GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Central Roleplay - www.central-roleplay.tk

Başlatan SpooK, 21 Eylül 2018, 01:22:43

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SpooK

Dediğine katılıyorum ve o kişiyle yollar ayrıldı. Kendim yönetemememin sebebi Dershane kursu, Ehliyet kursu, yanında iş ve uzak mesafe, artı olarak PC'min sunucu reklamından 1 hafta sonra bozulduğu için bu durumdadır. Eksikler tamamlanıyor. Şuan sadece kurucu olarak adminler ver ve developer. Dediğinize katılıyorum. Başta çoban yoksa o sürü dağılır bir nêvi.

YOTUBUE KANALIM
ABONE OL

cho95

"One day my mortal body will turn to dust, but the Turkish Republic will stand forever."
"1881-1938"

SpooK

Birileri adımıza sunucu açıcakmış geliştirmekte olduğum mod ve tek benim ve salih kardeşimin olduğu yönetimi baştan toplayacağım ve tekraesan eğlence için sizlere sunacağım. Konu tekrardan güncellenecek.
Son düzenlenme: 22 Aralık 2018, 15:53:01 SpooK
YOTUBUE KANALIM
ABONE OL

Salih[Sucuk]

Modumuz henüz geliştirilme aşamasındadır. Beklemede kalın ve ayrıca; yönetim kadrosu eskiden yaşadığımız hayal kırıklıkları gibi olmayacaktır. Yepyeni bir oyun modu ile geri döneceğiz! İyi forumlar.
Son düzenlenme: 22 Aralık 2018, 16:41:47 Salih[Sucuk]

Lork

Umarım eskiden olan hataları yapmazsınız başarılar diliyorum.

Alesta Ä°s Here

Domain alacak paranız yok burada parazit yapıyorsunuz :D Yasin git kendine bilgisayar al İnternet kafeden zor oluyordur  :kahkaha:

Vlay

Salih[Sucuk]

Alıntı yapılan: Alesta - 23 Aralık 2018, 14:59:09

Domain alacak paranız yok burada parazit yapıyorsunuz :D Yasin git kendine bilgisayar al İnternet kafeden zor oluyordur  :kahkaha:

Alesta yine ağlıyorsun dostum ne oldu? Sunucu kötüleyince kendini büyük falan mı sandın :D Git eski modumuzu geliştir sunucunda bakalım. İyi forumlar...
Son düzenlenme: 25 Aralık 2018, 16:33:33 Salih[Sucuk]

SpooK

Laf sokmak senin gibi çocuklar için seviyemi seninkine düşüremeyeceğim. Büyüklerine saygılı ol. Bilgisayarım olmadığı zamanlar vardı bence eskiyi bırakıp varmı yokmu araştırma yap sonuçta hala yok sanıyorsun. Domaini bırak domain şirketi kuracak kadar var tabi sonra ego dersin o yüzden domain için Oyuncu olmadan almam paramın ne kadar olduğu seni ilgilendirmez anca küçük düşürücü sözler kullanırsın ama karşındakinin senden büyük olduğunu unutma işlemez. Ve bu arada kıskanma.
Son düzenlenme: 25 Aralık 2018, 16:34:01 SpooK
YOTUBUE KANALIM
ABONE OL

SpooK

YOTUBUE KANALIM
ABONE OL

Oxygen

Salih[Sucuk]

SpooK

Alıntı yapılan: Oxygen - 25 Aralık 2018, 17:16:35

Discord sunucusuna girilmiyor.

DC sunucumuz yarın eklenecek son ayarları yapılıyor.

YOTUBUE KANALIM
ABONE OL

Lork

Domain alacak paraları yoksa gerekirse ben alırım hediye olarak hakediyolar çünkü çok emekleri var ve domain alcak paraları yok diyorsun ücretsiz domain ile forumu açabilceğinimi sanıyorsun?

hinbo24

Başarılı bir şekilde ilerleyeceğinizden hiç şüphem yok herkese şimdiden başarılar dilerim inşallah AP olmaz