GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Central Roleplay - www.central-roleplay.tk

Başlatan SpooK, 21 Eylül 2018, 01:22:43

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[T.R]BuRaK

tutmaz sunucu daha ilk günden adminlerin hatasını gördük özellikle aleysa isimli admin bazı kişileri hep banlıyor adama soru soruyorum bakmıyor sunucunun yarısı FBI zaten bırakın bence

Hayat Buysa...

Lork

SpooK

Alıntı yapılan: [T.R]BuRaK - 03 Ekim 2018, 21:02:40

tutmaz sunucu daha ilk günden adminlerin hatasını gördük özellikle aleysa isimli admin bazı kişileri hep banlıyor adama soru soruyorum bakmıyor sunucunun yarısı FBI zaten bırakın bence

Dediklerinize katılıyorum sunucuya PC'm bozuk olduğundan girip kim ne yapıyor vs bakamıyorum. Ama artık buradayım. Kim ne yapıyor bakıyorum. Çoban gitti sürü dağıldı. Tek tek izleyeceğim. Eğer dediğiniz gibi devam ederlerse fişlerini çekmek zorunda kalacağım. Bilgi için teşekkür ederim. Düşünceniz benim için değerli.

YOTUBUE KANALIM
ABONE OL

Jazz

Lork

Dwain

SpooK

Alıntı yapılan: Dwain - 10 Ekim 2018, 20:41:04

Trojan, kesinlikle indirmeyin.

Böyle bir söz söylüyorsan kanıtın olması gerekli.

YOTUBUE KANALIM
ABONE OL

cudless

Client dili vb.net tasarım kötü, yepyeni güncelleme demişsiniz bir güncelleme göremedim. Yetkili ekibi amatör, tutmayacak, tutmadı kitleyi bölmek yerine başka sunucularda oynamayı tercih etmelisiniz.

IExlusive

Dostum forumunuz rezalet acilen güzel bir forum yazılımına geçmeniz lazım.

SpooK

Alıntı yapılan: Pyro - 10 Ekim 2018, 22:49:26

Client dili vb.net tasarım kötü, yepyeni güncelleme demişsiniz bir güncelleme göremedim. Yetkili ekibi amatör, tutmayacak, tutmadı kitleyi bölmek yerine başka sunucularda oynamayı tercih etmelisiniz.

Güzel kardeşim daha güncellemenin ne olduğunu bilmeden yorum yapıyorsun kusura bakma çok merak ediyorsun hala sunucumuzu gözlüyorsun. Bu sunucu tutacak ve sende rol için geleceksin. O yepyeni güncellemede sunucuya gelip bakacağını biliyorum çünkü açık arıyorsun karalamak vs.

YOTUBUE KANALIM
ABONE OL

cudless

Alıntı yapılan: SpooK - 10 Ekim 2018, 23:08:39

Güzel kardeşim daha güncellemenin ne olduğunu bilmeden yorum yapıyorsun kusura bakma çok merak ediyorsun hala sunucumuzu gözlüyorsun. Bu sunucu tutacak ve sende rol için geleceksin. O yepyeni güncellemede sunucuya gelip bakacağını biliyorum çünkü açık arıyorsun karalamak vs.

Bende ondan bahsediyorum işte, güncelleme diyip güncellemeyi paylaşmıyorsunuz dolayısıyla bilmiyorum. Foruma girdim baktım tasarım edit, client edit. Tutacağını hiç sanmıyorum ama umarım gelişim gösterek sunucuyu tutturursunuz.
Son düzenlenme: 10 Ekim 2018, 23:12:01 Pyro

SpooK

Alıntı yapılan: Pyro - 10 Ekim 2018, 23:10:22

Alıntı yapılan: SpooK - 10 Ekim 2018, 23:08:39

Bende ondan bahsediyorum işte, güncelleme diyip güncellemeyi paylaşmıyorsunuz dolayısıyla bilmiyorum. Foruma girdim baktım tasarım edit, client edit. Tutacağını hiç sanmıyorum ama umarım gelişim gösterek sunucuyu tutturursunuz.

Güncelleme bittiği zaman konusu açılır ben daha bitmeyen birşeyi paylaşamam sunucuda bir yardımcım yok ben pawno bakıyorum lork Client ve site yapıyor diğerleri oyuncu ile ilgileniyor bugün dahi güncelleme için bayağ uğraştım. Güncelleme biteceği zaman buradan ve forumdan paylaşacağım foruma ben bakmıyorum forumu Taha kendisi açtı bir saçmalık yapıp sabredin dedim dinlemediler aynı şekil teamspeak3'te öyle yoksa ben forumu .com alan adıyla almayı planlıyordum. DC de olanlar herşeyi görüyorlar. Yorum için teşekkür.

YOTUBUE KANALIM
ABONE OL

yali

Lork

Alıntı yapılan: IExlusive - 10 Ekim 2018, 23:01:24

Dostum forumunuz rezalet acilen güzel bir forum yazılımına geçmeniz lazım.

Okuldan zaman olmuyorki.  :uzgun:

Salih[Sucuk]

Açılış: Belirli değil, bakım yapılıyor.

SA:MP Sunucusuna giriş yapmak için - Forum üzerinden Client indirmeniz gerekiyor.[/color][Aktif Degil - BAKIM]

TeamSpeak Sunucusu - 185.171.90.75

Forum - www.central-rp.org[/color] olacaktır.
Son düzenlenme: 15 Ekim 2018, 15:54:26 Salih[Sucuk]