GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Eighty Eight Roleplay ~ Geleceğe ışık tut! [Güncellendi]

Başlatan EightyEightRoleplay, 14 Aralık 2019, 22:09:22

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Goddeww

EightyEightRoleplay

Frooz

EightyEightRoleplay

Goddeww

Simit

Alıntı yapılan: EightyEightRoleplay - 17 Aralık 2019, 00:17:33
Alıntı yapılan: DracDonix - 16 Aralık 2019, 22:08:45
Dönen meseleyi anlamadım okumayada çekiniyorum
Bizde böyle insanlar ile yüz göz oluyoruz, aynı platformda yüz yüze bakıyoruz lafta. Yaşlarına göre davransalar sorun çözülecek, hepsi çocuksu davranış sergiliyor.
ok

EightyEightRoleplay

Alıntı yapılan: Simit - 18 Aralık 2019, 17:55:01
Alıntı yapılan: EightyEightRoleplay - 17 Aralık 2019, 00:17:33
Alıntı yapılan: DracDonix - 16 Aralık 2019, 22:08:45
Dönen meseleyi anlamadım okumayada çekiniyorum
Bizde böyle insanlar ile yüz göz oluyoruz, aynı platformda yüz yüze bakıyoruz lafta. Yaşlarına göre davransalar sorun çözülecek, hepsi çocuksu davranış sergiliyor.
ok
Bundan bahsediyorum, diyecek sözüm yok iyi forumlar.

Goddeww

Abi konsept veri izi ise gelicem. 20 kişilik ekibim var.

Bide silahlar kaç k olacak ya? biz adam başı 20k kassak yeter herhalde AK veya Digıl için?

EightyEightRoleplay

Alıntı yapılan: Goddew - 18 Aralık 2019, 22:59:11

Bide silahlar kaç k olacak ya? biz adam başı 20k kassak yeter herhalde AK veya Digıl için?

Nedense yüz yüze konuştuğumuzda birilerine yaranamayınca, rakip veya düşman kesiliyor başıma. O iptal olan projeni yürütseydin görürdüm bu tip konuşmalara verdiğin cevapları, gerçekten üzücü ve komiksin. :D

Goddeww

Alıntı yapılan: EightyEightRoleplay - 19 Aralık 2019, 18:58:20
Alıntı yapılan: Goddew - 18 Aralık 2019, 22:59:11

Nedense yüz yüze konuştuğumuzda birilerine yaranamayınca, rakip veya düşman kesiliyor başıma. O iptal olan projeni yürütseydin görürdüm bu tip konuşmalara verdiğin cevapları, gerçekten üzücü ve komiksin. :D

Benim dalga geçtiğim şey bir şey bilmeyipte sunucu açman, sadece buna gülüyorum ve sunucu açma isteği ile yanıp tutuşuyorsun ama ben şimdiden sana sonucu söyleyim. "new Player = 1;" :)

Benim sanki senin Sultanın için sana yardım ettiğimi düşünmen ve senin evin için sana yardım ettiğimi düşünmen saçma benim hoşlanmadığım bir şey var oda sözünü veripte tutmayan insanlardır. Sende eğer verdiğin sözleri tutsaydın belki sana daha farklı bakış açısıyla bakabilirdim.

Specter

Saygılarımla Specter...

EightyEightRoleplay

Alıntı yapılan: Specter - 20 Aralık 2019, 20:06:09
Kısa ve öz, açıklayıcı, başarılar.
Teşekkürler dostum, discord sunucuma bekliyorum.

Vengeance

Tartışma ve hakaret içerikli iletiler silinmiştir. Devamı halinde caydırıcı yaptırımlar uygulanacaktır.

CerrahBey

Hakkınızda en iyisi olsun. Discord ve Forum adresine bağlanamıyorum, link alabilir miyim?

EightyEightRoleplay

Alıntı yapılan: CerrahBey - 22 Aralık 2019, 01:18:34
Hakkınızda en iyisi olsun. Discord ve Forum adresine bağlanamıyorum, link alabilir miyim?
İletildi, discord linki konuda güncellendi.