GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Creation Hırsız Polis | www.creation-hp.com

Başlatan 5YPEXE, 01 Ekim 2018, 01:44:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Guapo

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Typrison

Hepimiz için hayırlısı olsun, aramıza yeni katılan @haroldfinch 'in , oyunculara daha iyi oyun deneyimi sunmak, yeni özellikler ekleyerek daha iyi bir Hırsız-Polis yaşatacağından eminim. Yakında yeni sistemler, yeni özellikler bizleri bekliyor.

5YPEXE

5YPEXE

TheLucifer

İlk Yetki Aldığım Sunucu,Biraz Fazla Disiplinliler Ama Çok Kral Adamlar <3

5YPEXE

v2.6 güncellemesi yayında! Güncelleme notları ektedir.

Medcezir

DracDonix

Sunucu için kötüleme maksatlı bir ileti atmıyorum.Sadece userleriniz'e gerekli bilgi ve duyuruyu yapmanız iyi olur.

5YPEXE

Alıntı yapılan: DracDonix - 11 Mayıs 2019, 14:24:22

Kişinin ipsini bize iletirse yönetim ekibinizdeki kişiler, kişiye gerekli ceza yaptırımı uygulanır. Bunu seninde bilmene rağmen, buraya "kötülemiyorum" diyerekten ileti atıyorsun fakat kötülediğinin farkında değilsin. Her oyuncuya hükmetme şansım olsa zaten yapardım şu vakte kadar. Kaos çıkartmaya çalışmalarda bir numarasın.

DracDonix

Alıntı yapılan: 5YPEXE - 11 Mayıs 2019, 14:30:11

Alıntı yapılan: DracDonix - 11 Mayıs 2019, 14:24:22

Kişinin ipsini bize iletirse yönetim ekibinizdeki kişiler, kişiye gerekli ceza yaptırımı uygulanır. Bunu seninde bilmene rağmen, buraya "kötülemiyorum" diyerekten ileti atıyorsun fakat kötülediğinin farkında değilsin. Her oyuncuya hükmetme şansım olsa zaten yapardım şu vakte kadar. Kaos çıkartmaya çalışmalarda bir numarasın.

Kaos çıkartan sensin iletiyi kötüleyerek sen başlatın.Geri ileti atmıyacam iyilikte yaramıyor ise  :@@

Redfield

Ryroz