GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Creation Hırsız Polis | www.creation-hp.com

Başlatan 5YPEXE, 01 Ekim 2018, 01:44:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Backup

Şuan ki Hırsız-Polis sunucularına genel olarak baktığımda rakip olarak görebileceğim tek sunucusunuz. Başarılar dilerim.

DracDonix

Eee ne demişler ; Büyük lokma ye, büyük konuşma.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

5YPEXE

Alıntı yapılan: DracDonix - 13 Nisan 2019, 20:49:00

Allah allah, ben ne zaman büyük konuşmuşum yahu. Baltalamak için elinden geleni yapıyorsun ha, sunucuya girip hakaret ediyorsun küfürler ediyorsun. Garip, ruh halini anlamak zor.  :kro:

DracDonix

Hakaret etmiyorum adminlerinizin bilgisi yetersiz.
Pingim 70 altında değildi sunucuya göre esc bug diye hapis yedim ne yazık ki olanlar oldu  :maalesef:

Şerefine eski dostum  :serefe:

DracDonix

5YPEXE

Alıntı yapılan: DracDonix - 14 Nisan 2019, 16:19:00

Ekibinde bulunduğun sunucu bunu gayet güzel örnekledi zaten  ;)

Ayrıca, her sunucunun da bir sonu var. Bu cevabı sana veren kişi 15-16 yaşlarındaki bir rehber. Açık aramak yerine yapıcı eleştiri yapsaydın, belki de kişisel gelişimin artardı..

NOT : Kural ihlali yapan her kişi cezalandırılır. Özellikle sunucuya küfür eden kişilere sınırsız ban atıyoruz. Bunu sende yaşadın zaten  :kahkaha:
Son düzenlenme: 14 Nisan 2019, 16:27:03 5YPEXE

DracDonix

Alıntı yapılan: 5YPEXE - 14 Nisan 2019, 16:25:28

Alıntı yapılan: DracDonix - 14 Nisan 2019, 16:19:00

Ekibinde bulunduğun sunucu bunu gayet güzel örnekledi zaten  ;)

Ayrıca, her sunucunun da bir sonu var. Bu cevabı sana veren kişi 15-16 yaşlarındaki bir rehber. Açık aramak yerine yapıcı eleştiri yapsaydın, belki de kişisel gelişimin artardı..

NOT : Kural ihlali yapan her kişi cezalandırılır. Özellikle sunucuya küfür eden kişilere sınırsız ban atıyoruz. Bunu sende yaşadın zaten  :kahkaha:

Ekibinde bulunduğum sunucu dediğin gibi her şeyin bir sonu vardır ve onlarda bunun sonunu getirdi ama yoğun istek üzerine tekrardan aktif olmaya hazırlanıyor.

Siz rehberlerinizi neye göre alıyorsunuz anlayamadım oyun bilgisi olanları mı? yoksa olmayanlar mı?

Küfürler savurduğumu kural ihlali yapmadığımı inkâr etmedim.  :dans:

Backup

Alıntı yapılan: Public. - 13 Nisan 2019, 23:11:55

Alıntı yapılan: Backup - 07 Nisan 2019, 22:14:14

Şuan ki Hırsız-Polis sunucularına genel olarak baktığımda rakip olarak görebileceğim tek sunucusunuz. Başarılar dilerim.
Bu sunucuyu rakip alacak kadar düşmediniz sanırım?

Düşmek ? Ciğeri 5 para etmez sunucular ile kendimi aynı segmentte görmüyorum. Yüzüme gülüp arkamdan küfür edip, reklam yapanları mı rakip olarak göreyim ?

5YPEXE

Alıntı yapılan: Backup - 14 Nisan 2019, 19:46:26

Düşmek ? Ciğeri 5 para etmez sunucular ile kendimi aynı segmentte görmüyorum. Yüzüme gülüp arkamdan küfür edip, reklam yapanları mı rakip olarak göreyim ?

Ne güzel demişsin öyle.  :serefe:

5YPEXE

Forum ile Discord bağlantılı hale getirilmiştir. Yakın bir vakitte de Oyun sunucumuz ile Discord sunucumuz bağlantılı hale getirilecektir.

sadkenni

Alıntı yapılan: DracDonix - 13 Nisan 2019, 21:08:22

Hakaret etmiyorum adminlerinizin bilgisi yetersiz.
Pingim 70 altında değildi sunucuya göre esc bug diye hapis yedim ne yazık ki olanlar oldu  :maalesef:

Şerefine eski dostum  :serefe:

fnzon tarafından ziyaret edildin

AlpayCY

:spam:Alıntı yapılan: Backup - 07 Nisan 2019, 22:14:14

Cidden bu kadar düştünüz mü?

DracDonix

Alıntı yapılan: AlpayCY - 15 Nisan 2019, 19:37:22

:kahkaha: :kahkaha: :kahkaha: :kahkaha: :kahkaha: :kahkaha:

Backup

Alıntı yapılan: AlpayCY - 15 Nisan 2019, 19:37:22

Tasmanı kimin tuttuğunu diğer iletilerinden görebiliyorum. O yüzden ciddiye bile almıyorum seni.

Dwayne

Gün içerisinde yoğunluğa göre, aktiflik artış gösterirse bakiye ödüllü O-X Yarışması yapılacaktır. Oyuncularımıza duyurulur.