GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

» IST:SAMP - V1.2 Beta [0.3DL] - İstanbul Meslek Sunucusu - [AKTİF]

Başlatan Ceto., 05 Ağustos 2019, 15:56:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ceto.

IP:  2.59.119.199:7777(AKTİF)
TeamSpeak3: 2.59.119.199(AKTİF)
Forum:  İstanbulGaming.Com (BAKIMDA)

Yeni farklı doruklara katılmak istermisin? O halde tam senin tercihin! Sunucumuzda bulunan 14 tane mesleği ayrı, ayrı yaşama zevkine doyamacaksınız. Ve ayrıca diğer sistemleri ile birlikte sizlere gerçek bir meslek tadı sunacaktır. Geliştirilmiş olduğumuz oyun mod sayesinde hiç sıkılmadan, eğlencenin tadını çıkaracaksınız bundan eminiz.

Level 7 Admin, Kurucu : Çeto.
Level 6 Admin : "KarBone"
Level 5 Admin : "Ayarlanacak"
Level 4 Admin : "Ayarlanacak"
Level 3 Admin : "Ayarlanacak"
Level 2 Admin : "Ayarlanacak"
Level 1 Admin : "Ayarlanacak"
----------------------------
DJ : "Ayarlanacak"
Rehber: "Ayarlanacak"

• Meslek değiştirme ekranı yeniden kodlandı..
• Dolmuşcu meslegi eklendi.
• Benzinlikler artık oyun içinden eklenip silinebilecek.
• Kargocu meslegi eklendi.
• Tester sistemi eklendi..
• Adminlerin yanlışlıkla üst üste oyuncu uyarmasına çözüm getirildi.
• Kargocu spawn olduğunda yazı çıkmama bug'ı düzeltildi.
• Dj lere 3.Level getirildi.
• Admin sisteminde geliştirmeler yapıldı.
• Oyun içindeki bugların tamamı çözüldü.
• Textdrawlar da geliştirmeler yapıldı.
• Enler sistemi eklendi (en zengin şirket)
• Şirket araçlarına Huntley model araç eklendi.
• Bir kaç tane ev interiori eklendi.
• Bug bildirme sistemi eklendi. MySQL kayıt edecek şekilde enterge edildi. (/bugbildir,/bugreport)
• Giriş arayüzünde oluşan meslek seçim ekranı geç gelme sorunu düzeltildi.
• Animler eklendi.
• Dolmuşcu mesleği için yeni map eklendi.

Sunucumuzda Kamyoncu, Otobüs, Pilot, Polis, Mafya, Yol İşçisi, Gemici, Oduncu, Banka Güvenlik Görevlisi, İtfaiyeci, Balıkçı, Dolmuşcu, Kargocu ve Çöpçü olmak üzere 14 çeşit mesleğe girebilirsiniz.

Yönetim tarafından satılan şirketleri satın alarak kendi şirketinizi işletebilirsiniz. Şirket arazisi içerisinde araçlarınızı istediğiniz gibi dizebilir, benzin alabilir, istediğiniz türden kasa indirebilirsiniz. Şirket kapıları şirket üyeleri yaklaştıkça açılır kapanır ve şirket arazisine şirket üyeleri hariç kimse giremez. Şirket yöneticileri üyenin şirkete kazandırdığı paraya göre maaş dağıtmaktadırlar.

Emek harcayarak kazandığınız paralarla kendinize bir ev satın alabilirsiniz. Ayrıca araç satın alabilmek için de bir evinizin olması gerekmektedir. Evinizi geliştirdikçe evin iç mekanı da değişir ve alabileceğiniz araç sayısı artar.

İşyeri satın alarak oyunda yokken de para kazanabilirsiniz. Kazandığınız paraları işyerinizi geliştirerek katlayabilirsiniz.

Aracınızı hızlı sürmeniz can güvenliğinizi tehlikeye sokar. Bu yüzden harita üzerinde çeşitli bölgelerde hız kameraları yerleştirdik. Hız kameralarına yakalandığınızda aranmaya başlarsınız ve polisler size ceza kesebilir.

"Sunucu tanıtım kurallarını okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu düşünüyorum. Kuralları kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 06 Ağustos 2019, 19:28:26 Ceto.
M.Kemal ATATÜRK

Each

Eldrithc

Başarılar dilerim, web site yok sanırsam. Teamspeak yada Discord sunucunuz olacak mı? Varsa da ne zaman paylaşmayı düşünüyorsunuz?

Sanal Role Play ~ www.sanal-roleplay.com / www.sanalgaming.com | S-RP Sosyal Medya
Dystopian - NietszcheTR - Friedrich - Beastly © 2010-2019 - Tüm hakları mahfuzdur, mahfuz acı verir.

sweezy

Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
  • Konu içeriğinde özgünce tasarlanmış logo, özgün şekilde sunucuyu tanıtan bir metin, sunucu bilgileri ve sosyal medya ağı(website veya herhangi bir sayfa) olmak zorundadır.
Sadece sistemleri tanıtmışsınız. Gerekli ve zorunlu olan diğer bilgileri eklemeniz için 24 saatiniz bulunmakta.

Ceto.

Yenilikler ;
• Convoy'da görev başlamama sorunu düzeltildi.
• Viplere özel araçlar eklendi.(/vip)
• Pizzaci mesleği bir süreliğine devre dışı bırakıldı.
• Bir kaç meslek bonus fiyatları arttırıldı.
• Meslek skorları yeniden düzenlendi.

M.Kemal ATATÜRK

Ceto.

Alıntı yapılan: Each - 05 Ağustos 2019, 16:04:23
Ben sunucuda oynadım harika bir server.Başarılar.

Teşekkür ederim.

Alıntı yapılan: Eldrithc - 05 Ağustos 2019, 16:08:56
Başarılar dilerim, web site yok sanırsam. Teamspeak yada Discord sunucunuz olacak mı? Varsa da ne zaman paylaşmayı düşünüyorsunuz?

Teşekkür ederim. DC'yi şuanlık düşünmüyorum ileri zamanda olabilir. TS ve Forum şuanda bakımda yakında aktif olacaktır.

M.Kemal ATATÜRK

Ceto.

Alıntı yapılan: sweezy - 05 Ağustos 2019, 16:11:04
  • Konu içeriğinde özgünce tasarlanmış logo, özgün şekilde sunucuyu tanıtan bir metin, sunucu bilgileri ve sosyal medya ağı(website veya herhangi bir sayfa) olmak zorundadır.
Sadece sistemleri tanıtmışsınız. Gerekli ve zorunlu olan diğer bilgileri eklemeniz için 24 saatiniz bulunmakta.

Konuyu yeni açtığım için bir kaç eksiklikleri mevcut. Düzenlenecektir.

M.Kemal ATATÜRK

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

KarBone

BİRŞEYE SAHİP OLMAK İSTİYORSAN ÇOK ÇABA SARF ETMEN GEREK

Ceto.

Gerekli bilgileri eklemiş bulunmaktayım.
@sweezy

M.Kemal ATATÜRK

sweezy

Alıntı yapılan: Ceto. - 05 Ağustos 2019, 19:51:54

Gerekli bilgileri eklemiş bulunmaktayım.
@sweezy
Özgün bir şekilde sunucuyu tanıtan metin ve sunucuya ait özgün bir logo eklemeniz gerekiyor.

Krater

Konu düzeni'nin iyi olduğunu sanmıyorum, kendinize özgün logo yapmanızı tavsiye derim.

başarılar.

Ceto.

Alıntı yapılan: AlqoliK - 05 Ağustos 2019, 21:06:15
Konu düzeni'nin iyi olduğunu sanmıyorum, kendinize özgün logo yapmanızı tavsiye derim.

başarılar.

Teşekkür ederim. En kısa zaman'da gönderiyi güncelleyeceğim.

M.Kemal ATATÜRK

rekcahml

Alıntı yapılan: AlqoliK - 05 Ağustos 2019, 21:06:15

başarılar.