GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

46.102.106.229 | Euphoria Roleplay | 8 MAYIS 2020 - 21:00'da Aktif

Başlatan Maxwell, 01 Nisan 2020, 20:33:49

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BoomeR

Maxwell

Öncelikle yapılan olumlu, olumsuz eleştiriler için teşekkür ederim.

Sayın @BoomeR ,

Euphoria RPG ekibi ile iletişime geçtiğiniz için teşekkürler. Farklılıkları aşağıda listeyeceğim.

* Farklardan birincisi, şehir tabanlı değil de kasaba konseptli olması ve ona göre sunucuya araç eklenmesi.
* Farklardan ikincisi, ekibimizde uzun süre kaliteli rol yapmış kişiler yer almaktadır. Piyasa üzerinde küçümsenen sunucularda emoteları bile veremeyen kimseyi göremezsiniz.
* Farklardan üçüncüsü, ekibimiz tamamen yazım ve imla kurallarına uyarak, seviyesini düşürmeden, yönetim havasını yansıtarak iletişimdedir. (Admin-Oyuncu İlişkisi)
* Farklardan dördüncüsü, CTRL+H tuş kombinasyonu ile isim ve veritabanını değiştirip gelmiyoruz. Güncelleme notlarını kontrol etmenizi öneririm.
* Farklardan beşincisi, bence en büyük fark bu. Onu aşağıda detaylı olarak yazacağım.

Alıntı yapılan: Boomer
Manhattan Roleplay eğlence odaklı bir SAMP sunucusudur. Tamamen bağımsız olup, roleplay kültüründe tecrübeli yönetim ekibini barındırır. Los Santos hayatını temel alan bir konseptte daha önce atılmak istenip, atılamamış bir adımı Manhattan Roleplay sizler için attı. Sizde Los Santos'un karanlık veya aydınlık tarafında yer almak istiyorsanız Manhattan dünyasına katılın! Sakin bir hayat sürmek isteyenler için oluşturulan ekonomi ve ticaret sistemi, Los Santos hazzını sonuna kadar yaşatacaktır. Bu hazzın bir parçası olmak istiyorsan doğru yerdesin.

"Tamamen bağımsız olup, roleplay kültüründe tecrübeli yönetim ekibini barındırır."

Tamamen bağımsızlıktan kastınız nedir? 1914-1918 yılları arasında siz de mi tam bağımsızlık için savaştınız? Ya da en basit şekilde siz şöyle sorayım; Sizi bu platformda kimler sömürdü, kimlere bağlıydınız?

"Los Santos hayatını temel alan bir konseptte daha önce atılmak istenip, atılamamış bir adımı Manhattan Roleplay sizler için attı. Sizde Los Santos'un karanlık veya aydınlık tarafında yer almak istiyorsanız Manhattan dünyasına katılın! Sakin bir hayat sürmek isteyenler için oluşturulan ekonomi ve ticaret sistemi, Los Santos hazzını sonuna kadar yaşatacaktır. Bu hazzın bir parçası olmak istiyorsan doğru yerdesin."

Attığınız adımlar nedir? Bu adımları bizimle de paylaşmanızı istiyoruz. Bu zamana kadar başarılmamış neler için adım atıyorsunuz? Los Santos'un karanlık ve aydınlık tarafında yer almak için neden Manhattan dünyasını seçmemiz gerekiyor?

Eğer kendiniz bile bu sorulara cevap veremiyorsanız, burada farkları anlamanızı çokta beklemiyoruz. Biz farkları tanıtım ve güncelleme notlarını paylaştık. Roleplay sunucularında olması gereken sistemleri ekledik. Birçoğunun bugunu fixleyip çok sıkıntılı olanları sıfırdan kodladık.

Teşekkürler,
Ekip adına,
Maxwell

darkshadow

Maxwell

Sayın @darkshadow ,

Geri bildiriminiz için teşekkürler. Bildiriminizi inceledik ve aşağıda aradığınız bilgileri sizin önünüze sunduk.

Alıntı yapılan: Maxwell
Sunucu Bilgileri:

www.euphoria-rpg.com | Discord: https://discord.gg/PZtkmFp | IP: Belirlenmedi

----------------------------------------------------------------------
               Europhia Roleplay Yönetimi Adına,
                                      Maxwell
----------------------------------------------------------------------

kumite

Alıntı yapılan: GreeJolly - 02 Nisan 2020, 00:03:11
Yabancı dil bilmiyor olsaydık başlıkta İngilizce yazmazdı değil mi?
Euphoria kelimesinin anlamını sen bilmiyorsan ben sana açıklayayım; "Euphoria kelimesi Mutluluk veya heyecan hissinin tanımıdır."
Euphoria kelimesi Hz.İsa'nın doğum ayini değil miydi,ya?
 Neyse ziyaretinize geleceğim.

Lawnless

Merhaba,

Sayın @Han ,

Geri bildiriminiz için teşekkür ederim.

Alıntı yapılan: AA
Hz. İsa'nın doğum günü (Noel), Türkiye'de yaşayan Hristiyanlar tarafından da kutsal mekanlarda kutlanıyor.

Selçuk ilçesindeki Meryemana Evi içinde düzenlenen ayinle kutlandı. Ayine İzmir, Kuşadası, Bodrum ve Didim gibi il ve ilçelerden gelen Hıristiyan ve Katolikler katıldı.

Meryemana Evi Başrahibi Oviona Granella'ının yönettiği ayinde İncil'den Hz. İsa'yı öven ayetler okundu. Hz. İsa'nın doğum ve ölümünün anlatıldığı ayinde, İsa Peygamber'in doğumuyla tüm dünya barışının başladığı ve onun bu doğum gününün tüm dünyaya barış ve mutlluk getirmesi için dua edildiği öğrenildi.

Yaklaşık 1 saat süren ayindan sonra açıklama yapan Oviona Granella, Hıristiyan inancına göre evrenin nuru olan Hz. İsa'nın doğum gününü 25 Aralık'ta kutlamanın, kış gündönümü törenlerine bağlı bulunanları bundan vazgeçirmek olduğunu bildirdi.

Granella, ''25 Aralık, Hristiyan kiliselerinin hepsi tarafından Hz. İsa'nın doğum günü olarak kutlanır. Katolik (Latin) kilisesi 25 Aralık, Ortodoks kiliseleri ise 4. yüzyıldan itibaren bu tarihi benimsemişlerdir. Katolik kilisesi bugünü, birincisi gece yarısı, ikincisi güneş doğarken, üçüncüsü ise sabah olmak üzere 3 missa (ayin) düzenleyerek kutlarlar'' dedi.

Tarihi kaynaklar incelendiğinde, Hz. İsa'nın doğum tarihine dair kesin bir bilgiye rastlanılmamaktadır. Bu konuda farklı rivayetler olup, Hırıstiyan kaynaklarında da farklı tarihler yer almaktadır.

Hz. İsa'nın doğum tarihinin yıl olarak milattan önce 4 ile 6 yıl önce olduğu, doğum günü olarak da Batı'da bulunan kiliseler, 25 Aralık gününü doğum tarihi olarak kabul edip kutlarlarken, Doğu kiliseleri ise bu tarihi 6 Ocak olarak kabul etmektedirler.

-..
..-

İstanbul'daki Hristiyan cemaati, kiliselerde düzenlenen ayinlerle Noel'i kutladı.

Hatay'da Anadolu Katolik Kilisesi Episkoposu Mgr. Luigi Padovese'nin katılımıyla ''Noel Ayini'' düzenlendi.

Padovese, St. Pierre Kilisesi'nde düzenlenen ayinde yaptığı konuşmada, Noel kutlamaları ile hayatı daha iyi anlamaya çalıştıklarını söyledi.

Diğer konuşmaların ardından çocukların Hz. İsa'nın dünyaya gelişini anlattığı gösteri sergilendi.

İncil'den ayetlerin okunduğu ayinde, dualar edildi ve ilahiler söylendi.

Ayine, Antakya İtalyan Katolik Kilisesi Rahibi Domenico Bertogil de katıldı.

Bunlara ek olarak, grammarly sitesinden alınan bilgiler de aşağıda verilmiştir.

Alıntı yapılan: Grammarly
Euphoria
A feeling or state of intense excitement and happiness.

Yani bu demek oluyor ki: Mutluluk ve heyecan hissinin tanımıdır.

Aşağıdaki spoiler de bizden size bir hediye olarak gelsin. Bizi yakından takip ettiğiniz için teşekkürler.

public class gtaMultiSignature {
    public static void main(String[] args) {
      System.out.println("How can I help you?");
      System.out.println("C#, C++, Java, Python, LUA, PHP, .NET, Typescript, Javascript");
    }
}

Maxwell

Bu zamana kadar yanımızda olan, olumlu ve olumsuz geri dönüş yapanlara teşekkür ederim. Beklemede kalın, pişman olmayacaksınız.

russ001

Başarılar, güncellemeler devam ederse çok iyi olabilir.

officer in charge

Sunucu tanıtımının arkaplanı beyaz olması haricinde kötü bir şey göremedim. Başarılar.

kelly

Tasarım birazcık göz yoruyor arkadaşlar, başarılar.

I want everything

Lawnless

Alıntı yapılan: russ001 - 03 Nisan 2020, 10:56:21
Başarılar, güncellemeler devam ederse çok iyi olabilir.
Her gün bunun için çabalıyoruz bugün de güncelleme notları bırakılacak, yorumunuz için teşekkürler.

Alıntı yapılan: Neissie - 03 Nisan 2020, 12:48:59
Sunucu tanıtımının arkaplanı beyaz olması haricinde kötü bir şey göremedim. Başarılar.
Önerinizi dikkate alacağız, yorumunuz için teşekkürler.

Alıntı yapılan: kelly - 03 Nisan 2020, 14:31:22
Tasarım birazcık göz yoruyor arkadaşlar, başarılar.
Önerinizi dikkate alacağız, yorumunuz için teşekkürler.

public class gtaMultiSignature {
    public static void main(String[] args) {
      System.out.println("How can I help you?");
      System.out.println("C#, C++, Java, Python, LUA, PHP, .NET, Typescript, Javascript");
    }
}

Maxwell

04/04/2020 - 04:44 ~ Güncelleme Notları

✔️ Skin alırken çıkan diyalog hataları düzeltildi.
✔️ Aksesuar sistemi eklendi. Aksesuarları artık obje idsi ile de alabilirsiniz. (Slot sayısı: 9)
✔️ Araç galerisindeki hızlı araçlar kaldırıldı. Kasabaya uygun araçlar var.
✔️ Map güncellemeleri yapıldı. (Yerel Yönetim Binası, balıkçı, Şerif Departmanı -garaj dahil-,  Montgomery merkezli sosyal aktivite alanları, benzinlik, tamirhane)
✔️ Admin komutlarındaki hataya yol açan satırlarda temizleme yapılıp sıfırdan kodlandı.
✔️ Kiralık araç sisteminde oluşan bug fixlendi.
✔️ Sunucuya giriş resmi ardından spawnlanırken oluşan temel problemler fixlendi.
✔️ Preview Dialog üzerindeki buglar fixlendi. (Binco artık daha derli toplu.)
✔️ Sunucuyu yoran gereksiz komutlar kaldırıldı.
✔️ Bazı sistemler kaldırıldı. (Göz bağlama gibi, sisteme dayalı değil, role dayalı roleplay taraftarıyız.)
✔️ Yerel Yönetim Birliği kuruldu ve yetki düzenlemeleri yapıldı.
✔️ Yerel Yönetim Birliği kasasında yeni düzenlemeler yapıldı. Artık ekonomi sistemi daha gelişmiş hale geldi.
✔️ Basın Birliği kuruldu ve yetki düzenlemeleri yapıldı.
✔️ /reklam komutu eklendi. Artık reklamları yönetici veya basın birliği yetkileri onaylayabiliyor. Onaylanmadan reklamlar, diğer oyuncular ile paylaşılamaz.
✔️ Araç satılığa çıkarma komutundaki bug sebebiyle komut silindi. Sıfırdan yazılıp mod ile entegre edildi.
✔️ Artık lüks araçlar IC olarak satılıyor. İlerleyen günlerde map güncellemesi yapılıp ikinci el galeri kurulacak ve konsepti en iyi yansıtan oyuncuya galeri devredilecektir. (Adminler bu konu ile ilgilenmiyor. Tamamen sipariş usulü gidiyor. Bu rolde araçları getirmek için Yerel Yönetim ile görüşmeleri gerek.)

BONUS!

Laundt

AzazeL

Paranla şeref kazanma, şerefinle para kazan ki; paran bittiğinde, şerefin de bitmesin

Maxwell

Yeni discord adresine geçiş yapılmıştır. Teşekkürler. @Laundt

https://discord.gg/wqYWYr3

@AzazeL - İyi dileğiniz için teşekkürler.