GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Central Roleplay - www.central-roleplay.tk

Başlatan SpooK, 21 Eylül 2018, 01:22:43

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SpooK

Merhabalar, ben kendimce uzun zaman önceden beridir bu Central RolePlay isimli sunucuyu açmak istiyorum. İlk zamanlarda ismi farklıydı fakat bende böyle bir isim koyma kararı aldım. Öncelikle belirtmek isterim ki modla tek başıma uğraşıyorum. Kime güvenmek istediysem hep arkamdan vurdu o yüzden iyi bir dostla mod yapmak bu devirde çok zorlaştı. Eğer gerçekten mod yapımında yardımcı olurum diyen dostlarımız kaldıysa Özel PM'den forumdan bana ulaşabilirler. Her neyse şimdi asıl konumuz olan sunucuya geçelim. Sunucu tabanı South Central Roleplay modudur. Neden bu zamana kadar açamadım. İşlerim yüzünden çok erteledim. En çok bir yakınımı çok beklettim. Şimdi ise zamanı.
Öncelikle bu sunucuyu açarken ekibim  3 kişi. Ekibimize katılmak isterseniz Özel PM'den forumdan bana ulaşabilirsiniz. ROLEPLAY sunucusu için oldukça kritik rakiplerimiz elbette var. Ama olmayacak bir iş değil. Ben inanıyorum ve bu sunucuyu açmak istiyorum. Sunucu reklamı için GRAFİKER bir arkadaşım yok o yüzden şimdilik böyle bir sade reklam hazırladım. Sunucu açılış tarihini buradan hazır olduğum zaman belirteceğim. Umarım kötü yorumlar okumak ve size okutmak zorunda kalmam. İYİ FORUMLAR

Sunucu Sahibi:[/b] Yasin(MaRVeL)

Oyun sorumlusu: Salih

Sunucu bilgileri: Güncellenecek
WebSite: Güncellenecek
Discord: Güncellenecek

Sistemlerimiz: Meslek Sistemi,
Oluşum sistemi,
Araç galerisi sistemi(Oyuncuişyeri),
Kumar sistemi(Kazanım yüksek),
Karakter seçme sistemi,
Kullanışlı araç sistemi,
Hediye alma sistemi,
Gelişmiş VIP sistemi,
Client Giriş Sistemi(De-Aktif)..
Gelişmiş birlik sistemi.
Yeniden düzenlenmiş Helper sistemi.

ETKİNLİK
Etkinliklerimiz buraya eklenecektir.

DipNot: Bu sunucuyu kalıcı olarak açmak istedim. Gerek 10 kişi gerek 50 kişi bu sunucu uzun vadeli olarak elimdedir. Kimse emeğini kaybetmeyecek herkesin emeği bizim emanetmizdir. Her türlü eleştiriğe açığız. Baştaki resim için theNMVAU isimli arakdaşa teşekkür ederim.

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 22 Aralık 2018, 18:21:48 SpooK
YOTUBUE KANALIM
ABONE OL

Jarveus

Atlantis SpooK ile bağlantısı yoktur diye tahmin ediyorum. Neyse başarılar. Çok iç açıcı değil ama kendini geliştirir ve güçlü kadro kurarsan neden olmasın ? Tekrardan başarılar.

SpooK

Alıntı yapılan: Jarveus - 21 Eylül 2018, 01:50:35

Atlantis SpooK ile bağlantısı yoktur diye tahmin ediyorum. Neyse başarılar. Çok iç açıcı değil ama kendini geliştirir ve güçlü kadro kurarsan neden olmasın ? Tekrardan başarılar.

Hayır Atlantis adlı sunucuya hiç girmedim sadece tanıtımını gördüm. Eğer öyle bir isimle karşılaştıysanız ismimi almış. Yorumun için çok teşekkür ederim.

YOTUBUE KANALIM
ABONE OL

ByGoldenPars

Sahneye çıkanlar çoğalıyor, bakalım. Başarılar.

EmiriaNN

Dwain

Okullar varken tutacağını sanmıyorum. Gelecek yaz sezonu açmayı düşünebilirdiniz.

SpooK

Evet. Fikrine katılıyorum ama ben şimdi açıcam demedim. :)

YOTUBUE KANALIM
ABONE OL

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

SpooK

YOTUBUE KANALIM
ABONE OL

NMVAU

Başarılar, eğer ihtiyacınız olursa çoğu bakımdan yardımcı olabilirim grafik/pawn vb.

Basit bir çalışma, istediğiniz gibi kullanabilirsiniz;

Son düzenlenme: 22 Eylül 2018, 22:50:39 theNMVAU

eirenegod

Utherz

Discord veya ts3 var mı?
Sunucu yada discord ismi?
Son düzenlenme: 23 Eylül 2018, 15:08:43 Berkayy
Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

Tony

Alıntı yapılan: SpooK - 21 Eylül 2018, 01:59:28

Hayır Atlantis adlı sunucuya hiç girmedim sadece tanıtımını gördüm. Eğer öyle bir isimle karşılaştıysanız ismimi almış. Yorumun için çok teşekkür ederim.

SpooK ismi Reality gaming zamanında Kadir adındaki arkadaşım tarafından 2012'de alındı.

Ayrıca gerçekten iç açıcı değil konunuz.

Tony

Alıntı yapılan: Salih[Sucuk] - 23 Eylül 2018, 20:16:58

Alıntı yapılan: Tony - 23 Eylül 2018, 19:54:41

Alıntı yapılan: SpooK - 21 Eylül 2018, 01:59:28

SpooK ismi Reality gaming zamanında Kadir adındaki arkadaşım tarafından 2012'de alındı.

Ayrıca gerçekten iç açıcı değil konunuz.

Dostum, açıklamayı iyi okursan sevinirim.

Okudum canım iyi şanslar.

Eamon

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.