GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

K.O.D Roleplay ◆ www.kodroleplay.com | İSTANBUL |

Başlatan K.O.D, 30 Mayıs 2017, 21:59:12

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

K.O.D

[ v1- Tanıtım Metni ]

[ v1- Sunucudan Kareler ]

19.04.2020

Uzun bir aradan sonra tekrar merhabalar, kendini daima yenileyen ve yenilemekte olan sevgili Türk SA:MP âlemi!

Dünya genelinde ve Türk halkı olarak 2020 yılının başlamasıyla ard arda yaşadığımız kötü badireler silsilelerini üzerimizden atamamış olduğumuz bu dönemde, yaşanan can sıkıcı olaylar ve kayıplarımız için üzgün olmakla birlikte, öncelikle bu sıkıntılı süreci en kısa sürede aşmayı diliyor; çocuk, genç, yaşlı demeden tüm milletimizin hassasiyetini temenni ediyoruz. Bu süreçte, en azından hala yaşamakta olan, bizlerin de gerekli tecrübeye sahip olduğu SA:MP platformuna yoğunlaşıp keyifli vakit geçirebilmenizi hedefleyerek, son yıllarda Türk konseptli sunuculara olan şehvetin azalmasını da göz önüne alarak ana ekibimizle yaptığımız bir toplantı neticesinde keskin ve kalıcı bir dönüş kararı verdiğimizi müjdelemek istiyorum.

Proje temelini ilk kez 2015 yılında attığımız, ince eleyip sık dokuduğumuz K.O.D projesini başlangıç tarihinden 1.5 yıl sonra 2017 yılında hizmete geçirmiştik, fakat zamanında yaşadığımız bazı teknik aksaklıklar, yönetim ekibimizin yeterince aktiflik gösterememesi gibi temel sorunları aşamadığımızdan dolayı sunucuyu sizlere -doya doya- hizmet veremeden kapatmak zorunda kaldık. ''Neden bunca sene sonra K.O.D?'' sorusunu cevaplandıracak olursak, aslında bizim için zor bir karar oldu çünkü yaş aralığı bazında SA:MP platformu için ''fosil'' olarak nitelendirilebilecek bir ekip olduğumuzdan dolayı iş yükünden aramızdan ayrılanlar, hatta evlenip çoluk çocuğa karışanlar oldu, bu gibi haklı sebeplerle ''K.O.D 2017-v1'' döneminde görev alan birkaç yöneticimiz şuan aramızda bulunmuyor. Mevcut has yönetim ekibi üyelerimizin tecrübesiyle, yeni ve dinamik ekip üyelerimizin isteği, hırsı ve azmi birleştiğinde ortaya çıkan tablo bizi tatmin ettiğinden dolayı yaklaşık 3 senelik bir aradan sonra, ismi ve itibarı temiz olan, zamanında güzel izler bıraktığını düşündüğümüz için ''K.O.D 2020-v2'' olarak sağlam bir geri dönüş yapmaya karar verdik. Bizleri tanımayan, daha önce projede bulunmayan kişiler için sunucumuzu özetlemek gerekirse; K.O.D Role Play; temeli olan Los Santos haritasının mapper ekibimiz tarafından yaklaşık yüzde 80'inin değiştirilip güzide şehrimiz İstanbul'a uyarlanması sonucunda hayata geçirilmiş, realizm akımını ilke edinmiş Türk konseptli bir SA:MP projesiydi. Elbette bu gayemiz hala değişmedi, yerimizde de saymadık, aksine 2020 yılının güncel kodlama şartları ve SA:MP'ın gelişimini göz önüne aldığımızda en önemlisi mod veritabanında değişiklik, sistemsel anlamda bir çok yenilik, mevcut haritaların baştan aşağı yenilenmesi, texture bazında gerçekçiliği sağlamak adına yapılan değişiklikler başta olmak üzere v2 dönemi için oldukça ciddi ilerlemeler kaydettik.

Kıymetli dostlarım, arkadaşlarım ve kardeşlerim; sloganımızı hafızalarınızda yenilemek istiyorum; K.O.D Roleplay sizlere ''hayatınızı sıfırdan KOD'lamak'' için yeni bir fırsat sunuyor. Türk konseptini özleyen, seven, denemek isteyen ve özellikle ''hard-roleplay'' mentalitesini benimsemiş ve benimsemeyi hedefleyen tüm SA:MP oyuncularını aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı bilmenizi isteriz. Yazımı yüksek müsaadenizle sonlandırıyor, bu heyecanlı bekleyiş sürecinde gelişmeleri takip etmek adına sizi Discord kanalımıza davet ediyorum. Ayriyetten; sağlığınız için evde kal, eğlence için K.O.D'la kalın diyorum. :) Şimdilik hoşçakalın.

K.O.D Role Play yönetim ekibi adına;
Monsieur

Son düzenlenme: 19 Nisan 2020, 15:19:49 K.O.D

raptores16

Türk konseptin süründüğü bu zamanda, gelmeniz sevindirici ve büyük cesarettir. Sizi tanıdığım için başarılı olacağınızdan şüphem yok. Gelin ve Roleplay kavramının 'oyuncu sayısı ve sistemden'' ibaret olmadığını herkese gösterin, başarılar destekçinizim.  :helal: (Emre Aslan)

Hwang

Başarılar dilerim, hoş görünüyor. :helal:

ExO

Temeller 2015'e dayandığına göre iyi bir sunucu bizleri bekliyor,başarılar dilerim :helal:

birileri demiş öldü şimdi yazsınlar kral geri döndü

MrKinq

Mapleri %85 değiştirmek yürek ister belli ki sizdede o yürek var o haritayı görmeyi dört gözle bekliyorum, başarılar !

<====== sR - Sense Retorn ======>

Mithos

Strain

K.O.D

Değerli yorumlarınız için teşekkürler.

naifbey

yaklaşık 3 senedir bu platformdan uzağım. açıkçası bu kadar seçenek arasında ilk gözüme çarpan projelerden biri siz oldunuz. forumunuzu bugün inceledim, sanırım henüz açılış yapmamışsınız. gözlemlediğim kadarıyla yönetim ekibiniz tecrübeli, bilinçli ve ne istediğini bilen kişilerden oluşuyor, eskilerden de 2-3 kişi üst yönetimde gözüme çarptı. :) tüm bu saydıklarım platformda tutunabilmeniz ve uzun soluklu olabilmeniz için yeterli.

işten güçten fırsat bulursam mutlaka uğrayacağım, umarım gözlemlerimde yanılmamışımdır ve Türk konseptine karşı yapılan haksız önyargılara bir son verirsiniz. sakın yılmayın arkadaşlar, başarılar dilerim.  :helal:

K.O.D

Alıntı yapılan: naifbey - 09 Haziran 2017, 20:07:20

yaklaşık 3 senedir bu platformdan uzağım. açıkçası bu kadar seçenek arasında ilk gözüme çarpan projelerden biri siz oldunuz. forumunuzu bugün inceledim, sanırım henüz açılış yapmamışsınız. gözlemlediğim kadarıyla yönetim ekibiniz tecrübeli, bilinçli ve ne istediğini bilen kişilerden oluşuyor, eskilerden de 2-3 kişi üst yönetimde gözüme çarptı. :) tüm bu saydıklarım platformda tutunabilmeniz ve uzun soluklu olabilmeniz için yeterli.

işten güçten fırsat bulursam mutlaka uğrayacağım, umarım gözlemlerimde yanılmamışımdır ve Türk konseptine karşı yapılan haksız önyargılara bir son verirsiniz. sakın yılmayın arkadaşlar, başarılar dilerim.  :helal:

Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.
Çalışmalarımız neredeyse 3.yılını bulacak ve hala devam ediyor...
Açılış yapmamış olmamızın nedeni yeterli sayıda oyuncuya ulaşamamak oldu. İlgili açıklama da genel yetkilimiz tarafından geçtiğimiz günlerde yapıldı. Henüz istediğimiz kitleye ve çoğu kişiye ulaşamamış olmamızdan dolayı biraz daha bekleyeceğiz gibi duruyor.

Sunucu için hazırlanmış harita çalışmalarının bir bölümünü buraya tıklayarak görebilirsiniz.

NexoR

Başarılar, güzel olacak gibi duruyor. Umarım emekleriniz boşa gitmez.

LargeBoy

Proje güzel gözüküyor. Server açıldığında gelip oynamak isterim. Bol şanslar.

guGs

Hadi bakalım trollemeler, polat alemdarlar, arka sokaklar çıkmazsa gelmeyi düşünüyorum.

Aysar

Aşırı güzel olacak gibi gözüküyor kolay gelsin usta.  :helal:

ustura kemal

K.O.D

Sunucu açılış tarihi: 19.06.2017 - Pazartesi
Sunucu açılış saati: 21.30

Merhaba, sevgili K.O.D Role Play oyuncuları!
Geçtiğimiz günlerde genel yetkilimizin Monsieur sunucumuzun yakın bir zamanda hizmete gireceğini müjdelemişti. Gün içerisinde yaptığımız yönetim toplantısı neticesinde, sunucunun akıbetine dair ciddi kararlar verildi. Sonunda müjdeleyebiliyorum ki; uzun süreli bir bekleyişin ardından, sunucumuzun hizmete giriş tarihi ve saati an itibariyle belli oldu. K.O.D Role Play, 19 Haziran 2017 Pazartesi günü, saat 21.30 sularında daimi olarak hizmete girecektir. 15 Haziran 2017 (yarın) tarihi itibariyle ise, bir süredir askıda beklettiğimiz veritabanında bulunan karakter başvuruları aralıksız olarak cevaplanmaya başlayacak, açılış gününe hazır hâle getirilecektir.

Detaylı bilgi için forum adresimizi ziyaret edebilirsiniz. | www.kodroleplay.com