GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Exile Roleplay - exile-roleplay.com - Yakında

Başlatan Kripteks, 05 Kasım 2021, 13:46:48

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kripteks

Herkese merhaba,
Bir süre önce BETA sürecinde olan Role Play projemizi revizyon nedeniyle askıya almıştık.Yenilenmiş proje ismi, yenilenmiş konsept ve yenilenmiş forum temasıyla tekrardan karşınızdayız.Yeni dönemde karakter başvurusu yapmanıza gerek kalmadan sunucuya bağlayabileceksiniz.Ayrıca Karakteriniz yasaklandığında yeni forum hesabı açmanıza gerek kalmadan karakterinizi foruma bağlıyabileceksiniz.

Oyuncuların seveceği sistemler ekledik, bunların bazılarından kısaca bahsedeceğim. Öncelikle dil sistemini anlatmak istiyorum. İkinci dil, üçüncü dil mantığını unutun. İtalyancadan, rusçaya, rusçadan ispanyolcaya bir çok dili öğrenebileceksiniz. Bir dili öğrenme süreniz yaklaşık olarak 30 gün sürecek, fakat hergün dil kursuna 5 dakikalığına uğramanız gerekecek.Dil seviyenizin yüzdesi olacak, bir dili ne kadar çok iyi biliyorsanız, karşı tarafı o kadar iyi anlıyabileceksiniz.Örneğin karşı taraf italyancayı %100 konuşabiliyor siz ise; %40 konuşabiliyorsanız, Karşı taraf "Exile Roleplay" yazdığında karşınıza "Ex?il? Role?l?y" tarzında çıkacaktır. Sizin öğrenme bilginiz ne kadar yüksek ise karşı tarafı anlama olasılığınız da o kadar yüksek olacak.

Arayüzlü envanter sistemini sizin için ekledik. Envanter arayüzünü istediğiniz renk ile değiştirebileceksiniz.Envanterde 108 slot (3 sayfa) bulunuyor. İstediğiniz ürünü istediğiniz slota veya sayfaya taşıyabileceksiniz. Ayrıca tek bir butonla eşyalarınızı düzgün bir şekilde sıralayabileceksiniz.Sadece 6 adet aksesuar satın alma mantığını unutun. İstediğiniz kadar aksesuarı envanterinize ekliyebilir ve giymek için envanterden istediğinizi seçebilirsiniz. Ayrıca A dan Z'ye bütün aksesuarlar otomatik olarak karakterinizin bölgesine yerleşmektedir.Ayrıca çeşitli kombinlerle karakterinizin görünümünü değiştirebileceksiniz. Sunucu açıldıktan bir süre sonra eşya takası ve eşya pazarı sisteminide aktif edeceğiz. Market caddesindeki bölgelerden birine sizin için pazar yeri ekledik. Pazar yerinde envanterinizde istediğiniz ürünü, istediğiniz fiyata satılığa koyabileceksiniz. Seyyar satıcı rolü yapanlar için inanılmaz bir deneyim olacak.

Peki meslekler? Yenilik olarak dalgıç ve uçuş kargoculuğu meslekleri ekledik. Oksijen tüpü ve ekipmanları satın alarak dalış yapabilecek ve oksijen tüpünüz bitene kadar suyun altında durabileceksiniz. Meslek haricinde deniz altından çıkan silahlı operasyon adamı rolünü sevenler için güzel bir fırsat olacak. Uçuş lisansınız varsa uçak kargoculuğu mesleğinden faylanabileceksiniz. Suistimal edilebileceğini düşündüğümüz için, uçağı patlatanların otomatik olarak uçuş lisansı silinecektir. Ayrıca günlük sefer limitiniz olduğunu unutmayın.

Bir çok meslek ve yeni sistem ekledik.Detayları merak edenler, güncelleme notlarımızı takip edebilir veya web sitemizi ziyaret ederek sistem tanıtımlarını ziyaret edebilir.
Sağlıcakla kalın..

Tanıtım kurallarını okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ettim.
Son düzenlenme: 10 Kasım 2021, 23:43:49 Kripteks

Kripteks

Rodri

Discord: openconsole
Full Stack Developer. - Network Manager.

Feick

Lazar$

Banlattım knk kendimi

Karahanlı

UMUTYILDIZCOM

LSC but Samp :D

Bütçe yetmemiş samp'a geçmiş lsc
Son düzenlenme: 05 Kasım 2021, 15:01:54 UMUTYILDIZCOM

Rodeiun

knk bu baya iyi he

Alıntı yapılan: UMUTYILDIZCOM - 05 Kasım 2021, 15:00:46
LSC but Samp :D

Bütçe yetmemiş samp'a geçmiş lsc
boşu kes kankamın oğlu

Nhympex

Başarılar dilerim, güzel yerlere gelmeniz dileğiyle.

Edit: Forum teması LSC ile bire bir, çalıntı mı yoksa bilgileri dahilinde mi?
Son düzenlenme: 05 Kasım 2021, 19:48:48 Nhympex
© 2013 - 2019 Başlangıç ve bitiş...
Despierto - Crounte - Ranthiel - Beastra - Beastly - WizcarL - Nietszche - Friedrich - Dystopian Nam'ı Değer "Nurettin"
Tüm hakları mahfuzdur, mahfuz acı verir.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

TAKTAK26

Kanalize!

Sulozzy

Önceki tutmadı bunu başarırsınız umarım birde sen helper alıp aldığı gibi banlıyan değil misin? :D
Son düzenlenme: 07 Kasım 2021, 23:53:18 Sulozzy

Furkanulas

Konuyu kötülemek istemem, mod nedense Whiteland yani Arizona Roleplay'in 2018 deki paylaşılan oyun modunu andırıyor (Moda tam bakmadım hatam olabilir) fakat emin değilim umarım herkes için güzel bir proje olur başarılar.  :serefe:

Kripteks

Alıntı yapılan: Furkanulas - 08 Kasım 2021, 00:05:12
Konuyu kötülemek istemem, mod nedense Whiteland yani Arizona Roleplay'in 2018 deki paylaşılan oyun modunu andırıyor (Moda tam bakmadım hatam olabilir) fakat emin değilim umarım herkes için güzel bir proje olur başarılar.  :serefe:

Evet hatanız var. Sunucuya girip sistemleri incelemeden bu mod Arizona Roleplay modu veya o modu andırıyor demek yanlış. Sunucuya girmeyide geçtim, foruma girip sistem tanıtımlarını inceliyebilirsiniz. Oyun modu bir projenin bütünüdür, ama kastettiğiniz oyun modunun içindeki bir sistemse o zaman herhangi bir problem yok. Ziraa sistemler benzer veya aynısı olabilir. Örneğin bir araç sistemi çoğu oyun modunda aynıdır, sadece komutları farklıdır veya komut yerine dialog arayüzü aynıdır.

Envanter sistemi yüzünden sanırım oyun modunu aynısı zannettiniz. Envanter sisteminin arayüzünü bahsettiğiniz projeden esinlendik ve entegre ettik.Yorumunuz için teşekkürler.

Kripteks

Karakterinizi forum hesabınıza bağlama hk

Karakterinizi forum hesabınıza bağlamak için öncelikle oyundan karakter oluşturmanız gerekir. Eğer karakteriniz forum hesabınıza bağlı değilse şu şekilde bir görünüm elde edersiniz.

Karakter bilgilerinizi girdikten sonra "Bağla" butonuna basabilirsiniz. Eğer bilgileriniz doğruysa "Karakter forum hesabına bağlandı" isimli bir uyarı alacaksınız.

Karakter bilgilerinizi girdikten sonra "Bağla" butonuna basabilirsiniz. Eğer bilgileriniz doğruysa "Karakter forum hesabına bağlandı" isimli bir uyarı alacaksınız.

Karakteriniz bağlandıktan sonra sizi UCP sayfasına yönlendirecek.

Profil sayfasına girerek bağladığınız karakterleri görüntüleyebilirsiniz.

Dikkat: 2.karakteri foruma bağlayabilmek için daha önce bağlamış olduğunuz karakterin yasaklanmış olması gerekmektedir.