GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Creation Hırsız Polis | www.creation-hp.com

Başlatan 5YPEXE, 01 Ekim 2018, 01:44:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ChaoS

Bugün 17.00 Sunucu'da Yapılacak Bireysel Turnuvalar'a Katılabilirsiniz. Ödüllü Turnuva
Son düzenlenme: 21 Nisan 2019, 12:55:00 ChaoS

Abode After Effetcs

Abode Premiere Pro

Alp.

Seviyorum bu çocuğu, hırslı. hoşuna gidiyor yönetmek

5YPEXE

Alıntı yapılan: Mütemadiyen - 21 Nisan 2019, 18:01:04

Seviyorum bu çocuğu, hırslı. hoşuna gidiyor yönetmek

Değerli yorumun için teşekkürler.  :kalp:

Aglaron

Serverda para kasmak çok zor, 2 haftada ancak bir ev parası kasabildim. Serverdaki eski oyuncular biraz yeni başlayanlara yardım etse bu kadar cimri olmasa çok hoş olur. Adamlarda 1 milyar para var 1m rica ediyorum onu bile atmıyorlar yönetime lafım yok ancak oyuncularının bu tutumlarını hiç beğenmiyorum.

İnsanlar, birbirlerine yardımdan el çektikleri gün, insanlık yok olur, karşılıklı dayanışma olmazsa, toplumlar olmaz.

Walter Scott

5YPEXE

Alıntı yapılan: Aglaron - 21 Nisan 2019, 19:41:00

Serverda para kasmak çok zor, 2 haftada ancak bir ev parası kasabildim. Serverdaki eski oyuncular biraz yeni başlayanlara yardım etse bu kadar cimri olmasa çok hoş olur. Adamlarda 1 milyar para var 1m rica ediyorum onu bile atmıyorlar yönetime lafım yok ancak oyuncularının bu tutumlarını hiç beğenmiyorum.

Beratçığım ne yaptın yav? Ne para isteğidir bu? AFK bırakmak yerine sürekli soygun yapsan para kasıvericen zaten..  :sigara: :kahkaha2:

Guapo

twoground

Umut'u yakından tanıyorum elbet o da beni tanıyordur sunucusunu gayet iyi yönetiyor başarılarının devamını diliyorum.

ElChapo

5YPEXE

Alıntı yapılan: Public. - 23 Nisan 2019, 20:30:31

Umarım eski oyuncu sayısına ulaşırsınız.

Hepimizin tesellisi bu yönde, değerli yorumun için teşekkürler.

N0SY

5YPEXE

Creation Gaming Yeni IP ile sizlerle! Yeni IP : 46.105.233.108:7777

5YPEXE

Sunucuya ban affı gelmiştir. Blacklist'te olan kullanıcılarımız yönetim ile iletişime geçebilir.

5YPEXE

Sunucu IP'si tekrar eski IP'ye dönmüştür. Giriş yapmak için yeni IPmizi kullanabilirsiniz.
Yeni IP ;  77.83.201.163:7777

5YPEXE