iyi yerlere geleceğimizi düşünüyoruz.Life Roleplay yönetimi olarak sizlere hizmet vermekteyiz.Sizlerin en iyi şekilde oynayabilmesi için yönetim ekibimiz ile elimizden geleni yapmaktayız.Sizlerden istediğimiz bize destek vermenizdir amacımız Pay2Win değil,sadece oyuncularımızın gönül rahatlığı ile oynamasını istiyoruz.

Server Ip54.38.106.197:7777

Forum:www.life-rp.com

Discord Adresihttps://discord.gg/cjnync

Management

Coller - BurakBey

Developer

Abatay

Web Master

Cain

Game Admin

Kollu Mat

Onur

Yasin

"Tanıtım kurallarını okudum anladım ve kabul ediyorum"

Son düzenlenme: 29 Haziran 2019, 20:12:43 Yusuf467600

Amphitrite

Çok kötü bir tanıtım, başarılar.

Yusuf467600

1chbinyaso

PascheN

Each#7401

Buzz

Klasik sistemler, kötü yönetim. Tutmaz.

NikolaiS

Hocam keşke kendiniz yapsaydınız, bütün bannerlarda 'placeit' yazıyor.

Amphitrite

Tanıtım güncellenmiş ama cevabım hala BAD.

ayazcik

Rammstein

Coller isimli kişinin olgun davranmadığı, discord sunucusunda istediği kişinin ailevi değerlerine hakaret ederek bunu kendisine yakıştırarak hiçbir şekilde özür dilemeyen bir "insandır". Bu sunucuya girerek zamanınızı boşa harcayacağınıza daha kaliteli sunuculara girerek orada rollerinizi yapmanızı isterim.

Ehm.

hinbo24

hinbo24

Yav kardeşim Aryusun modunu Çalmışsınız demiyeceğim, almışsınız veya bulmuşsunuz bir yerden bilemiyorum sunucu ne olur Tutar tutmaz beni zerre kadar dertlemiyor ama yönetim kadrosu iyi olursa sunucuya oynamaya gelirim... (Başarılar) :hayir: :hayir:

Yusuf467600

ts3 olacak ve yönetim kadrosu iyi diyorum oyuncular her zaman haklıdır o yüzden yönetim kadrosunda bir yanlış görünce direk araya giriyorum hakkında gerekenleri yapıyorum yetkilinin.

Buzz

Başka sunucularda reklam yapıp insanlara küfür /hakaret ediyorsunuz.