GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Creation Hırsız Polis | www.creation-hp.com

Başlatan 5YPEXE, 01 Ekim 2018, 01:44:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Xchatt

Alıntı yapılan: Caner Karaca - 23 Mart 2019, 16:29:03

Bordo Şapkalı Hemckır RoUgE. ve ParazİT Creation'a ddos/herhangi bir saldırı atıyor...
Tebrikler, SA-MP Camiası kurtarıldı  :helal:

İşiniz yok sanırım, yaptığınız kendi sunucunuza adam çektirmiyor, sizin gibi insanlar yüzünden oyuncular SA-MP camiasından soğuyor ve tamamen bırakıyorlar. Zaten bilgisayarların gelişmesiyle insanlar başka oyunlara yöneliyorlar birde sizin...

Ayrıca hesap çalmakla sunucuya zarar vermenin yanı sıra oyunculara da veriyorsunuz, emekleri boşa gidiyor, kısacası kul hakkı.

Katılıyorum 👊

Sa-Mp 2014-2020

Lesath

Bordo Şapkalı Hemckır RoUgE. ve ParazİT Creation'a ddos/herhangi bir saldırı atıyor...

İşiniz yok sanırım, yaptığınız kendi sunucunuza adam çektirmiyor, sizin gibi insanlar yüzünden oyuncular SA-MP camiasından soğuyor ve tamamen bırakıyorlar. Zaten bilgisayarların gelişmesiyle insanlar başka oyunlara yöneliyorlar birde sizin...

Ayrıca hesap çalmakla sunucuya zarar vermenin yanı sıra oyunculara da veriyorsunuz, emekleri boşa gidiyor, kısacası kul hakkı.

Ellerinize sağlık, çok güzel anlatmışsınız olayı ekstra olarak bende şunu eklemek istiyorum, her ne kadar oyunda olsa, hesap bilgileri vs. kişisel verilerin korunması amacıyla TCK şöyle diyor.;

5237 Sayılı Türk Ceza Kanunu Madde 136- (1) Kişisel verileri, hukuka aykırı olarak bir başkasına veren, yayan veya ele geçiren kişi, iki yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

Yıllar yıllar önce, MMORPG oyunu olan Knight Online oyununda buna benzer bir olaydan ötürü ceza almış kişiler tanıyorum, haberlerden değil bizzat bulunduğum konumda yaşanmıştı. Kısacası bu işler dışarıdan basit gibi gözüksede sağlam cezaları var  :helal:

5YPEXE

Alıntı yapılan: Lesath - 23 Mart 2019, 17:01:36

Ellerinize sağlık, çok güzel anlatmışsınız olayı ekstra olarak bende şunu eklemek istiyorum, her ne kadar oyunda olsa, hesap bilgileri vs. kişisel verilerin korunması amacıyla TCK şöyle diyor.;

5237 Sayılı Türk Ceza Kanunu Madde 136- (1) Kişisel verileri, hukuka aykırı olarak bir başkasına veren, yayan veya ele geçiren kişi, iki yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

Yıllar yıllar önce, MMORPG oyunu olan Knight Online oyununda buna benzer bir olaydan ötürü ceza almış kişiler tanıyorum, haberlerden değil bizzat bulunduğum konumda yaşanmıştı. Kısacası bu işler dışarıdan basit gibi gözüksede sağlam cezaları var  :helal:

Benim de eklemek istediğim şeyler şunlar ; Defalarca kez sabır çektik. Bazı olaylar nezdinde, yaşanmışlıklar babında. Bunu bir çok kişi biliyor. Bundan sonra sunucumuza veyahut oyuncularımıza en ufak bir saldırı vs. yapıldığında karşısında sürekli olarak duracağız. Olay nereye giderse gitsin, bunu her daim yapacağız. Bu da bütün oyuncularımıza sözümüzdür.

Criy

Alıntı yapılan: Rouge. - 23 Mart 2019, 16:31:09

DDoS  derken ? Bu DDoS Olayı 5YPEXE ile özelden konuşacağım.
Türkiye bilişim'in fransa lokasyon da genel bir sorun vardir. açıkta istifade yararlanmayın biz vurduk die, hadi git sen hile kodla

5YPEXE

Düzenli olarak yapılacak olan etkinlik takvimi, detaylı bilgi için TIKLA

Son düzenlenme: 24 Mart 2019, 12:27:53 5YPEXE

sweezy

Başarılar. Gayet güzel gidiyorsunuz. Bu tempo ile devam.  :helal:  :sigara:

5YPEXE

Alıntı yapılan: sweezy - 24 Mart 2019, 17:31:28

Başarılar. Gayet güzel gidiyorsunuz. Bu tempo ile devam.  :helal:  :sigara:

Güzel yorumun için teşekkürler. <3

O-X Etkinliği için yapılan haritamız yayında!

5YPEXE

5YPEXE

Sunucu içerisinde yapılacak olan bazı etkinliklerin açıklamaları ve nasıl olacaklarına dair bilgiler ektedir.

5YPEXE

Sunucumuzun IP Adresi güncellenmiştir. YENI İP : 91.134.127.217:7777

5YPEXE

Yeni oyun modumuz geçen günlerde tekrardan editlenip, oyuncuların kullanımına sunulmuştur. Beraberinde bir çok yenilik gelmiştir. Bir çok kişinin de bildiği üzere eski sunucu ortaklarından bir kişinin yaptığı şeylerle günlerdir, haftalardır uğraşıyoruz. Kişinin yaptığı saçmalıklara karşı bütün oyuncularımız ve yönetim ekibimiz her daim karşı çıktı. Gün bugündür ki bu sorunun da üstesinden geldik. Yeni modumuz revize edilmiş bir şekilde oyuncuların kullanımına sunuldu. Yeni modun gelişi ile 2.5 sürümüne adım atmış oluyoruz. Yakın bir tarihte güncellemelere eski tempo ile devam edeceğiz. Beklemede kalın, sizinle birlikte daha iyiye!

DracDonix

Alıntı yapılan: 5YPEXE - 03 Nisan 2019, 20:17:13

Yeni oyun modumuz geçen günlerde tekrardan editlenip, oyuncuların kullanımına sunulmuştur. Beraberinde bir çok yenilik gelmiştir. Bir çok kişinin de bildiği üzere eski sunucu ortaklarından bir kişinin yaptığı şeylerle günlerdir, haftalardır uğraşıyoruz. Kişinin yaptığı saçmalıklara karşı bütün oyuncularımız ve yönetim ekibimiz her daim karşı çıktı. Gün bugündür ki bu sorunun da üstesinden geldik. Yeni modumuz revize edilmiş bir şekilde oyuncuların kullanımına sunuldu. Yeni modun gelişi ile 2.5 sürümüne adım atmış oluyoruz. Yakın bir tarihte güncellemelere eski tempo ile devam edeceğiz. Beklemede kalın, sizinle birlikte daha iyiye!

:serefe:

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

5YPEXE

5YPEXE

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)