GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

INTERESTING Virtual Life

Başlatan Garbis, 27 Kasım 2017, 18:21:53

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Garbis

Enteresan Virtual Life

Sunucuyu açma nedenimiz;

Uzun süreli gözlemlerime dayanarak söylüyorum ki, Eski deneyimli roleplay oyuncuları, yeni oyuncular yüzünden oyunu bırakmış durumdalar. Eskiler olmadığı için ortam bir hayli bozulmuş durumda. Yapılan rollerin saçmalığı oyuncu sayısı ile doğru orantılı duruma gelmiş. Bunun en büyük sebeplerinden bir tanesi; Bizlerin RolePlayin kelime anlamını, tam anlamıyla kavrayamamış olmamızdandır. Gördüğüme göre oyuncuların roleplay oynama sebepleri, egolarını tatmin etme ve gerçek hayatta yanına yaklaşamayacakları şeyleri yaparak bundan zevk almaya çalışmaktır. Sürekli olarak yapılan Mafya-Çete rollerinden diğer orjinal olan rollere zaman kalmıyor. Bir oyuncu düşünün "Johnny Depp" farklı kişiliklerle çekmiş olduğu onlarca filmi var. Depp'i ünlü yapan çok iyi rol yapması mı yoksa? Rolden role girip binbir surat olması mı? Buna sizler karar verin. Bir roleplay oyuncusu her role girebilmelidir.

Sunucumuzun İçeriği;

Sunucumuzda, modun yanı sıra birçok rolsel farklılık bulunmaktadır. Standart bir roleplay sunucusunda oyuna kayıt olursunuz, rollerinizi düzene sokmak için sabah akşam balık tutarak ev,araba alırsınız, rollerinizi rayına oturttuktan sonra sabahlayıp balık tutarsınız. "Evet Artık İnfernusunuz Var!!" , "Hadi Pizzacının Önünde İnsanlara Hava Atalım!!" dersiniz, ardından bir hafta sonra paranız olduğu için yapacak birşeyiniz kalmaz ve oyundan sıkılırsınız.
Bizim en temel hedefimiz bu sunuculara benzememek.

Niye Oynayasınız?

Bizler roleplay ortamına yeni bir soluk getireceyiz en iyisi olacayız bizi seçerseniz pişm...
Size tek verebileceğimiz şey, gerçeğe en yakın rol deneyiminden fazlası olmayacaktır.
Sunucumuza cumburlop girmeniz maalesef mümkün değildir. Dahil olabilmeniz için yetkililerimizin sizi birtakım testlere sokmaları gerekmektedir. (MİX TERİMİNİ AÇIKLA - 5 SANİYE !!!) yapay zeka olmayan yetkilimizin testlerinden geçtikten sonra. Bizim önceden açıp düzenlemiş olduğumuz karakterlerimizden bir tanesine yerleştirilirsiniz. Hesabınıza girdiğinizde 0 dan başlama ihtimaliniz %0
Belli bir düzeniniz vardır. O düzeni devam ettirip ettirmemek size kalmış.. Yani hesabınıza girdiğinizde bir ev ile karşılaşma ihtimaliniz yüksektir.. Böyle olur mu kardeşim yahu!, Adaletsizlik bu hayınlar.. Dediğinizi duyar gibiyim. Roleplay'de adalet mal varlığı ile ölçülüyor olabilir. Adaleti her şekilde tecelli ettirmeye çaba göstereceğimizden şüpheniz olmasın.

Kim olarak oyuna başlayabilirim?

Idlewood'da oturan Zenci olup "White" lakaplı ünlü Racing Allstar olarak başlayabilirsiniz.

Ganton'da oturan annesi ve babası olmayan, kız kardeşini korumak için zencilerden silah satın alan 13 yaşındaki Alex olabilirsiniz.

Hindistan gizli servis tarafından gönderilmiş Ashley olabilirsiniz.

En yakın arkadaşınızı yalnışlıkla vurmuş olan polis memuru ,"Harley" olabilirsiniz.

Yada gelmeyerek klişelere kaldığınız yerden devam edebilirsiniz..

Sunucu bilgilerimiz;

Sunucu İp'si: 185.136.204.56

TS3(Sadece Kayıt İçin): 185.136.204.56:11

Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum

Not:Sizden ricam sunucumuzu standart bir roleplay sunucusu gibi eleştirmeyin..
Son düzenlenme: 27 Kasım 2017, 19:05:10 Nething

Aytuğ

Kraus

Alıntı
Not:Sizden ricam sunucumuzu roleplay sunucusu gibi eleştirmeyin..

Bu cümle hangi mantıkla yazılmış anlam veremedim. Sunucu roleplay sunucusu?
Başarılar dilerim.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Kraus

Konudaki telafuzunuzu ve Türkçenizi düzeltin. "rolpiley", "Rolepilav" gibi ifadeleri düzeltin. Aksi halde tanıtım TROLL amaçlı olarak düşünülüp kilitlenecek.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Garbis

Alıntı yapılan: Aytuğ - 27 Kasım 2017, 18:24:31

Başarılar.

Teşekkürler.

Alıntı yapılan: Kraus - 27 Kasım 2017, 18:26:38

Alıntı
Not:Sizden ricam sunucumuzu roleplay sunucusu gibi eleştirmeyin..

Bu cümle hangi mantıkla yazılmış anlam veremedim. Sunucu roleplay sunucusu?
Başarılar dilerim.

Standart sunucular gibi eleştirilmek istemediğimi belirttim.
Teşekkürler..

Alıntı yapılan: Kraus - 27 Kasım 2017, 18:32:28

Konudaki telafuzunuzu ve Türkçenizi düzeltin. "rolpiley", "Rolepilav" gibi ifadeleri düzeltin. Aksi halde tanıtım TROLL amaçlı olarak düşünülüp kilitlenecek.

Mevcut durumu en iyi şekilde lanse etmeye çalışmıştım.. düzeltiyorum.

Kiproo

Başarılar dilerim kendinize özgü bir sunucu açın modu ts3 ikon oda tasarımınız özgü bir biçimde olmalı  :helal:

Garbis

Alıntı yapılan: Xravy - 27 Kasım 2017, 18:38:56

Başarılar dilerim kendinize özgü bir sunucu açın modu ts3 ikon oda tasarımınız özgü bir biçimde olmalı  :helal:

Teşekkürler.. Tavsiyelerinizi dikkate alıyoruz..  :D

pag

Garbis

Leture

Önsözden çok yakınma ve isyan olmuş, sanmıyorum. Kolay gelsin

Garbis

Alıntı yapılan: Leture - 27 Kasım 2017, 21:10:24

Önsözden çok yakınma ve isyan olmuş, sanmıyorum. Kolay gelsin

Evet biraz öyle oldu.. Teşekkür ederim.

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Matite

https://sampmobile.com
179.61.147.180:7777

Garbis

raptores16

Adının özelliğini taşıyan sunucu başarılar.