GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

46.102.106.229 | Euphoria Roleplay | 8 MAYIS 2020 - 21:00'da Aktif

Başlatan Maxwell, 01 Nisan 2020, 20:33:49

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Maxwell

Merhaba Sayın Doğukan Yörden @Doukanyrdn ,

İyi dileğiniz için Euphoria RPG ekibi olarak teşekkür ederiz.

Saygılarımızla...

Pentagon

Dave

Tanıtıma ilk girdiğimde sistemleri inceledim. Her sunucuda olan sistemler olarak düşündüm. Anladığım kadarıyla sistem temellerini alıp editliyorsunuz. Paylaştığınız güncelleme notlarına baktığımda bakış açım tamamen değişti. Bu kadar çabanızın klon bir sunucu olmadığı kanaatindeyim. Emek var, umarım ki hak ettiğiniz çabayı alırsınız. Başarılar.

Maxwell

Merhabalar sayın @Pentagon ve @Dave ,

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Dave

Ek olarak kibarlığınız için teşekkür ederim. @Maxwell

İddialı görünüyorsunuz ancak kasaba konsepti için görüntülenme sayınız çok fazla. Umarım yeteri kadar ilgiyi görebilirsiniz. Tam 20.00 iddianız da hoşuma gitti. Şu dönemlerde açılan birçok sunucu, açılışı esnasında sorunlarla karşılaşıp sürekli erteliyor. Çekilme kararı da yerinde olmuş. Sözünde duramayan bir sunucu, fazla ilerleme kaydedemez.

TAKTAK26

Kanalize!

Meniales

Birkaç gün önce buraya bir adam indi. Tek başınaydı, koca dünya kulağına yapamazsın diyordu ona buradan giremezsin dediler girdi. Ona burada kalamazsın dediler kaldı Ona sen tek başına bu halinle bu koca Samp'ın tepesine mi çıkıcaksın? yapamazsın dediler, yaptı.  :gtasa:
Son düzenlenme: 15 Nisan 2020, 15:58:51 Hope

Lawnless

Alıntı yapılan: Hope - 15 Nisan 2020, 15:09:31
Birkaç gün önce buraya bir adam indi. Tek başınaydı, koca dünya kulağına yapamazsın diyordu ona buradan giremezsin dediler girdi. Ona burada kalamazsın dediler kaldı Ona sen tek başına bu halinle bu koca Samp'ın tepesine mi çıkıcaksın? yapamazsın dediler, yaptı.  :gtasa:
Kimmiş ya o adam?

public class gtaMultiSignature {
    public static void main(String[] args) {
      System.out.println("How can I help you?");
      System.out.println("C#, C++, Java, Python, LUA, PHP, .NET, Typescript, Javascript");
    }
}

_Toretto

Maxwell

Herkese merhaba,

İyi dilekleriniz için teşekkürler. Sunucu geliştirmeyi twitch platformu üzerinden yapmaya başladık. Görüş, öneri ve fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

twitch.tv/greejolly

Maxwell

Genel İşleyiş

Herkese merhaba,

Genel sunucu konsepti kasaba konsepti olarak görülsede, mafya ve bu konsepte bağlı birlikleri kasabanın içerisinde daha önce barındırmayacağımızı söylemiştik. Bu kararımızın arkasında olmakla birlikte sunucu içerisinde açılacak birliklere geri ödemeli destek imkanı sunacağız. Destek şartlarını aşağıya maddeler halinde listeleyeceğiz.

Destek şartlarına geçmeden önce sunucu ekonomisinden bahsetmemiz gerekiyor. Sunucu içerisinde para kasmak çok zor. Yer alan mesleklerin getirisi size çok az. (Maksimum 250$)
Biz de bunu fırsat bilerek insanların para kasmasından daha çok rolle para kasması taraftarı olduğumuzu göstermek amaçlı düzenlemeler getirdik. Yerel yönetim birliğinin burada çok büyük payı var.

Yerel Yönetimin Ne Gibi Payları Var?

Yerel yönetim olarak adlandırdığımız 4 kasabanın yönetiminin sorumlu olduğu birlik çalışanları, tamamen denetleyici durumda görev alacaklar. Lüks araçtan tutun, günlük/haftalık/aylık iş yeri kiralama rollerini burada yapacaksınız.

Örneğin adminlerin kafe/pub vb. işletmeleri yönetmesi taraftarı değiliz. Bu tür rollere girişmek isteyen oyuncular, günlük, haftalık ve aylık iş yeri kiralayabilirler. Bu kira bedeli, iş yeri tutarının %0.2'si kadardır. Örneğin, $100.000 sistemsel fiyatı olan bir iş yerinin günlük kiralama ücreti $200 olarak hesaplanır. Sözleşmeler yapılır ve oyuncuya kiraladığı gün kadarıyla iş yeri teslim edilir.

Bunlara ek olarak galeride lüks araçlar kaldırılmıştır. Lüks araç almak için Yerel Yönetim'e başvurmalısınız. Yerel Yönetim size aracı getirtir ve tamamen rol odaklı bir şekilde aracınızı teslim alırsınız.

Kısacası admin gerektiren her rollere Yerel Yönetim oyuncuları bakacak ve bu birliğe giriş zor olacak.

Geri Ödemeli Birlik Destekleri:

✔️ Birlikler hood için maksimum $100.000 işletme/ev vb. seçebilecek.
✔️ Yönetim tarafından 2 adet araç tahsis edilecek.
✔️ Çete konseptindeki birliklere uy****rucu desteği verilecek.

[!]
Verilen desteklerin ödemesi en geç 1 ay içerisinde yönetime yapılmalıdır. Yapılmadığı taktirde birliğe gerekli yaptırımlar uygulanır.

zerolite

Maxwell

Maxwell

20.00'da sizlerle...

HostName: [2x Payday] Euphoria Roleplay | www.euphoriarpg.com
Address:  46.102.106.229:7777
Players:  0 / 100
Ping:     26
Mode:     v1.0.R1 (17 Nis.)
Language: Turkish/Türkçe