GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Elegant DM ~ Biz başlıyoruz!

Başlatan Muteo, 21 Şubat 2019, 20:28:59

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muteo

Sunucumuz beta sürümündedir, modumuz tamamen bize ait. Modumuza her gün yenilikler getiriyoruz ve sizin isteklerinizi değerlendiriyoruz, bizim için oyuncu memnuniyeti önemlidir.

Çoğu insana göre DM sunucusunda client gereksiz gözüküyor ama hala hilelerden bıktık diye şikayet ediyorlar. Mecbur hile kullanımını azaltmak için client'den başka çare kalmıyor. Elbet hile geçirenler olacaktır. Oyun yetkilileri sizler için herkesi teker teker dakikalarca izliyor.
Client tasarımı şu anlık berbat olabilir ama yakın bir zamanda makinemiz değiştiğinde client'e çok büyük bir güncelleme gelecek ve hile kullanmaları daha zor olacak ve tabi tasarımda değişecek.

Şu anda modu geliştirmek için satın aldığımız korumasız bir makine kullanıyoruz, 1-2 hafta içerisinde korumalı bir makineye geçmeyi düşünüyoruz. Tabi bu süre içerisinde bazı çekemeyen kişiler sunucumuza saldırılar yapacaktır.

Client indirmek için tıklayın.

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 21 Şubat 2019, 20:54:53 Muteo

Leeroy

test için sunucuda takılıyordum ardından benim hwid ve mac bilgilerimi çekerek tehdit ettiniz. vasat

Muteo

Alıntı yapılan: Ahmet - 21 Şubat 2019, 20:35:48

test için sunucuda takılıyordum ardından benim hwid ve mac bilgilerimi çekerek tehdit ettiniz. vasat
Evet, evet, anlıyorum.

doma

Alıntı yapılan: Ahmet - 21 Şubat 2019, 20:35:48

Suçsuz yere kimseye bir şey yapmıyoruz neden yalan yanlış konuşuyorsun acaba? Çekemeyen insanlardan birisin sende galiba.

Excision

Muteo

Rivera

Hahaha küfür edip arkasından beni banlayan sunucu, çok iyi gidiyorsunuz devam  :kahkaha: :kahkaha:

Codes.

Muteo

Muteo

Alıntı yapılan: Rivera - 21 Şubat 2019, 21:20:36

Hahaha küfür edip arkasından beni banlayan sunucu, çok iyi gidiyorsunuz devam  :kahkaha: :kahkaha:

Evet Rivera, sunucuya daha 1 kez bile girmeden serial ban atabiliyoruz sana.
Neden bu listede yoksun?

Rivera

Tartışmya girmiyorum sadece şu ss'e bakınca herşey net bir şekilde görünüyor. Banlamadım diyorsun bakalım bunu nasıl açıklıyacaksın. https://i.hizliresim.com/16ag61.png

Muteo

Alıntı yapılan: Rivera - 22 Şubat 2019, 18:12:35

Tartışmya girmiyorum sadece şu ss'e bakınca herşey net bir şekilde görünüyor. Banlamadım diyorsun bakalım bunu nasıl açıklıyacaksın. https://i.hizliresim.com/16ag61.png

Geçmiş chati gösterseydin keşke peki banlar silindi kısa bir zaman önce ama sen bunu nasıl açıklayacaksın o zaman Rivera bey?

Muteo