GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Virtual Reality Roleplay Gaming (vr-rpg.com)

Başlatan Soulea, 03 Haziran 2017, 03:19:31

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Soulea

Forum
Hakkımızda;
Virtual Reality projesi için umutlarımız 2014 yılının başlarında yeşermeye başlamıştı. Temelini aldığımız bir modu geliştirerek iki aylık bir sürecin sonunda sizlere sunmuştuk, bir aylık aktiflik süreci boyunca bize göre ''başarıyı yakalamış'' fakat yaşanan aksamalar sebebiyle projeyi askıya almıştık. Bu askı sürecinde çalışmayı durdumak yerine, kürekle olmasa da kaşıkla bir şeyler atarak projeye bir şeyler eklemeye devam ettik.
Bu süreçte Sanandreas Multiplayer platformunu yakından takip ettik, aktif olan neredeyse her sunucuyu test ettik. Gerçekten gördüklerimiz, en azından şahsım adına gördüklerim komik şeylerdi. Sıfır rol bilgisi ve sıfır yönetimlerle açılmış, sonucu hüsran olan ve oyuncuları da bıktırmış olan bu projeleri gördükçe çalışmalarımızı hızlandırdık ve hazırlık sürecimizin sona yaklaşmasıyla Virtual Reality'i tekrardan duyurma kararı aldık.

Amacımız;
     Hedefimiz ve en büyük amacımız, oyuna sıfırdan başlamak isteyen, farklı bir sunucu, farklı bir ortam arayan "Umarım bu da kapanmaz." diyerek başlanan her sunucunun kapanışıyla hevesi kursağında kalan bizler gibi oyuncu arkadaşlar için uygun zemini oluşturup. Yeterli bir oyuncu kitlesine ulaşarak gerçekçi, ciddi ve uzun ömürlü roller yaparak sizlerinde desteğiyle kalıcı ve güzel bir ortam yaratmaktır.

Yönetimdeki arkadaşlar, genel roleplay kültürüne hakim kişilerdir. Başlangıç olarak oluşturacağımız temel senaryo ile legal & illegal rollerde düzeni sağlayacak ve illegal olarak çoğu sunucuda karşılaşılan aşırı güç kullanılan saçma rollere ve oluşumlara kesinlikle izin vermeyeceğiz. Forum üzerinden illegal rol düzeni hakkında gerekli açıklamayı yapacağım. Bu süreçte şehri teksasa döndüren illegal oluşumlar yerine oyuncuların legal rollere eğilimini sağlayacak planları hayata geçireceğim.

VR-RP v1 | Panel ve Mod Hakkında;
Merhaba Pawnoturk ailesi artık görmekten sıkıldığınız game modların aksine piyasaya çok yüksek bir oyun modu ile giriş yapma kararı aldık. Manyetlinin şu anda yazılımını üstlendiği game modumuz hazırlanma aşamasında çok yakın bir zamanda tüm geliştirmeler ve güncellemeler bitecek. Alışılmışın dışında bir roleplay tecrübesi kazandıracak farklı bir modu size sunacağız.

Karakter Kayıt / Başvurular Hakkında;
Panelimiz sıfırdan kodlandığı ve bu süreç biraz uzadığı için tanıtımı açmamız ve çevreye ''Virtual Reality Roleplay''i duyurmamız gecikti. Bu yüzden başvuruları panel üzerinden yapmak yerine sunucu açıldıktan sonra belirli bir süre boyunca oyun içi kayıt sistemiyle yapacağız.

Kısaca Forumun Görünümü;

Yönetim Ekibi

Manyetli ~ Management
Capiera ~ Management

Manyetli ~ Developer

Vortex ~ Lead Admin
Hypex ~ Lead Admin

Soulea ~ Game Admin
Son düzenlenme: 04 Haziran 2017, 05:32:52 Soulea

Manyetli

İyi Yerlere Gelmemiz Dilegi ile Başarılar Bize. :)

Excision

Başarılar dilerim kardeşim  :helal: (Yardım lazım olursa herhangi bir konuda Facebook üzerinden yaz bana.)

Manyetli

Alıntı yapılan: Excision - 03 Haziran 2017, 03:24:37

Başarılar dilerim kardeşim  :helal: (Yardım lazım olursa herhangi bir konuda Facebook üzerinden yaz bana.)

Eywallah Sagolasın Dostum  :helal:

Mafik

User olarak içerisinde bulunduğum bir proje umarım başarılı olacağız   :helal:

Hypex

Vortex

NexoR

Soulea

LargeBoy

SpooK

YOTUBUE KANALIM
ABONE OL