GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Floare RolePlay - AÇIK [51.254.29.37] TURK konsept

Başlatan SpooK, 04 Ağustos 2017, 00:31:17

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SpooK

FLOARE ROLEPLAY

Selamlar, hayal gücüm gelişmiş olmadığı için nasıl bir düzen yapsam diye bilemedim. Bir arkadaşım saysinde bir logo oldu ufak tefek fakat işimizi gördüğü için ona ayrı teşekkür ediyorum. Olaya geçersek sunucu için maddiyat sorunumuz henüz yok çünkü hepsi halledildi ve ayarlandı. Yorum olarak "Senin sunucunda kapanıcak" gibisinden yazmanıza gerek yok. Ha sunucu istenilen kapasitede olmazsa sunucu kapanır evet, fakat el ele olunursa ve düzgün bir şekilde oyunumuzu oynar, keyfimize bakarsak uzun zaman ayakta durabiliriz.  Siz bizimle bu eğlenceyi paylaşırsanız hep beraber güzelce geçiniriz. Adminler hakkında soracak olursanız hepsinin rol kapasitesi oldukça yüksek. Kurallar vesaire hepsine hakimler. Fakat sizlere bir yanlışı olursa direk bana bildirirseniz olayı tamamen halleder kişiye gereki yaptırımı yaparım.

Sunucu bilgileri;
SampİP: 51.254.29.37
Ts3İP: 51.254.29.37
Forum: Henüz belirli değil.

Yönetim
Emir
Mustafa
Yasin

Ek olarak BURAYA tıklayarak sunuya ait bir yazı ve resimlere tıklayıp gelip gelmeyeceğiniz hakkında ankete katılabilirsiniz. Teşekkür eder iyi forumlar dilerim. Sağlıcakla

NOT: Kötü sözlere aşağılayıcı yorumlara gerek yok. Zorla girin diyen de yok sadece güzel bir mesaj yazarak bize o hissi vermeniz yeter. Sunucu hedeflenen kitleye geldiğin de HOSTED TAB alınacaktır.

Son düzenlenme: 04 Ağustos 2017, 21:03:43 SpooK
YOTUBUE KANALIM
ABONE OL

Xobho

SpooK

YOTUBUE KANALIM
ABONE OL

ArMy

SpooK

YOTUBUE KANALIM
ABONE OL