GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

46.102.106.229 | Euphoria Roleplay | 8 MAYIS 2020 - 21:00'da Aktif

Başlatan Maxwell, 01 Nisan 2020, 20:33:49

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sufi

Serverinize giriş yaptım ve bir oyuncu olarak inceledim.

Başarılı ve güzel bir konsept seçimi yapmışsınız, oyuna giriş yapıldığında spawn olduğumuz kasaba gerçekten Amerikan havası uyandırmış. Sunucunun içten görünüşü harika fakat herhangibiriyle rol yapma fırsatım olmadı.

Kiralık araçların olduğu farklı bir bölge oluşturabilirsiniz. Araçlar karmaşık bir şekilde etrafda dolanıyor. Oyuna yeni giriş yapınca kiralık araç bulunamıyor. 10 dkaikada bir kullanılmayan araçların spawnlanılması gerek.

Başarılar.

"Hayalindeki gelecek bugün ne yaptığına bağlıdır"

kumite

Alıntı yapılan: Sufi - 21 Nisan 2020, 19:25:21

Başarılı ve güzel bir konsept seçimi yapmışsınız, oyuna giriş yapıldığında spawn olduğumuz kasaba gerçekten Amerikan havası uyandırmış. Sunucunun içten görünüşü harika fakat herhangibiriyle rol yapma fırsatım olmadı.

Kiralık araçların olduğu farklı bir bölge oluşturabilirsiniz. Araçlar karmaşık bir şekilde etrafda dolanıyor. Oyuna yeni giriş yapınca kiralık araç bulunamıyor. 10 dkaikada bir kullanılmayan araçların spawnlanılması gerek.

Başarılar.
Araçların spawn olması tamamen real dışı saçma bir şey. Katılmıyorum. Bu fikrini köleliğini yaptığın serverda deneyebilirsin.

Sufi

Alıntı yapılan: Han - 21 Nisan 2020, 22:04:12
Alıntı yapılan: Sufi - 21 Nisan 2020, 19:25:21

Başarılar.
Araçların spawn olması tamamen real dışı saçma bir şey. Katılmıyorum. Bu fikrini köleliğini yaptığın serverda deneyebilirsin.

Fikrime katılmamış olmana saygı duyarım. Büyük düşler kuranlar düşlerini gerçekleştirmez, aşarlar. Adminliğini yaptığım sunucuda hiç kölelik ile ilgili birşeye rastlamadım. "Kölelik" kelimesinin anlamını bilecek yaşta olmadığından dolayı, gereksiz kullanmanı anlayabiliyorum. Yetkili olan kişiler büyük düşler kuran kişilere destek veren kişilerdir. Sanırım seni bir grup kişi beyinsiz olduğundan dolayı yetkili kadrosunda ezip tutsak etmeye çalışmışlar. Saygı eğitim durumun nasıl onun hakkında bilgim yok fakat, eğer az birşey biliyorsan seni saygılı olmaya davet ediyorum dostum.
Son düzenlenme: 25 Nisan 2020, 00:20:27 Sufi
"Hayalindeki gelecek bugün ne yaptığına bağlıdır"

nikobernoo

Sufi cevabı net bir şekilde vermiş helal olsun kardeşim

Please (g)old days, come back.

Jeva

Neden forum Rina Roleplay sunucusu ile neredeyse aynı? Birde taksi sistemi tam anlamıyla Rina sunucusu ile aynı isteği kabul etmek arabadan inince paranın hemen arabaya binenden gitmesi vb. Birde neden Palomino değilde neden Montogomery? Montogomery çok küçük bir kasaba Palomino tercih edilmeliydi.
Son düzenlenme: 22 Nisan 2020, 15:37:56 Jeva

Maxwell

Merhaba sayın @Jeva ,

Euphoria RPG yönetimi ile iletişime geçtiğin için teşekkür ederiz. Yaptığınız elelştiriye cevap olarak aşağıda paylaşacağımız ileti, umarım sizi bu düşüncenizden vazgeçirir.

Öncelikle forumumuz Rina Roleplay platformuyla tamamen uzaktan veya yakından alakası yoktur. Genel roleplay sunucuları baz alınarak editlenen bir temadır ve tema, @Buzz tarafından editlenmiş olup Euphoria RPG yönetimi tarafından tema, edit haklarıyla birlikte satın alınmıştır.

Taksicilik mesleği üzerinde yaptığımız çalışma, tamamen sıfırdan kodlanmış bir sistemdir. O sunucuda oynamadığım için benzerliği nedir, ne değildir bilemiyorum. Sonrasında ise, oyuncuları tamamen rol yapmaya teşvik ediyoruz ancak oyuncu kitlemiz, birbirini dolandırmaya çok yatkın. Bunun da önüne böyle geçiyoruz.

Sanırım sunucu konseptimizi tam okumadınız. Genel olarak Montgomery'i baz alıp, diğer kasabalarda da rol döndürülen bir sunucu burası. Mesela Palomino Creek, 4 kasaba içerisinde (Montgomery, Bluebeery, Dillimore ve Palomino Creek) yerel yönetime sahip olan bir kasaba. Önceki paylaştığımız iletilere bakarsanız, sunucu konseptini anlayabilirsiniz.

Teşekkürler.

Saygılarımla,
Ekip adına,
Maxwell.

Rios

Çok özür dilerim amna birşey dikaktimi çekti Benim bilidyim kadarıyla GtaMülti SA:MP kurallarına göre Her yoruma tek tek cevap veremessiniz hepsine toplu cevap vermeniz gerekli.Yinede başarılar.

Maxwell

Bakım sona erdi!
Sunucu aktif, tekrardan giriş yapabilirsiniz.

• Client'i indirin: https://forum.euphoriarpg.com/index.php?action=indir

Client'i indirdikten sonra şu yolları izleyerek oyuna giriş yapabilirsiniz;
• ".zip" dosyasının içerisindeki klasöre girin, ardından sonu ".exe" ile biten uygulamayı açın.
• Oyun dizininizi seçin.
• Karakter adınızı girin ve "GİRİŞ" butonuna tıklayın, işlem bu kadar!

İyi oyunlar dileriz.

Maxwell

Jeva

Alıntı yapılan: Maxwell - 22 Nisan 2020, 18:46:59
Merhaba sayın @Jeva ,

Euphoria RPG yönetimi ile iletişime geçtiğin için teşekkür ederiz. Yaptığınız elelştiriye cevap olarak aşağıda paylaşacağımız ileti, umarım sizi bu düşüncenizden vazgeçirir.

Öncelikle forumumuz Rina Roleplay platformuyla tamamen uzaktan veya yakından alakası yoktur. Genel roleplay sunucuları baz alınarak editlenen bir temadır ve tema, @Buzz tarafından editlenmiş olup Euphoria RPG yönetimi tarafından tema, edit haklarıyla birlikte satın alınmıştır.

Taksicilik mesleği üzerinde yaptığımız çalışma, tamamen sıfırdan kodlanmış bir sistemdir. O sunucuda oynamadığım için benzerliği nedir, ne değildir bilemiyorum. Sonrasında ise, oyuncuları tamamen rol yapmaya teşvik ediyoruz ancak oyuncu kitlemiz, birbirini dolandırmaya çok yatkın. Bunun da önüne böyle geçiyoruz.

Sanırım sunucu konseptimizi tam okumadınız. Genel olarak Montgomery'i baz alıp, diğer kasabalarda da rol döndürülen bir sunucu burası. Mesela Palomino Creek, 4 kasaba içerisinde (Montgomery, Bluebeery, Dillimore ve Palomino Creek) yerel yönetime sahip olan bir kasaba. Önceki paylaştığımız iletilere bakarsanız, sunucu konseptini anlayabilirsiniz.

Teşekkürler.

Saygılarımla,
Ekip adına,
Maxwell.
Nasıl forumun bir alakası yok alttaki birlik ve oyuncu sıralaması aynı. Karakter paneli desen oda aynı. Lütfen insanları kandırmayın ve özgün olun.

https://prnt.sc/s4bzvu

Jarveus

Benzerlik olabilir haklısın @Jeva ama dosyalards bir alıntı durumu yada çalma durumu yok. @Buzz editleyip satışı yapmış. Emin ol yakında bambaşka bir panel ve forum göreceksiniz.

WayneSledge

Alıntı yapılan: WayneSledge - 18 Nisan 2020, 16:39:14
TÜM KANITLAR SPOİLER'LARDA

Merhaba
Kusurabakmayın ama sunucunuzda role başladım açıldığı zaman. Walter Wels ( Hope ) adlı bir yöneticiyi koymuşsunuz pd nin başına rol bilgisi sıfır bknz;

başka bir adminle roldeyiz Walter Wels gözümüzün önünde köprüden taklalar açarak uçtu uçtuğunu kabul ediyor takla attığınıda fakat rolü kabul etmediğini söylüyor öbür rolde olduğum adminde beni haklı buluyor.

Kişi beni aracıyla kovalarken suya düşürdüm ve sunucuda bug dan dolayı araçlar sürekli spawn oluyordu kendi kendine aracımda o sıra spawn oldu bende kişi baygın olduğu için telsizinden araba isteme rolü yapıcaktım kişiye sistemsel yerde baygınken vurmaya başladım kişi pm den eğer sistemsel öldürür isen banlarım yazıyor bana ek olarak bunu geçtim kişinin burnunu kırdım hatta kendi belirtti burnum kırıldı diye 5 dakika sonra normal rollerine hiçbirşey olmamış gibi devam etti.

Bugünde birisiyle kavga ettim kişi kavgayı bana kafa atarak başlattı bende saldırdım polisler geldiği için araca binip kaçmaya başladım kişi admin power yaparak yanına çekti dondurdu ölmemi filan bekliyordu herhalde kafa attı diye ardından beni geri aracıma bindirmeden neyse role devam diye bir tepki aldım.Neyse geçelim orayı kaçtım yine ben pd yakaladı beni arkadaş merkezi devlet kameralarını manuel kasabada kendi kapatma rolü yaptı bende uyardım kendin kapatamazsın merkezi kamerayı sadece çevirebilirsin diye yeter artık rolüme karışıyorsun diye ban attı.

Pingim iyi olduğu halde yakalayamınca relog atması var birde.

Sizin şu kişi sayısı önemli değil bizim için rol ortamı önemli lafınıza artık kimsenin olduğu gibi benimde inancım kalmadı malesef bu admin %100 ihlal zinciri yaptığı halde oyun yetkilisinden terfi alıp genel yetkili rütbesine getirilmiş.Sunucu her saat başı kapanıyor veya laglanıyor , oyuna 7/24 hile giriyor rol yaptırmıyor textureler içine giriyor.Bugün sabah birisi kafasına göre kendine yetki vermiş galiba.

Bugünün SS'i
Son düzenlenme: 23 Nisan 2020, 15:29:31 WayneSledge

Maxwell

Merhaba sayın @WayneSledge ,

Euphoria RPG yönetimi ile iletişime geçtiğiniz için teşekkürler. Bugün hile korumasını tam anlamıyla aktif ettiğimizi sizlere beyan edebiliriz. Ufak tefek hile açıklarımızın olduğunu inkar etmedik, etmeyeceğiz de.

%100 ihlal zincirinin neye göre yapıldığı açıkça ortadadır. Yönetimsel olarak kararları zat-ı alinize danışmayacağımızın altını çizerek belirtmek isterim. Bu zamana kadar yönetimsel olarak kararlarımızı, kendi ekip aramızda oylama ile yaptığımızı bilmenizi isteriz. Bunu sorgulamanın da sizlere düşmediğini, yönetimsel durumların yönetim içerisinde çözüldüğünü, ihlal durumunda yetkilerin alındığını veya uyarıldığını da geçmiş yöneticilerimizde bunu gördük.

Birisinin kendi kendine gelip yönetici olma olayını da sizlerin huzurunda açıklamak isteriz. Biz, GTAMulti platformuna geldiğimiz zaman, amacımızın iyi ve kaliteli bir rol ortamı oluşturmak olduğunu beyan etmiştik. Maalesef ki platformda sobeit, cleo ve nice hile uygulamalarıyla karaktersiz insanların açılan her sunuculara yapıldığı gibi, araba patlatarak, uçarak, sıkarak, gibi gibi eylemlerle oyuncuların rol zevkini bozacak düzeyde eylemlerde bulunması sebebi ile sürekli bakım moduna alıp anti-hile kontrolleri yaptık. Yaptığımız çalışmalarda başarısız olup Client'e geçiş yapmayı düşündük.

Bu konuya geçmeden bizi Client konusunda uyaran @Jarveus ve @Muteo 'ya sonsuz teşekkürler. Client üzerinde açık bulup bize bildiren Muteo sayesinde, MySQL veritabanımızı tamamen değiştirdik.

Tüm bunlara ek olarak şu an istediğimiz kitleyi yakaladık. Sabırlarımız sonunda meyvesini vermeye başladı. Bu platformda sonuna kadar olacağımızı, bizi kimsenin yıldıramayacağını tekrar buradan belirtmek isterim. Belki geliştirme konusunda biraz gecikiyoruz ancak, bizlerin de özel hayatının olduğunu unutmayın ve geliştirme konusunda çokta ileri seviyede olduğumuzu iddia etmiyoruz. Sadece elimizden gelenleri nacizane bir şekilde sizlere sunuyoruz.GTAMulti tarafından saygınlıkla karşılanan, bu durumu onaylayabilecek  @savagemode 'dur.

Tüm bunlara ek olarak; sosyal medyamız gün geçtikçe artıyor. Bizi bu platformda yalnız bırakmadığınız için teşekkürler. Euphoria RPG, tüm zorluklara karşı göğüs gerecektir.

savagemode

Her ne kadar sunucu açıyor olsakta elimizden geldiğince desteklerimiz burada, başka proje sahibi olduğumuzu bildikleri halde sunucularında rol yapmamızı engellemediler. Güzel proje, güzel ekip, güzel kitle. Aranıza sızmaya çalışan çürük elmalara dikkat ettikçe sorun yaşamazsınız, başarılar!

PAWN Kodu: Seç
/*
be Reliable ~
    author: Ramy, savagemode, Snake

*/

kbrsev