GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Eighty Eight Roleplay ~ Geleceğe ışık tut! [Güncellendi]

Başlatan EightyEightRoleplay, 14 Aralık 2019, 22:09:22

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Desky

diverse

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

Darly

İnsanların sunucularına girerek orada ki üyelere özelden reklam yapmayarak daha iyi yerlere gelebilirsiniz. Başarıları.

Caner K.

S W E S T

aMRX

Başarılar dilerim, uzun ömürlü bir proje olmanız dileği ile.

EightyEightRoleplay

Alıntı yapılan: Hexee - 24 Aralık 2019, 23:57:19
Başarılar dostlarım.

Teşekkürler.

Alıntı yapılan: abatay1991 - 25 Aralık 2019, 07:35:46
Başarılar diliyorum
Teşekkürler dostum, hepnizi discord adresime bekliyorum.

Alıntı yapılan: aMRX - 25 Aralık 2019, 13:28:52
Başarılar dilerim, uzun ömürlü bir proje olmanız dileği ile.

Yorumun için teşekkürler, discord adresime bekliyorum.

Alıntı yapılan: Darly - 25 Aralık 2019, 01:25:34
İnsanların sunucularına girerek orada ki üyelere özelden reklam yapmayarak daha iyi yerlere gelebilirsiniz. Başarıları.

vie adlı kullanıcı adımıza reklam yaptığı doğrudur, ancak şunu söylemek isterim. Sunucunun reklamını biz yapsak bile sunucunuzun chatine atıp ortamı bozacak kadar düşük seviyede insanlar değiliz. Sadece orada bulunan arkadaşlarımız ile "DM" üzerinden paylaşılması benim için birşey ifade etmez, ancak böyle birşeyi öğrenir isem gerekli işlemi gerçekleştirirdim.
"Ancak buraya gelip bunları yazman benim isimimi ne kötüye ne iyiye çıkarır, nede seni yüceltir. İyi forumlar."
Son düzenlenme: 25 Aralık 2019, 17:41:44 lacosapalm Sebep: spamfix

lacosapalm

Konu içerisinde ki spam(Ard arda) atılan iletiler silinmiştir. Ve Tek bir iletide toplanmıştır.Örnekteki gibi gelen iletileri tek bir ileti altında toplayarak cevaplayınız, Lütfen forum kurallarımıza uygun şekilde iletiler gönderelim. İyi forumlar dilerim. :polis:

Örneğin;
Son düzenlenme: 25 Aralık 2019, 17:44:02 lacosapalm
- S O N

EightyEightRoleplay

Alıntı yapılan: lacosapalm - 25 Aralık 2019, 17:42:55
Konu içerisinde ki spam(Ard arda) atılan iletiler silinmiştir. Ve Tek bir iletide toplanmıştır.Örnekteki gibi gelen iletileri tek bir ileti altında toplayarak cevaplayınız, Lütfen forum kurallarımıza uygun şekilde iletiler gönderelim. İyi forumlar dilerim. :polis:

Örneğin;

Teşekkürler, dikkatli olacağım.

☨Gaviria☨

EightyEightRoleplay

Alıntı yapılan: ☨Gaviria☨ - 01 Ocak 2020, 03:10:30
Tutmıyacak gibi ama inşallah istediğin gibi olur @EightyEightRoleplay

Bunu net olarak sende bende bilemeyiz, ben hedefimden şaşmam. Yorumun için teşekkürler. :D