GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Creation Hırsız Polis | www.creation-hp.com

Başlatan 5YPEXE, 01 Ekim 2018, 01:44:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

5YPEXE

Hırsız Polis'e uzak olan oyuncularımız için iki bölümlük genel tanıtım videosu yayında!

5YPEXE

Sunucumuz önlem modundadır. Hesap güvenliği için bu yapılması gerekliydi. Önlem modundan çıktıktan sonra bütün oyuncularımız 05.02.2019 15:26 tarihinden itibaren şifrelerini yenilemedilerse, yenilemeleri önerilir.

Rouge

Elimden gelen bir sey olursa, her daim arkandayim.
Son düzenlenme: 09 Şubat 2019, 17:34:45 Melih026

Odisseas

Sen benim adımı bile anamazsın. Bırak dost kalmayı sen benim düşmanım bile olamazsın...

Rouge

Mod olayini ne yapmayi düşünüyorsun?
Son düzenlenme: 14 Şubat 2019, 11:16:29 Rouge.

5YPEXE

Alıntı yapılan: Rouge. - 14 Şubat 2019, 11:14:30

Yönetimsel şeyleri oyuncularla paylaşmayı sevmiyorum. Çare tükenmez. Ne demişler ; better days are coming

5YPEXE

5YPEXE

Odisseas

Sen benim adımı bile anamazsın. Bırak dost kalmayı sen benim düşmanım bile olamazsın...

5YPEXE

Ben bu yorum hakkında hiçbir şekilde cevap verip konuyu uzatmayacağım çünkü ben cevap verip, açıklama gereği duyarsam konum "kilitli" kısmına aktarılacak. Benden izin alınmadan adeta "ifşalarcasına(en azından kendi yorumunuz  :P)" yayımlamanız doğru olmayan bir davranış. Böyle bir mesaj atarak ekibimizi kışkırtıyorsunuz. Ben o kişileri bu konuya cevap atmamaları için susturuyorum. Yorumun gerçekten "tartışma, eleştiri" içerikli olsaydı zaten Moderatörler tarafından silinmezdi. Atılan yorumda sunucuyu kötüleme, aşağılama vb. şeylerden başka görüntülenmiyor. Benim ismimi istediğin kadar kirlet. Benimle birlikte diğer kişileri bu kirliliğe sokma. Ben dediklerimin sonuna kadar arkasındayım. Eğer ki attığın yorum silinmezse(2 kere silindi, her neyse) bende o halde "ifşa" niteliğinde bir konuşma yaparım olaylar iyice büyür. İnsanları bu tarz eksik bir görüş ile etkilemek yerine adap ve edep kurallarıyla bize ulaşsaydınız, sorununuzu gerçekten insan gibi anlatsaydınız(farklı oyunları bahane etmeyerek  :P) bu tarz şeyler yaşanmayacaktı. Yaptığınız kışkırtmadan, çoğu yorumunuz ise iftiradan başka bir şey değildir.

Kişinin paylaştığı yorumda benden izin alınmayarak yazılarım paylaşılıyor. Benden izin alınmadığı ve yukarıda da belirttiğim maddeler çevresinde bu kişinin yorumunun silinmesini istiyorum. 2 kere sildiğiniz gibi. Umarım kendisine cevap niteliğinde olmuştur. Teşekkürler.

Odisseas

kribbly

Alıntı yapılan: 5YPEXE - 27 Şubat 2019, 18:24:02

Atılan yorumda sunucuyu kötüleme, aşağılama vb. şeylerden başka görüntülenmiyor. Benim ismimi istediğin kadar kirlet. Benimle birlikte diğer kişileri bu kirliliğe sokma.

Zaten konunun sadece ama sadece seninle ilgisi var diğerleriyle ilgisi yok boşuna yine laf cambazlığı yapmana ve hedef göstermene gerek yok, bu sunucuyu karalamak için yapılan bir yorum değil sadece neler yaşadığımızı kanıtlarıyla paylaştığım bir açıklama.

Böyle bir mesaj atarak ekibimizi kışkırtıyorsunuz. Ben o kişileri bu konuya cevap atmamaları için susturuyorum.

Onların da konuya görüşlerini iletmelerini seve seve isterim çünkü zaten amacımız size arkadan vurup ifşanızı paylaşmak olsa en başından "foruma bakın" diye bir şey söylemezdik bizim de istediğimiz cevaplar sadece.

İnsanları bu tarz eksik bir görüş ile etkilemek yerine adap ve edep kurallarıyla bize ulaşsaydınız, sorununuzu gerçekten insan gibi anlatsaydınız(farklı oyunları bahane etmeyerek  :P) bu tarz şeyler yaşanmayacaktı.

:helal: , kanıtlarda da açık ve bariz bir şekilde görüldüğü üzere sana ulaşmaya çalıştığımızda oyundan banla, discordtan banla ondan sonra forumdan olay bu noktaya gelince bize ulaşsaydınız(AHAHAHAHAHA) yaz, dediğim gibi her şey kanıtlarda açık ve net.

Yaptığınız kışkırtmadan, çoğu yorumunuz ise iftiradan başka bir şey değildir.

Bakarsan ortada kanıtsız bir yorum yok, artık gerçeklerle yüzleşmenin zamanı gelmedi mi?

Kişinin paylaştığı yorumda benden izin alınmayarak yazılarım paylaşılıyor. Benden izin alınmadığı ve yukarıda da belirttiğim maddeler çevresinde bu kişinin yorumunun silinmesini istiyorum. 2 kere sildiğiniz gibi.

Bunlar seninle başkasının konuşması değil, senin ve benim aramla, genel sohbette yazdıkların ve seninle Ömer'in arasında olan konuşmalar.

Eğer ki konuşmanın kanıt olarak kullanılmasını istemiyorsan en başından iyi düşüneceksin yazmayacaksın, umarım bir gün adam gibi cevap verirsin adam gibi sorunumuzu hallederiz.

Ama böyle hedef göstererek, kaçmaya çalışarak hiç bir yere varamayız.

İyi akşamlar.

time goes by

5YPEXE

Alıntı yapılan: kribbly - 27 Şubat 2019, 18:42:15

Her şeyi açık ve net aslında paylaşmışım. Okuyup anlaşılmadığı bariz. Bu olayı devam ettirerek konumun riske girmesini istemiyorum. Moderatörler gerekli işlemi yapacaktır. Kullanıcılar zaten gördü göreceğini şunu da tekrar ve tekrar söylüyorum; "Söylediğimin her şeyin sonuna kadar ar-ka-sın-da-yım." Kimseden korkum olmadığı gibi benimle bu konuyu tartışmak isteyen her kişiyle tartışırım. Sunucum üzerinde olan tartışmayı, meseleyi buraya taşımak istemiyorum. PawnoTurk gibi bir platformda zaten böyle bir şeyi onaylamayacaktır.