GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

INF™ - Inferno Freeroam Server

Başlatan Hwang, 28 Ağustos 2017, 01:39:48

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hwang

Anasayfa | Forum | Destek | Ekip

Merhaba PawnoTurk. Inferno Freeroam'ın tanıtım konusunu platformda açmış bulunuyorum. Konu zamanla güncellenecektir. Mode beta aşamasından çıktığında tamamıyla değiştirilmiş olacak. Eksikler olduğundan dolayı fazla fotoğraf alma şansımız olmadı.

GÖRÜNTÜLER

Freeroam IP: 185.136.204.49:7777 | Discord Invite: https://discord.gg/fNkz4NM
Son düzenlenme: 16 Ekim 2017, 01:06:02 Hwang

Creature

Öncelikle sunucuya hepinizi bekleriz.Gerçekten sunucuya açıldığı günden bu yana çok emek veriliyor,veriyoruz sizlere daha iyi hizmet verebilmek için hergün kalitemizin,hizmetimizin biraz daha üstüne koymaya çalışıyoruz.Sizleri de sunucumuzda görmek isteriz hepinizi bekliyoruz..

Kronos

Başarılar cümleten güzel bir şeye benziyor.

Reloaded

Kalitemizin göstergesi yaptıklarımızdır,kısa sürede büyük işler başararak kalitemizi gösterdiğimize inanıyoruz.Sunucuya çok büyük emekler çok büyük vakitler harcanıyor.Hergün üstüne koyarak çalışıyor,emek veriyoruz.Emeklerimiz karşılığını almak istiyoruz.Bu gelişmekte olan büyük aileye hepinizi bekliyoruz.

Backup

Çoğu sunucunu ayrı bir heyecan yaratarak açıyorsun ama sonuç yine aynı ya kapanıyor ya kapanıyor. Düzenli ve kalıcı bir sunucu açman gerekiyor. Sunucu için verilen emekleri en çok senin bilmen lazım. Sunucunun kalıcı olması dileğiyle Başarılar.

Hwang

Yorumlar için teşekkürler.

Alıntı yapılan: _Backup - 28 Ağustos 2017, 01:57:15

Çoğu sunucunu ayrı bir heyecan yaratarak açıyorsun ama sonuç yine aynı ya kapanıyor ya kapanıyor. Düzenli ve kalıcı bir sunucu açman gerekiyor. Sunucu için verilen emekleri en çok senin bilmen lazım. Sunucunun kalıcı olması dileğiyle Başarılar.

Sunucunun 2. ay'ı dolmak üzere. Teşekkürler.

ByGoldenPars

Bol içerik dolu güzel bir ortamlı sunucu.  :helal:

Lloyd

Hwang

Hwang

Merhaba arkadaşlar, hepimizin 30 Ağustos Zafer bayramı kutlu olsun. Bu günü oyunda yaşatmak amacıyla girişe istiklal marşı ve oyunun çeşitli yerlerine kurucu liderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ün resimleri asıldı. Ayrıca gün boyunca droplar açık. Öldürdüğünüz oyunculardan 2 kat kazanç sağlayacaksınız. Ve tüm kayıtlı oyuncularımızın hesabına 300 skor ve $30.000 eklendi.

16:00 saatlerinde 30 Ağustos Zafer bayramı etkinlikleri animatörlerimiz tarafından düzenlenecektir. Bol skor, para içeren etkinliğimizde hepinizi görmek isteriz!

Inferno Yönetim ekibi iyi eğlenceler diler!

bajiora

Hwang

Alıntı yapılan: bajiora - 02 Eylül 2017, 17:56:47

Başarılar

Teşekkürler.

IP Adresimiz değiştirilmiştir.

Yeni IP: 5.62.127.139:11000

Zeta

Başarılar dilerim,ekip güzel görünüyor kolay gelsin !

ReaT

Başarılarınızın devamını diliyorum :)

Dr.Dodo

Ekip sağlama benziyor.Başarılar!