GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Creation Hırsız Polis | www.creation-hp.com

Başlatan 5YPEXE, 01 Ekim 2018, 01:44:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

5YPEXE

Yeni etkinlik konuya eklenmiştir!

ETKİNLİK : İlk 100.000(100K) Skor'a ulaşan oyuncu 100 TL Bakiye ödülü kazanacaktır!

Savagery

Sunucudaki bir iki ışık efekti eklenmiş bir aracı gerçek parayla 30-50 tl ye satıyorsunuz. Oyuncuları para kaynağı olarak görmeyin. Elbette bir sunucuda özel sistemler felan olabilir.Ve onları siz istediğiniz fiyat satışa çıkarabilirsiniz, bu sizin sunucunuz, fikriniz ben karışamam. Ama maddi sıkıntısı olan oyuncularıda anlamanız gerek. Umarım anlayışla karşılarsınız. İyi forumlar.
Son düzenlenme: 18 Ekim 2018, 19:55:51 Revengers

5YPEXE

Alıntı yapılan: Revengers - 18 Ekim 2018, 19:51:38

Sunucudaki bir iki ışık efekti eklenmiş bir aracı gerçek parayla 30-50 tl ye satıyorsunuz. Oyuncuları para kaynağı olarak görmeyin. Elbette bir sunucuda özel sistemler felan olabilir.Ve onları siz istediğiniz fiyat satışa çıkarabilirsiniz, bu sizin sunucunuz, fikriniz ben karışamam. Ama maddi sıkıntısı olan oyuncularıda anlamanız gerek.

:) Öncelikle o özel araçları dikkatli kontrol etmediğiniz epeyce açık. Özel araçların tek özelliği ışık efekti ya da modifiyeli olması değil ki? Keşke biraz daha bilgi birikimiyle yorum yapsaydınız. Ayrıca maddi sorun yaşayan oyuncularımız içinse etkinlikler, çekilişler düzenliyoruz. Yorumun için çok teşekkürler.

İyi forumlar  :evet:

5YPEXE

Yeni eklenecek olan sistemlerin duyurusu konuya eklenmiştir.

Ada Sistemi
Unvan Sistemi
Son düzenlenme: 20 Ekim 2018, 20:07:15 5YPEXE

DracDonix

PhenoMapping

Alıntı yapılan: 5YPEXE - 14 Ekim 2018, 19:05:03

Ufak çaplı yapılan bir montaj derlemesi ve Özel Araç tanıtım videomuz yayınlanmıştır.

Sana halen ne kadar kin tutsam da güzel video olmuş.

TS-AutoCAD-SolidWorks-Fusion360-CATİA

5YPEXE

Alıntı yapılan: PhenoM - 20 Ekim 2018, 21:26:45

Alıntı yapılan: 5YPEXE - 14 Ekim 2018, 19:05:03

Ufak çaplı yapılan bir montaj derlemesi ve Özel Araç tanıtım videomuz yayınlanmıştır.

Sana halen ne kadar kin tutsam da güzel video olmuş.

Kin tutmayı kendin seçtin. Ben seninle düzgün bir konuşma arayışına da girmiştim.
Yorumun için teşekkürler.

juqi

5YPEXE

DracDonix

Son düzenlenme: 21 Ekim 2018, 18:05:27 DracDonix

DracDonix

Silver

Normalde kimseye karşı kin tutmuyor, kimseye karşı kötü yönden bakmıyoruz. Bize ne yapılsa üstesinden birlikteliğimiz ve dostluğumuzla geliyoruz. Fakat tarafımıza karşı oluşan kinlerin düzeltilmesine rol oynayan kimse yok. Sonuç olarak bizleri tanıyanlar, içimizdeki dostluğu şefkati birke zaman tattığında artık kopamayacak hale geliyor. Ben bağımsız dostluğu, arkadaşlığı, güveni @5YPEXE'de bula biliyorken insanların gereksiz kinleri en azından bir bakımda akılda çokca soru oluşturuyor. Bizlerle bir sorunu olan kişilerle muhattap yollarına girerken bile son derece sabırlı, hoş görülü davranıyoruz. Bu arada; platforma katkı sağlayan Hırsız Polis oyuncusu tabiriyle oyuncu ve ekip arkadaşlarıma çokca teşekkür ederim.
Son düzenlenme: 22 Ekim 2018, 18:26:09 Silver
U Roleplay | root >> WEB

Silver

Alıntı yapılan: Yusuf - 22 Ekim 2018, 18:28:47

Alıntı yapılan: Silver - 22 Ekim 2018, 18:25:07

Normalde kimseye karşı kin tutmuyor, kimseye karşı kötü yönden bakmıyoruz. Bize ne yapılsa üstesinden birlikteliğimiz ve dostluğumuzla geliyoruz. Fakat tarafımıza karşı oluşan kinlerin düzeltilmesine rol oynayan kimse yok. Sonuç olarak bizleri tanıyanlar, içimizdeki dostluğu şefkati birke zaman tattığında artık kopamayacak hale geliyor. Ben bağımsız dostluğu, arkadaşlığı, güveni @5YPEXE'de bula biliyorken insanların gereksiz kinleri en azından bir bakımda akılda çokca soru oluşturuyor. Bizlerle bir sorunu olan kişilerle muhattap yollarına girerken bile son derece sabırlı, hoş görülü davranıyoruz. Bu arada; platforma katkı sağlayan Hırsız Polis oyuncusu tabiriyle oyuncu ve ekip arkadaşlarıma çokca teşekkür ederim.

Oyunu bırakmana üzüldüm, artık bu zamanlarda sizler gibilerini bulmak çok zor olacak.

Yanlış anlamışsın, tekrar okumanı öneririm. İyi dileklerimi belirttim hâlâ bi kaç rakibim diye geçinen insanlara kin tutanlara. Ayrıca teşekkür ederim iltifatın için.

U Roleplay | root >> WEB