GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Destan Hirsiz Polis | Eski Hesaplar Döndü

Başlatan Rouge, 31 Ocak 2019, 16:56:44

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rouge

Merhaba arkadaşlar, çoğu kişinin bildiği Destan Hirsiz Polis sunucumuz geri dönmüştür.
Sunucumuz  23.01.2018 tarihinde kurulup 1 kez ara verdikten sonra geri döndü şimdi ise sunucumuzun gelişeceğine inanıyoruz eğerki gelişir isek sunucumuzun İP Adresi deişip 6 Aylık Makinamız alınacaktır belirtmeliyimki şuan deneme aşamasındayız beklediğimiz ilgi, alaka yı alabilirsek hepde burada olacağımıza Caanı Gönülden İnanıyorum.
Silah Marketi Nedir? Silah marketi /sMarket komuutu ile görebilirsiniz. İstek üzerine bu şekilde bir komut yapıldı. Hakkında Fotoğraf:

Sunucumuzun Tanıtım Videosu:
[/color]

Tüm Sistemleri Görmek İçin /tSistemler

Tüm Komutları Görmek İçin:

Evi Nasıl Oyuncuya Satarım:

Evi oyuncuya satman için ilk önce eve girip /epanel diyip > evi oyuncuya sat > oyuncu id > miktarı giriniz.

Ev Sistemi hakkında:
Ev sistemi 1-10 araçlıya kadar çıkabilir ev almak için paranızın yeterli olması gerekiyor paranız yeterli ise /evsatinal diyerek satın alabilirsiniz. Daha sonra ''y'' tuşuna basarak eve girebilir /ePanel diyerek evinizin ayarlarını yapabilirsiniz. Araç almak için ise galeriye gidebilirsiniz. /gps > Galeri
Ev Sistemi Hakkında Fotoğraflar:

Galeri:

Soygun Sistemi Hakkında:
Soygun Sistemi İçin Dükkanlara Girip Kırmızı Chenckponite girerek soyabilirsiniz.

DM Sistemi Hakkında Video:

Yönetim Ekibimi Şu Şekilde
Sahip: Melih026
Mapper: Melih026
Admin: Şuan Admin Yok
Sunucu IP: 77.83.202.170:7777
Sunucu Sistemleri Özet:
Geniş Çaplı Anti Hile
Soygun Sistemi
Gelişmiş Ev Sistemi
Çete Sistemi
DM Sistemi
Etkinlik Sistemi
Adminler için güvenlik sistemi
HeadShot Sistemi
Gelişmiş Admin Sistemi
ATM Sistemi
Sunucu Hep Gece
Yenilenmiş Banka İnteriör
/sMarket -Silah Market Komutu
Özel Kodlanmış Bakiye Sistemi
10 Dakikada bir Skor Para
RCON Güvenlik
Discord Chat Sistemi
Ev Reklam Sistemi

5 Ay Önce Bakiye Sistemi İçin Tanıtım Çekmiştim.

TANITIM KURALLARINI OKUDUM VE KABUL EDİYORUM.       
Eğer Tanıtım Konusunda Eksiğim Var İse Yetkili Kişiler Uyarırsa Sevinirim.
Son düzenlenme: 31 Ocak 2019, 17:24:05 Melih026

Neastron.

Rouge

Xchatt

Keşke, baya bi önceden sunucuyu ilk actıgında HostedTap acsaydin sunucu şuan 60'ları bile görebilirdi ginede başarılar.

Sa-Mp 2014-2020

Rouge

Alıntı yapılan: Chatt - 31 Ocak 2019, 18:47:19

Keşke, baya bi önceden sunucuyu ilk actıgında HostedTap acsaydin sunucu şuan 60'ları bile görebilirdi ginede başarılar.

Tesekkkurler hosted tab konusunda ortak arıyorum. Fakat hosted tabi yazin alacağım.

HeartlesS

Codes.

Güzel Yorumlarınız İçin Teşekkürler Arkadaşlar!

Rouge

Duyuru:Sunucumuzda Hosted Tab yazın alacağız, yazın almamızın sebepleri ise okul var ilgilenemeyiz ve suan cok fazla HP sunucusu var. Yazın Hosted Tab ile sizlerleyiz, suan sunucu acik kalirmi kalmazmi bilemeyiz. Fakat yazın hosted tab ile karsinizda olacagız.

Backup

Alıntı yapılan: Melih026 - 02 Şubat 2019, 21:54:12

Duyuru:Sunucumuzda Hosted Tab yazın alacağız, yazın almamızın sebepleri ise okul var ilgilenemeyiz ve suan cok fazla HP sunucusu var. Yazın Hosted Tab ile sizlerleyiz, suan sunucu acik kalirmi kalmazmi bilemeyiz. Fakat yazın hosted tab ile karsinizda olacagız.

Hosted tab alman bir şey ifade etmiyor. Eğer doğru politikalarla ve olgun, kaliteli bir yönetim ile oyunculara hizmet verip eğlenceyi sağlarsan hosted tabsız çok rahat 30-40 kişi olursun.

Yukarda saydıklarım olmadan hostedi alman senin oyuncu sayını en fazla 20-30 kişi yükseltir. Dahası için üste emek koymalısın.

Ayrıca hostedi bir ay aldın ikinci ayda mı cebinden ödeyeceksin ? Doğru politikalar olmadan satış bile yapamazsın.

Medcezir

Alıntı yapılan: Backup - 08 Şubat 2019, 15:21:59

Alıntı yapılan: Melih026 - 02 Şubat 2019, 21:54:12

Hosted tab alman bir şey ifade etmiyor. Eğer doğru politikalarla ve olgun, kaliteli bir yönetim ile oyunculara hizmet verip eğlenceyi sağlarsan hosted tabsız çok rahat 30-40 kişi olursun.

Yukarda saydıklarım olmadan hostedi alman senin oyuncu sayını en fazla 20-30 kişi yükseltir. Dahası için üste emek koymalısın.

Ayrıca hostedi bir ay aldın ikinci ayda mı cebinden ödeyeceksin ? Doğru politikalar olmadan satış bile yapamazsın.
Aynen öle. insanlar sunucu cok olduguna bakmıyor. Aksine eglenceye bakıyor. vede bu benim dusuncem, insanları yarısı korkuyor bu sunucu kapanacakmı emek verecegim. gibi şeylerden heveslık olmıcagını emeklerinden belirtmelisin. başarılar dilerim.
Son düzenlenme: 08 Şubat 2019, 15:58:26 Ewerzy

Rouge

Yorumlariniz icin tesekkurler, Backup'un dedigi gibi herseyi rayına oturtalım bir hersey hallolucak.

ElChapo

Paran boşa gidecek bundan emin olabilirsin.Şu an zirvede tek bir kişi var onun da düşeceğini zannetmiyorum.

Odisseas

Sen benim adımı bile anamazsın. Bırak dost kalmayı sen benim düşmanım bile olamazsın...

Rouge

Alıntı yapılan: Public. - 09 Şubat 2019, 10:41:53

Paran boşa gidecek bundan emin olabilirsin.Şu an zirvede tek bir kişi var onun da düşeceğini zannetmiyorum.

Haklisin Sana hak hak veriyorum düşüncen icin saol cansın.