GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Los Santos Roleplay [coming in hot baby]

Başlatan cho95, 03 Ocak 2020, 05:39:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Eamon

Amper'in zombie sunucusu yalan olmuş her zaman olduğu gibi..

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Amper

Alıntı yapılan: Metafor - 24 Haziran 2020, 15:54:59
Amper'in zombie sunucusu yalan olmuş her zaman olduğu gibi..

Benim kendi sunucum ile ilgili duyuruları takip etmeden LS-RP'ye ait bir konuda bu tarz yorum atmak çok büyük hadsizlik. Geliştiricilik hakkında yeterli bilginin olmadığının farkındayım bu yüzden LSA'nın devam etmeyeceğini düşünüyor olabilirsin fakat rahatlıkla iki sunucuyu da kodlayabiliyorum. LSA'nın son halini görüntülemek için foruma girebilirsin.

Jeva

Hater fazla, direkt her şeyin düzelmesini istiyorlar. Onlara pek aldırış etmeden devam edin, güzel gidiyor.

Son düzenlenme: 27 Haziran 2020, 00:37:04 Jeva

Ska

Bu gece tadımlık rol için biraz girmek istedim, adminler falan gayet hoş ilgililer fakat support ekibine bir şey sorduğumda bir türlü cevap alamıyordum, gidip biraz rol yapmak istedim. Oyuncular güzel rol yapan iyi insanlara benziyorlardı, öyle olduğunu gördüm dışarıdan en azından... Sistemler falan çok güzeller fakat oyuncuların şu an biraz güvene ihtiyaçları var benim görüşüm olarak. Güzel bir güncelleme getirmek, oyunculara etkinlik düzenlemek, birazda vakit geçmesiyle gerçekten iyi bir yerlere gelebilir sunucu. Açıldığından beri bilerek girmiyordum ya kapanırda boşa rol yapmış olursam diye, biraz daha bekleyip bir şeyleri kanıtladığında girerek rollerime sürekli olarak devam edebilirim. Çok iyi gidiyor başarılar dilerimmmm..  :kalp:

Pink

Alıntı yapılan: dreamer - 23 Haziran 2020, 11:52:36
Profiline genç kız resmi koyup SA-MP oynayandan ne beklersin ki?

Göz doktoruna görünmeni tavsiye ederim, zira sağlık her şeyden önemli.. Günümüz insanlarının da temel problemi eleştiriye açık olmayıp söylenen her şeye bir cevaplarının olması, shame.

gülücük

Amper

Bugün yaşanan şeylerden sonra şu sunucunun tek başına sağda gördüğünüz çoğu isimle veya aşağıda olan emekli takımıyla idare edilmediğini anlamış oldum. Size sunucunun bu duruma gelene kadar yaşanan şeyleri açık açık anlatacağım.
(kimse bana karşı içerlenmesin. Kim ne yaptıysa bunu yazıyorum.)

Karlos. Kendi oluşumunu öne çıkarıp @Angel 'a küfürler savuşturdu ve rol içerisinde oyuncuların olduğu bir ortamda oyundan çıkış yaptı.

Angel. Kendi oluşumunu öne çıkarıp Karlos ile birlikte küfürleşip sunucuyu DM ortamına çevirdiler sonunda ekipten benim isteğimle ayrıldılar.

-

@Cho. Sunucuya vakit ayırmadın veya ayıramadın. Her türlü sağda görülen yönetim ekibinin şımarmasına neden oldu ve bu olduğumuz güne getirdi bizleri.

@Mr. good news. Çok iddialı bir oyun modu ile platforma çıkıp başka bir geliştiricinin oyun moduna girince gördüğü şeyler günlerce uğraşmasına sebep oldu. Tabii bu net bir suç değil fakat yönetim ekibini o kadar söz verdikten sonra yarı yolda bırakmak bu işlerin başlangıcıydı.

-

Tüm her şeyi elime aldıktan sonra yapılanlarsa @vsyklws. ve birkaç yöneticinin kendisine bıçak verip oyuncuları bıçaklaması. FM'in çetelere dağda silah dağıtması. Yöneticilerin kendilerine hakları olmadığı halde pistol verip PD ile çatışması(bunu bir oluşum adı altında yapıyorlar ve oluşum açmalarına izin verdiğim gün tamamen silahlardan, kesici aletlerden arındırılmış bir çete rolü yapmalarını istemiştim.)

Bugün ne mi oldu? Telefonum en az altı yedi defa çaldı ve discord'dan gelen mesajlar çoştu. Oyunda insanlar hilelerle uğraşırken yönetici takımı admin konuşma odasında bir tartışma döndürüyor fakat hiçbirinin aklı oyundaki hileleri yasaklamaya gitmiyor. LS-RP.tr başarısızlık örneğidir arkadaşlar deneyebileceğim her şeyi denedim. Buraya yazmadığım diğer isimler yazdıklarımdan gerekli göndermeleri aldıklarını düşünüyorum. Üstüne alınmayanlar yaptıklarınız için teşekkürler.

LS-RP.tr artık yok bu isim altında açılacak scam sunuculara da kanmayın.

kilit & arşiv