GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Jeez Roleplay - #alışılmışınötesinde

Başlatan feickthelord, 25 Ekim 2022, 20:57:41

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

choenz

Alıntı yapılan: hansbilal - 07 Kasım 2022, 19:40:34
her seferinde sözde eski hatalardan ders çıkartıyorsunuz, bi bok çıkmaz burdan

Copy paste insanların konuşma hakkı burada yok.

jexa

choenz

Yorumlar için teşekkürler, güncellemelerden haberdar olmak için discord sunucumuza katılabilirsiniz.
https://discord.gg/HX9RXyMMKy

ibocanpashasarsilmazcano

bismillahi rahmannirahim subhaneke allahümme

choenz

Son paylaşılan güncelleme notu.

V1.5:

- AC yönünde geliştirmeler sürdürüldü.
- Rapor, ve soru sistemi entegre edildi.
- Sosyal haritalar yönünde ilerleme kaydettik, devamı gelecek.
- Balıkçı Richard'tan olta alamıyordunuz, düzeltildi.
- Balıkçı Richard'a kovanızda balık olmamasına rağmen ona balık satabiliyordunuz, düzeltildi.
- İstediğiniz konumda balık tutabiliyordunuz, düzeltildi. Bu yalnızca Santa Maria, East Beach ile sınırlandırıldı.
- Balıkçı Richard'ın tezgâhına ne kadar uzakta olsanız bile erişebiliyordunuz, düzeltildi.
- Coutt and Schutz, Grotti Dealership ve Ocean Docks Water Engines galerilerine araçlar eklendi. Bu galeriler, sadece belirli zamanlarda aktifleşecek.
- Yetkili gücü sınırlandırıldı, oyunculardan üstün kılınan çoğu komut belirlediğimiz yetkililere verilecek.
- Yeni dekorlar eklendi, sunucuya entegreli durumda.
- Anti hile üzerinde geliştirmeler yapıldı, fonksiyonların bir çoğu fixlendi.
- Rapor ve soru sistemi yeniden düzenlendi.
- Kasaba üzerine yeni haritalar eklendi, sosyal haritalar çoğaltıldı.
- Karakter kaydetmeme sorunu düzeltildi.
- Oyun içerisinden yapılan karakter başvuru sistemi kaldırıldı.
- UCP ve oyun entegre edildi.
- Admin komutlarının yetkilendirilmesi düzenlendi.
- Oyun içerisinden artık karakter ekleyebiliyoruz.
- Sunucuya yeni +250 özel model eklendi.
- Telefon sistemi değiştirildi.
- AP yetkilendirilmesi getirildi.
- Silah sistemi geliştirildi.
- Artık her bölge için farklı bir hasar alıcaksınız.
-  Hastalık sistemi entegre edildi.
- Modifiye sistemi geliştirildi.
- Tohum ekme sistemi getirildi.
- Bir kaç yeni meslek eklendi.
- Nametaglar geliştirildi.
- Legal birlikler için bir çok farklı yenilik yapıldı.
- uy****rucu üretim sistemi yeniden yapılandırıldı.
-  C4 sistemi yapıldı.
- Fort Carson içerisine sosyal haritalar eklendi.
- Gazoz üreticiliği, ve balıkçılık haritaları eklendi.
- AC yönünde geliştirmeler yapıldı.
- Kasaba içerisine işletmeler açıldı, ve modifiye garajları düzenlendi oyuncuya bağlı olarak düzenlendi.

choenz

* Beta başvurularını önden yapmak isteyenler için bir alternatif oluşturduk, ticket yoluyla başvuruda bulunabilirsiniz.

Peki Beta testine katıldığımda neler kazanacağım?

* Discord ve forum üzerinde  Beta Oyuncusu rozetine sahip olucaksınız.
* İki hafta geçerli 1x özel model hakkı kazanıcaksınız.

Ek bilgilendirme: Beta testinde kullandığınız hesaplar tamamen test amaçlı olucaktır, sunucu beta sürümünden çıktığında karakterler sıfırlanıcak ve mal varlığı verilmeyecektir.

Discord üzerinden beta başvurusunu yapabilirsiniz.

Aphrodite

Güzel kardeşim, beni lütfen yanlış anlama ama insanlara copy-paste yapıyorsunuz diyorsunuz, sıfırdan yaptığınız hiç bir sistem yok ortada. Güncelleme notlarınıza bakıyorum, yarısından çoğu devamı gelecek, yarısı düzenlendi geri kalanıda düzenlendi, yapılandırıldı. Lütfen bir insanı eleştirmeden önce kendinizi geliştirin. Umarım yanlış anlamamışsındır.

Marina Roleplay
www.marina-roleplay.com
Web Developer / Developer

choenz

Alıntı yapılan: Aphrodite - 13 Kasım 2022, 20:46:58
Güzel kardeşim, beni lütfen yanlış anlama ama insanlara copy-paste yapıyorsunuz diyorsunuz, sıfırdan yaptığınız hiç bir sistem yok ortada. Güncelleme notlarınıza bakıyorum, yarısından çoğu devamı gelecek, yarısı düzenlendi geri kalanıda düzenlendi, yapılandırıldı. Lütfen bir insanı eleştirmeden önce kendinizi geliştirin. Umarım yanlış anlamamışsındır.

Yorumun için teşekkürler yan hesap kardeşim. Umarım bir kaç aydır üstünde geliştirdiğiniz sunucunuzu kapamadan açarsınız, başarılar sizinle olsun. Sıfırdan yaptığınız bir sistem yok diyip paylaştığımız güncelleme notlarını eleştirmişsiniz. En azından biz bir ipin ucundan tutup devamını getiriyoruz, üstünde "GÜNCELLEME NOTLARI" yazılı bir png paylaşıp hiç bir şey paylaşmamazlık yapmıyoruz. Önce kendini geliştir, sonra beni eleştir.

İyi günler, baron mantığı hala kaldı mı bu arada? :wink:

Ek olarak sistem tanıtımları bu akşam youtube kanalımızda.
Son düzenlenme: 13 Kasım 2022, 20:59:27 choenz

Venamis

venamiscore

Aphrodite

Alıntı yapılan: choenz - 13 Kasım 2022, 20:57:38
Alıntı yapılan: Aphrodite - 13 Kasım 2022, 20:46:58

Yorumun için teşekkürler yan hesap kardeşim. Umarım bir kaç aydır üstünde geliştirdiğiniz sunucunuzu kapamadan açarsınız, başarılar sizinle olsun. Sıfırdan yaptığınız bir sistem yok diyip paylaştığımız güncelleme notlarını eleştirmişsiniz. En azından biz bir ipin ucundan tutup devamını getiriyoruz, üstünde "GÜNCELLEME NOTLARI" yazılı bir png paylaşıp hiç bir şey paylaşmamazlık yapmıyoruz. Önce kendini geliştir, sonra beni eleştir.

İyi günler, baron mantığı hala kaldı mı bu arada? :wink:

Ek olarak sistem tanıtımları bu akşam youtube kanalımızda.
Anlıyorum kardeşim seni, problem yok. Eskiden şizofren olan bir arkadaşımda böyleydi, düzeldi. Allah şifa versin.

Marina Roleplay
www.marina-roleplay.com

choenz

Alıntı yapılan: Aphrodite - 13 Kasım 2022, 21:44:26
Anlıyorum kardeşim seni, problem yok. Eskiden şizofren olan bir arkadaşımda böyleydi, düzeldi. Allah şifa versin.

Maalesef dostum, iki hesap kullanıp o ben değilim demiyorum. Şizofrenlik bende değil sizde, lütfen kendi projeniz ile ilgilenin. Harcadığınız paralar boşa gitmesin.  :serefe:

Aphrodite

Alıntı yapılan: choenz - 13 Kasım 2022, 22:07:17

Maalesef dostum, iki hesap kullanıp o ben değilim demiyorum. Şizofrenlik bende değil sizde, lütfen kendi projeniz ile ilgilenin. Harcadığınız paralar boşa gitmesin.  :serefe:

Sağ ol, sen demeden önce ilgilenmiyordum. Aynen iki hesap kullanıyorum hatta GTAMultideki tüm hesaplar benim, aklına gelebilecek herkes yan hesabım, bana iki hesap kullanıyorsun diyorsun ama sende iki hesap kullanıyorsun utancından sanırım ki benim kimseden utandığım sakındığım yok, Narisca ve ben ayrı kişileriz. İnanmak istediğine inan şizofren kardeşim.

Marina Roleplay
www.marina-roleplay.com

Inferminus

choenz

Ön forum kayıtları Salı akşamı saat 8:00'da aktif ediliyor. Bizimle birlikte Fort Carson kasabasında eğlenceli vakitler geçirmek isteyen herkesi bekliyoruz. Forum açılışından sonra karakter başvuruları aktif hale getirilecektir.

Ek olarak ilk sistem tanıtımı yayında, yönetim ekibimizden erencan'ın çekimi ile.
Amatör hatalarımız olabilir, şimdiden affola.

mtb

Alıntı yapılan: Aphrodite - 13 Kasım 2022, 22:14:53
Alıntı yapılan: choenz - 13 Kasım 2022, 22:07:17

Sağ ol, sen demeden önce ilgilenmiyordum. Aynen iki hesap kullanıyorum hatta GTAMultideki tüm hesaplar benim, aklına gelebilecek herkes yan hesabım, bana iki hesap kullanıyorsun diyorsun ama sende iki hesap kullanıyorsun utancından sanırım ki benim kimseden utandığım sakındığım yok, Narisca ve ben ayrı kişileriz. İnanmak istediğine inan şizofren kardeşim.
dogru diyor bende yan hesabıyım

2017-2024