GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Grayshade Roleplay ~ Kasaba Yaşamı

Başlatan Rooperr, 03 Haziran 2019, 05:18:17

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rooperr

Discord kanalımıza katılmak için yukarıdaki ikona tıklayın.

Kasabada neler yapabilirim?

Montgomery, Blueberry, Dillimore. Bu kasabalardan her birinin kendine has özellikleri var.

Montgomery: Kasabanın iki ucundan farklı motor kulüplerinin çatışmalarıyla gün boyu yaşanan gürültüyü örtmeye çalışan polisler ve tüm bu yaşananları heyecanla destekleyen çılgın kasaba halkı bir arada. Bu gürültülü şehirde rahatça sosyalleşebilir, halka açık geniş park alanında birçok insanla tanışabilirsin. Karşısındaki pizzacıyı ve hemen güneyindeki restoranı da hesaba katmak gerekiyor tabii, orada leziz şeyler tadabilirsin. Hem kasabanın hemen yakınlarında çok iyi çalışan bir tamirhane de var.

Blueberry: Çiftçi halkın boy gösterdiği, durmadan bir çalışma temposu içinde gelip giden bir kasaba. Bu kasabadaki devasa fabrikanın sahibi, kasaba halkının refahı için elinden geleni yapıyor ve elde ettiği gelirin büyük bir kısmını bu kasabaya yatırıyor. Fabrikayı satışa çıkartacağı duyulmuş, yeterince parası olan yerli halktan birine devredeceği söyleniyor. Satın alan kişi geliri ne için kullanacak? Kasabayı büyütmek için mi, yoksa kendi lüksünü sağlamak için mi? Hepsini göreceğiz.

Dillimore: İçinde merkez şerif departmanı ve ufak tamirhanelerin bulunduğu kasaba. Bu kasabada güven içinde yaşayabilirsin, eğer vahşi hayvanlardan korkmuyorsan. Evet, kasabanın hemen yakınındaki ormanda vahşi hayvanlar kendini gösteriyor. Avcılık işlerine bulaşmak istiyorsan, bu kasaba tam sana göre!

Hadi, yaşayacağın kasabayı seç ve yaşamını şekillendir!

Sunucu konsepti ne olacak, nerede geçecek?

Konseptin detaylarını oyun sunucusu aktif olmadan paylaşmak istemesekte, birkaç spoiler verelim istedik. Şerif seçimlerinden vali seçimlerine, çiftçilik rollerinden kasabanın derinlerindeki motor kulüplerine kadar birçok rol seçeneği bu konseptte yer alacak.

Ve evet, sunucu kasabada geçecek. Montgomery, Blueberry ve Dillimore aklımızdaki kasaba isimleri.

Neden Grayshade Roleplay'i seçmeliyim?

Grayshade Roleplay, boş zamanları dolduracak nitelikte, oyuncuların aklını kurcalarken aynı zamanda onları eğlendirebilecek, pek tanınmayan ancak bu platformda oldukça tecrübeli kişiler içeren yönetim kadrosuna sahip bir roleplay sunucusudur. Tamamıyla kendine özgü bir sunucu olmasa da, zamanla bu yolda ilerletmek için elimizden geleni yapacağız. Uzun yıllardır bu platformda farklı isimlerle yer almış olan yönetim kadrosundan göreceğiniz ilginin en üst seviyede olacağına emin olabilirsiniz.

Gelişmiş şirket ve ekonomi sisteminden, üst düzey karakter paneline kadar her şeyiyle büyük ustalıkla hazırlanmış olan bu sunucuda, sistemlerin birçoğu tarafımızca kodlanarak sunucuya dahil edilmiştir.(örn: sıfırdan kodlanmış modifiye, şirket, tamirhane, discord bağlama sistemleri vb.)

Ekonomi zorluğu ne durumda olacak?

Ekonomi zorluğu hikayede bahsedildiği gibi normalin biraz üstü, zorun biraz altı şeklinde ayarlanıyor. Tabiki gerçekçiliğe uygun olacak şekilde ekonomide dalgalanmalar olacaktır. Fakat alt sınır normal üst sınır zor olarak belirtlebiliriz.

Hedefiniz nedir?

Temel olarak hedefimiz roleplay standartlarına uygun, kaliteli bir ortam sunarken bu ortamı aynı zamanda bir dostluk ortamına da dönüştürmek ve tüm bunların da dışında yeni dostluklar oluşturabilmek, arkadaşlıklar kurabilmektir. Tabii tüm bunları yaparken de profesyonelliği elden bırakmamak gerekiyor.

Açılış için net tarih vermek istemiyor olmamızla beraber açılış duyurusunun birçok platform üzerinden yapılacağını da belirtmek isteriz. Forum yakında aktif olacak!

Bizimle olacaklar, takipte kalın!

Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum.

Son düzenlenme: 15 Haziran 2019, 19:55:28 Rooperr

Rooperr

Maxwell - Kurucu, Yönetim, Ticket Destek
            MarshWR - Developer, Webmaster, Yönetim, Ticket Destek
            Rooperr - Developer, Yönetim, Ticket Destek, Topluluk Yöneticisi

Son düzenlenme: 13 Haziran 2019, 21:30:54 Rooperr

Rooperr

Son düzenlenme: 15 Haziran 2019, 19:56:11 Rooperr

MarshWR

İçerisinde olmaktan mutluluk, sevinç duyduğum proje. Gerçekten çok güzel bir sunucu ortaya çıkaracağız sanırım. Takipte kalın. :)

Unknown

Marsh, benetory projesinde değil mi?

MarshWR

Xchatt

Sa-Mp 2014-2020

Muteo

Alıntı yapılan: MarshWR - 03 Haziran 2019, 05:25:21

İçerisinde olmaktan mutluluk, sevinç duyduğum proje. Gerçekten çok güzel bir sunucu ortaya çıkaracağız sanırım. Takipte kalın. :)

Ryroz

RyzeeN

yeter yeter, bıktırdınız şu bayram harçlıklarıyla sunucu açıp 5 kişi çekip kapatıp milletin emeğini hiçe saymayın gidin kalıcı sunucularda rol yapın emek verin ortamı bölmeyin artık.

Spetsnaz!

özgün olmadıktan sonra neye yaraaarrr

MarshWR

İstediğiniz şekilde yorum yapabilirsiniz, fakat önyargılı yorumlardan kaçınmanızı tavsiye ederim. İyi günler.

MarshWR

Alıntı yapılan: RyzeeN - 03 Haziran 2019, 18:45:51

yeter yeter, bıktırdınız şu bayram harçlıklarıyla sunucu açıp 5 kişi çekip kapatıp milletin emeğini hiçe saymayın gidin kalıcı sunucularda rol yapın emek verin ortamı bölmeyin artık.

Proje bir hosting firması tarafından başlatıldı. Harçıklarla bir sunucu açılması söz konusu değil. Firma sunucuyu 1 aylık bir heves sunucusu değil, kalıcı bir proje olmasını amaçlıyor.
Firma ismini şu anda belirtmek istemiyor, bir kaç haftanın ardından gerekli açıklama firma ve yönetim ekibince yapılacak.
Ön yargılarınızı kırarak, beklemede kalmanızı rica ediyorum. İyi forumlar.

Jarveus

Benetory RP yetkili olan MarshWR burada da olacak. Sunucu sahibi de bunu onaylıyor. Anlamsız. Büyük ihtimalle ikinci sunucuyu birinci sunucuda hep dm ve rol bilmeyen kitle var diye açtılar. İkinci sunucuya rol yapacak kişileri koyup üyeleri kaydırmayı deneyecekler. Akıllıca gibiiii

Rooperr

Merhaba, birkaç şeye açıklık getirme gereği duyduk.

Sunucumuz bir firmanın desteğiyle ilerleyecek, sponsorumuzun bilgilerini yakın zamanda açıklamayı planlıyoruz.

Bu proje ilk projemiz olmayacak. Kesinlikle birkaç kişinin toplanıp küçük bir heves uğruna açtığı bir sunucu şeklinde yürümeyecek, bunun garantisini ekip adına veriyorum.

Özgünlük konusuna gelirsek, sunucudaki ekonomi ve benzeri olayların düzeni(seçimler, şirketler vb.) tarafımızca düzenlenerek uygulamaya sokulmuştur. Herhangi bir platformdan içerik çalınması söz konusu değildir.

Mod hakkındaki duyuruyu ilk iletide de yapmıştık. Evet, birçok sunucuda olduğu gibi bizim modumuzun "tabanı" alıntı, geliştiriliyor. Taban derken, gerçekten taban bu arada. Neredeyse hiçbir sistem içermeyen bir tabandan bahsediyoruz. Sistemlerin birçoğu tarafımızca kodlanma aşamasında. Kodlama tabanının alıntı olması sunucu içeriğinin alıntı olacağı anlamına gelmiyor.

Bir kişinin birden fazla projede yer almasına kesinlikle olumlu yaklaşıyoruz. Eğer ikisine de yeterli ilgiyi gösterecek kadar vakti varsa neden olmasın?

Ön yargıyla yaklaşabilirsiniz, bu konuda kendi adıma konuşmam gerekirse herhangi bir rahatsızlık duymuyorum. Ekip olarak ise her türlü eleştiriye açığız.

SA-MP platformunda kimsenin küçük düşmesinden hoşlanmıyoruz. Bir oyuncuyu "DM'ci, rol bilmeyen kişi" olarak nitelendirme yanlısı değiliz.

"Discord Bağlama Sistemi" tanıtımı eklendi. Görmek için tıklayın.
Son düzenlenme: 03 Haziran 2019, 20:06:57 Rooperr