GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
28 Kasım 2024, 23:46:06

KİLİT

Başlatan Yigitellekw, 30 Eylül 2019, 22:19:47

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

caparol

Yigitellekw

Lenox

Öncelikle, başarılar neden sizi tercih etmeliyiz öbür sunuculardan farklı özellikleriniz neler?

Shlimazl

caparol

Alıntı yapılan: Lenox - 23 Ekim 2019, 21:23:42
Öncelikle, başarılar neden sizi tercih etmeliyiz öbür sunuculardan farklı özellikleriniz neler?
Bu mesaja cevap vermek bana düşmez ama şu samp jenerasyonunda bir sunucu verdiği tarihte ya da daha erken bir tarihte açıyorsa bence bayağı bir farklılık vardır.

Yigitellekw

Öncelik ile yorumunu için teşekkürler, Diğer sunuculardan farklarımız;
Kendimize özgün, rol ortamları, rol sistemleri, ve sistemler.
İlgili-Yetkili ve güvenli bir ortama sahibiz.
Sunucumuz diğer açılıp/açılacak/kapanmış veya devamlılığını sürdüren sunucuların hiçbirine benzemeyecek rol kalitesi, rol ortamı ve adminleri ile herşey kontrol altında olacaktır bundan emin olabilirsiniz. Söyleyecek pek birşey bulamıyorum. Sunumuz açıldığında ALPHA sürecinde olacaktır olacak/oluşacak sorunları normal sürüme kadar(v1) düzeltilecektir. Bundan emin olabilirsiniz.

Yigitellekw

Lenox

Yigitellekw

JSW

Alıntı yapılan: Yigitellekw - 24 Ekim 2019, 21:39:18
Sunucumuz diğer açılıp/açılacak/kapanmış veya devamlılığını sürdüren sunucuların hiçbirine benzemeyecek rol kalitesi, rol ortamı ve adminleri ile herşey kontrol altında olacaktır bundan emin olabilirsiniz. Söyleyecek pek birşey bulamıyorum. Sunumuz açıldığında ALPHA sürecinde olacaktır olacak/oluşacak sorunları normal sürüme kadar(v1) düzeltilecektir. Bundan emin olabilirsiniz.
Alpha sürümü,
Testiydi, anlık restartıydı, bug fixlemeleriydi, updatelerdi vb. daha bir çok şey istediğiniz oyuncu sayısını ulaştıkça bu tür şeylerin olması sizce de kötü değil mi?
Mesela atıyorum işte çok güzel bir rol deyiz falan bi bakıyosun anlık restart, kısa vade de okey uzun vadede oyuncu kaybı ve istemediğiniz bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Yigitellekw

Alıntı yapılan: JSW - 25 Ekim 2019, 03:23:29
Alıntı yapılan: Yigitellekw - 24 Ekim 2019, 21:39:18
Alpha sürümü,
Testiydi, anlık restartıydı, bug fixlemeleriydi, updatelerdi vb. daha bir çok şey istediğiniz oyuncu sayısını ulaştıkça bu tür şeylerin olması sizce de kötü değil mi?
Mesela atıyorum işte çok güzel bir rol deyiz falan bi bakıyosun anlık restart, kısa vade de okey uzun vadede oyuncu kaybı ve istemediğiniz bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz.

O tür bi sıkıntı yaratıcak sistem yok restart söz konusu değil.

Dreandy

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Unknown

Yigitellekw

Alıntı yapılan: Dreandy - 26 Ekim 2019, 12:12:02
Başarılar dilerim, açılışta orada olacağım.

OVH Fransa sunucularında sıkıntı var, o sebepten modumuzu kurtarmaya uğraşıyoruz. Discord adresimizden takip edebilirsiniz.