GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Drift Life Roleplay |-| ÇOK YAKINDA!

Başlatan Kalispell, 05 Şubat 2019, 04:55:12

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kalispell

Merhabalar, bu projemizi seneler öncesinde "Spear Gaming" ismi altında gerçekleştirmek istemiştik. Fakat bazı teknik sorunlar nedeniyle projemiz iptal olmuştu. 2019 yılının başında projemizi tekrar hayata geçirmek için çalışmalara başladık.

Peki asıl soruya gelelim : Sunucuda amacımız ne olacak ve nasıl rol çıkaracağız?

● Öncelikle aklınızdaki kalıplaşmış "roleplay" algısını unutun.
● Görev veya diğer oyuncularla yarış yaparak tecrübe ve para kazanabileceksiniz.
● Aracınızı modifiye ederek güçlendirebileceksiniz.

● Yarış organizasyonlarında, araç pazarlarında,
● Çeteler arası anlaşma veya çatışmalarda,
● Modifiye mekanlarında, tamirhanelerde,
● Şehir turlamalarında, polisten kaçarken keyifli rol ortamı oluşturabilirsiniz.

Gösteriş amaçlı gereksiz sistem kullanmayacağız.

Projemiz şuan YAPIM aşamasındadır.
Sunucu bilgileri yakın zamanda verilecektir.

SİSTEMLER

Kişisel Araç Sistemi

Galerilerden ve oyunculardan araç satın alabilirsiniz, ve satış yapabilirsiniz.

Garaj Sistemi

Haritadaki mevcut garajları satın alabilir ve aracınızı garajınızda modifiye edebilirsiniz.

Görev Sistemi

Size verilen şehir turu ve drift görevlerini yaparak para kazanabilirsiniz.

Çete Sistemi

Çete kurabilir veya başka bir çeteye katılabilirsiniz.

Motor Güçlendirme Sistemi

Araçlarınızın motorunu güçlendirebilir ve son hızını arttırabilirsiniz.

Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."

Son düzenlenme: 07 Şubat 2019, 20:03:05 Kalispell

Medcezir

Alıntı
Sunucu tanıtım konusunda "Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum." ibaresinin eklenmesi zorunludur eklenmeyen konular taşınacaktır.

Kalispell

Alıntı yapılan: Ewerzy - 05 Şubat 2019, 06:18:40

Alıntı
Sunucu tanıtım konusunda "Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum." ibaresinin eklenmesi zorunludur eklenmeyen konular taşınacaktır.

Bilgilendirmeniz için teşekkürler, gerekli düzenlemeler yapıldı.  :helal:

Medcezir

Kalispell

Joker

Güzele benziyor. Aklıma sadece birlik savaşlarının olduğu yabancı sunucular geldi. Tanıtım konunuzu geliştirmelisiniz, başarılar.

open.mp Turkey Department Manager
victimrp.com founder

Kalispell

Alıntı yapılan: Joker - 05 Şubat 2019, 06:53:07

Güzele benziyor. Aklıma sadece birlik savaşlarının olduğu yabancı sunucular geldi. Tanıtım konunuzu geliştirmelisiniz, başarılar.

Teşekkürler, elimizden geleni yapacağız.  :helal:

Zeta

Değişik bir konsept, insanları sadece drift çeteleşmek üzerine kurgulayıp zorlarsanız uzun ömürlü olmanız bir hayli güç. Başarılar.

Kalispell

Alıntı yapılan: Zeta - 05 Şubat 2019, 17:53:48

Değişik bir konsept, insanları sadece drift çeteleşmek üzerine kurgulayıp zorlarsanız uzun ömürlü olmanız bir hayli güç. Başarılar.

Ön yargıları yıkmaya geldik :helal: Teşekkür ederiz.

Zoxy

Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
  • Sunucunuzu aktif tutmanız gerekmektedir. Eğer konunuzu açtıktan sonra konuda sunucunuzun durumunu bildirmeden sunucunuz 1 hafta kapalı kalırsa konunuz kilitli konular bölümüne taşınır. Konu sahibi bölüm yöneticisiyle iletişime geçtiği taktirde konu tekrar kilitsiz bir şekilde SA-MP Sunucuları bölümüne taşınabilir.

Kilit.