GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

K.O.D Roleplay ◆ www.kodroleplay.com | İSTANBUL |

Başlatan K.O.D, 30 Mayıs 2017, 21:59:12

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Goddew

Specter

Önceden sizleri takip ediyordum, projenizin aksadığını gördüm, Türk konseptinde tek bir sunucu var bu yüzden çok yalın kalıyor, ve gelişemiyor sizler bunu başarabilirsiniz.

Saygılarımla Specter...

mino

Elimizde olmayan ama hafızalarımızda olan görüntüler kursağımızda kaldığı için tekrardan bu hazzı yaşamak ve yaşatmak istedik, en kısa zamanda rollerde görüşmek üzere.

K.O.D

Tüm güzel yorumlarınız, iyi dilekleriniz için şahsım ve ekibim adına teşekkürlerimi sunuyorum. Bu kadar yıl sonra projemize bu denli sevgi, saygı ve istek ile kucak açmanız bizi duygulandırdı, ne mutlu bize..
Umuyoruz ki beklentilerin karşılığını layıkıyla vereceğiz.

Alıntı yapılan: Rotex - 19 Nisan 2020, 21:10:37
Milattan kalma bir tanıtım başarılar. :D

Eskimek güzel şeydir eksilmediğin sürece arkadaşım. :)
İronik ifadeler teşkil eden yorumuna karşılık başarı dileklerin için ayrıca teşekkür ediyorum, sevgiler.

Alıntı yapılan: Specter - 20 Nisan 2020, 01:38:14
Önceden sizleri takip ediyordum, projenizin aksadığını gördüm, Türk konseptinde tek bir sunucu var bu yüzden çok yalın kalıyor, ve gelişemiyor sizler bunu başarabilirsiniz.

Sevgili Specter, tarafınca unutulmamış olmak şahsım ve ekibim adına güzide bir olay. Motive edici yorumun için teşekkürlerimizi sunuyoruz. :)
Aradan geçen yıllar aksaklıkların ve eksikliklerin temel sebebinin farkında olmakla birlikte çözüm yollarını da bulabilecek kadar tecrübe edinmemizi sağladı. Bu süreçte yeterli donanıma ulaştığımızı, aynı aksaklıkları tekrar yaşamamak için özen göstereceğimizin garantisini veriyoruz.

Raptor0725

Dostum sunucuya şuan nasıl bağlanabilirim? Halen hizmette mi?

İPŞİR

Alıntı yapılan: Raptor0725 - 20 Nisan 2020, 16:56:34
Dostum sunucuya şuan nasıl bağlanabilirim? Halen hizmette mi?

Henüz aktif değil, çalışmaları devam ediyor.

İbrahim Halil Güler

#Codec

"Hayat zordu ama güzeldi"

cruiser

Şu zamanlarda güzel bir Türk rolü ortamı iyi gider ve hakkınızda iyi şeyler duydum başarılar.

Ska

Türk konseptte pek eğlenemiyorum ben.. sokak ortasında falan salak saçma rol yapanlar oluyor veya yamaç koçavalı olup birlik kuran mafya olup ak-47lerle her gün birilerini tarayan ortam oluşuyor.. umarım engelleyebilirsiniz bunları. Başarılar dilerimm.

K.O.D

03.05.2020

Kısa bir aradan sonra tekrar merhaba,

Öncelikle aradan geçen bunca yıl sonra ''-Türk konseptli- sunuculara olan önyargılara rağmen'' bize koşulsuzca destek olmuş, iyi yorumlarını esirgememiş herkese teşekkürlerimi sunarak bilgilendirme yazıma başlamak istiyorum. Gururumuzu okşadınız, bize değerli hissettirdiniz fakat gerek discord kanalımızda, gerek GTAMulti üzerinden hedeflediğimiz bir kitle olduğunu, sunucuyu bu kitleye ulaşmadan aktif etmeyeceğimizi, bir gelişme kaydetmeyeceğimizi belirtmiştik. Üzülerek söylüyorum ki bu kitle beklentimizin çok altında kaldı, bizi bilenler de iyi bilir ki; 50-60-70 kişilik gelip geçici bir sunucu açmak niyetinde değildik, hiç olmadık. Kimi arkadaşlarımız yeterli reklam yapılmadığını savundu, kimi mod tanıtımını yapmamız gerektiğini söyledi, kimileri bu kadar çabuk pes etmememiz gerektiğini.. Yönetim ekibimiz ağırlıklı olarak SA:MP platformu yaş ortalamasının üzerinde olduğundan dolayı, motivasyonu sağlayıp, morali yüksek tutabilmek maalesef kolay olmuyor, sizlerden de bunu anlayışla karşılamanızı bekliyorum. Yaptığımız toplantı neticesinde emek sarf etmenin yersiz-gereksiz olduğunu savunanlar büyük bir çoğunlukta olduğu için maalesef bu süreçte ilerleme kaydetmemiz de imkansız hâle geldi. Güzel olan her şey emek gerektirir, biz bu emeği veremeyeceğimizi fark ettik.

Sessiz sedasız geldik, sessiz sedasız gidiyoruz. :) Belki de eskiler gerçekten eskiden güzeldi arkadaşlar. İlerleyen zamanlarda tekrar karşılaşır mıyız bilemeyiz, fakat şimdilik affınıza sığınarak projeyi askıya aldığımızı platforma duyurmak istiyorum. K.O.D Role Play macerası bu kez başlamadan sona erdi. Sağlıcakla kalın.

Discord kanalımız iletişim için 24 saat daha açık kalıp, ardından kapatılacaktır. Konu kilitlenip arşive taşınabilir, saygı ve selamlarımla..

K.O.D Role Play yönetim ekibi adına;
Monsieur