GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Eightborn Roleplay Gaming

Başlatan Ogulcanko, 28 Şubat 2020, 03:30:14

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ogulcanko

Rol kalitesini önemseyen ve benimseyen bir proje olarak; geçmiş rol deneyimlerinizi bir kenara bıraktırmaya hazırız! Sansasyonel bir dünyanın kapılarını size V2.5.7 olarak sağlam yönetim ve destek ekip kadrosuyla aralıyor ve içinde kaybolacağınız bu serüvene sizi davet ediyoruz!

Bundan 1 buçuk yıl önce proje hazırlıklarına hayal güçleri ortaklığı ilkesiyle başlamışken, şuan hayallerin ötesine geçip emek birliği ilkesiyle; merdiven olarak tanımladığımız Eightborn Gaming'e basamakları özenle inşa ediyoruz. Geçirdiğimiz bu uzun soluklu dönemde edindiğimiz tecrübeler ile "Yuvaya Dönüş" mottosunun sıcaklığını oyuncularımızın hissedeceğinden şüphesiz şekilde ilerlemeye devam ediyoruz. Bu ilerleyişi; oyuncularımızın eleştirilerini kaynak olarak benimseyerek, geçmiş süreçlerde yapılan hataları masaya yatırdık ve tek tek çözüm üreterek yeni versiyon için apayrı bir anlatış ile kollarımızı sıvayarak sürdürüyoruz.

Geliştirilmiş özel sistemlerimiz ile  rol yapmanın dibine vuracağınız, kafanızda canlandırdıklarınızı sistemlerinizin desteğiyle hayata geçirebileceğiniz bir rol ortamı hayalimize ortak olmak için aramıza katılabilir, +900 skin ile istediğiniz karakteri yaratabilir, market sistemimiz ile karakterinizi, mülklerinizi özelleştirebilir, haftalık periyotlar ile yapılan etkinliklerimizde yer alabilirsiniz!
Başarı tesadüf değildir.

Forum Adresi:  https://www.eightbornrpg.com  //  SA-MP Giriş IP:  84.54.13.8:7777
Versiyon
V2.5.7
Sunucu Özel Cache Dosyası: Tıklayınız  // Sunucu Öncesi Rehberler: Tıklayınız.

Bu bölümde sunucuda var olan bazı sistemler gösterilmiştir. Genel rol sistemlerinin tanıtımları yapılmamıştır.

"Sunucu tanıtım konusunda "Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyoruz."
Son düzenlenme: 28 Şubat 2020, 04:11:57 Prisonero